Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 41

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    таму, каб зрабіць добра delta мне патрэбен bdm у гэты момант я павінен прыняць певень v53 , есць зварыць з schedini ці я памыляюся, есць гіды, каб зрабіць гэтую аперацыю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di chiptuning.cro
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Харватыя
    Паведамленні
    157
    Калі вы ідзяце ў BDM трэба адкрыць блок і на паверсе і sladare i schedini, вы.
    Кіраўніцтва падключэнні BDM dovrebe быць у тэчку праграмы (Documents) на кампакт-дыск, які вы атрымліваеце з гала-53 гл. але вы павінны быць асцярожныя, як калегі.

У EDC16C39 вы можаце паспрабаваць прачытаць з БД з любой серыйны " стары певень, 1260, MPPS, V53. і не блакуе нічога, і калі ідзе " чытанне напісаць таксама.
    Час чытання 45мин, запіс 1 або 2 мін ад серыйных.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    Citazione Першапачаткова Напісаў chiptuning.cro Visualizza Messaggio
    Калі вы ідзяце ў BDM трэба адкрыць блок і на паверсе і sladare i schedini, вы.
    Кіраўніцтва падключэнні BDM dovrebe быць у тэчку праграмы (Documents) на кампакт-дыск, які вы атрымліваеце з гала-53 гл. але вы павінны быць асцярожныя, як калегі.

У EDC16C39 вы можаце паспрабаваць прачытаць з БД з любой серыйны " стары певень, 1260, MPPS, V53. і не блакуе нічога, і калі ідзе " чытанне напісаць таксама.
    Час чытання 45мин, запіс 1 або 2 мін ад серыйных.
    дзякуй за інфармацыю, але, па мне, ці не ? сказаў, што калі вы можаце чытаць, вы можаце таксама пісаць і лічыць, што чым больш людзі кажуць, лепш зрабіць яе ў bdm lancia delta

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Харватыя
    Паведамленні
    157
    Citazione Першапачаткова Напісаў tonybiond Visualizza Messaggio
    дзякуй за інфармацыю, але, па мне, ці не ? сказаў, што калі вы можаце чытаць, вы можаце таксама пісаць і лічыць, што чым больш людзі кажуць, лепш зрабіць яе ў bdm lancia delta
    І лепш за ўсе гэта зрабіць у BDM улічваючы, што яшчэ і працаваць, і гэта займае больш часу, і калі вы не знаемыя, вы можаце таксама зрабіць пашкоджанні.
    Я да гэтага часу, усе гэтыя ЭКЮ, якія я зрабіў праз OBD, і досыць (100-150), калі я чытаў, я напісаў, ніколі не мець ніякіх праблем, акрамя, нічога, што я пасля адноўленая ў школе або з BDM.
    Сродак есць заўседы, таму што нават калі што-то ідзе не так у запісе бд, амаль, dicco амаль, заўседы можна аднавіць файл, пасля чаго адкрыць ECU і чытайце файл corroto з BDM.
    Выбар за вамі, таму што "гуляць" з ECU заўседы існуе рызыка пашкоджанні або іншага.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Мангейм , Германія
    Паведамленні
    256
    Прывітанне, у мяне кабель фіялетавы, але я не ведаю, што вам трэба . Хто ведае за што

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Харватыя
    Паведамленні
    157
    Citazione Першапачаткова Напісаў 159sportwagon Visualizza Messaggio
    Прывітанне, у мяне кабель фіялетавы, але я не ведаю, што вам трэба . Хто ведае за што ??
    сіні або фіялетавы можа быць VAG Com KKL.
    Я стары VAG-Com яшчэ дзе-то і сіні...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    153
    Але дэльта ў гэтым годзе, і? Таму што на пі? новыя obd ce, хто меў некаторыя праблемы для гэтай машыны. таксама мне v48 я не хацеў, каб закон, мне здаецца, гэта было ў 2011 годзе-v53 я не спрабаваў

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Харватыя
    Паведамленні
    157
    Citazione Першапачаткова Напісаў nox Visualizza Messaggio
    Але дэльта ў гэтым годзе, і? Таму што на пі? новыя obd ce, хто меў некаторыя праблемы для гэтай машыны. таксама мне v48 я не хацеў, каб закон, мне здаецца, гэта было ў 2011 годзе-v53 я не спрабаваў
    на некаторых новых EDC16C39 5.x паставілі новы працэсар, які з v53 можа пайсці, а калі не, бд, alora лаўцы... тут і ўступае ў гульню' CAN-лайн. На некаторых nenche' BDM не да цяперашняга часу не ідзе з-за новага працэсара...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    153
    Вы, я ведаю пытанне, яму гэта зроблена, каб даць яму зразумець, што прылада мае патрэбу!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    я павінен зрабіць дэльта-2009, што вы кажаце, што я павінен выкарыстоўваць , але потым schedini, якія выходзяць з bdm ідуць ляжыць вышэй, з дзімам або ўносяцца

Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •