Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі з 21-30 30

Абмеркаванне: Праблема Alfa 147 1.9 jtd

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Германія
    Паведамленні
    105
    Citazione Першапачаткова Напісаў dvdtuning Visualizza Messaggio
    Ціск паліва ў мяне, даў recoveri і памер у машыне...я думаю, я таксама да геаметрыі...recovery падае адразу ці застаецца да цы не выключыць?
    застаецца фінч? не выключаю машыну..і ў любым выпадку, калі ў мяне есць шанец? паставіць дыягназ глыбокага, я б ужо зроблена, але, на жаль, знаходзяцца за межамі краіны і не c'? possibilitadi яе..і геаметрыя я праверыў, і здаецца, што ен на месцы..на жаль, большасць праграм, якія я на кампутары не магу прачытаць dtc..трубы, так і ўсмоктвання, што інтэркулер здаровыя і не sfiatano..заўтра кантролю трубы, якія ідуць на прывада turbo

Citazione Першапачаткова Напісаў beppe.c Visualizza Messaggio
    хлопцы!бачыў цяжкасці карыстальніка, каб зрабіць дыягностыку і паглядзець, dtc, як было б правільна зрабіць,ад інфармацыі, якую даў нам cio? што аўтамабіль ідзе ў recovery я раблю выснову, што гэта ціск наддува, таму што калі б гэта быў дызель аўтамабіль памер.бачыў тэсты зрабіць, што легка, я даў свой савет,****** прыняць яго.
    дзякуй, беппе.c для рады..я прымаю і дзякую цябе..заўтра раблю іншыя элементы кіравання, і я стараюся, каб наклікаць на сябе яшчэ праграмнае забеспячэнне для пк

Citazione Першапачаткова Напісаў carlo abarth Visualizza Messaggio
    калі мы ад dtc ..можа быць, мы не пішам верш!!!
    калі б я мог чытаць dtc ўпэўнены, я не шукаў дапамогі ад людзей, можа быць, больш? дасведчаныя мяне
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 02-02-2014 да 22:51

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    Carlo abarth запаліце магічны шар...тут добра

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    Citazione Першапачаткова Напісаў Marcuc Visualizza Messaggio
    ? падлучаныя 3-х гадоў назад і не даваў ніколі ніякіх праблем..клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог ? закрытая..толькі сумняваюся, што я ? што вы ? заблакаваны змянянай геаметрыяй турбіны
    я спрабаваў зрабіць дыягностыку з Scantool, але не кажа мне ні кода і не памылка, што ўзяў эбу
    інтэрфейс, які вы выкарыстоўвалі?l elm?калі ? так спампаваць fiat ecu scanner і зрабіць дыягностыку.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Германія
    Паведамленні
    105
    інтэрфейс, які вы выкарыстоўвалі?l elm?калі ? так спампаваць fiat ecu scanner і зрабіць дыягностыку.
    я стараюся яго адразу скачать

Праблема вырашана..было мыць трубкі, што ідзе на перепускной клапан турбіны..
    Дзякуй усім вам за дапамогу і ўсе парады, якія вы мне далі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    бачыў recoveri, я думаю, праблема залішняга ціску,праверыць трубы, якія ідуць да клапана dell прывад, turbo,калі працаздольныя думаю, што праблема ў geometria.prova ў зняць аўкцыене dell прывад і вырабіць рух ўручную,паглядзець, як яна цячэ, l аўкцыене.
    я спадзяюся, што вырашыце.
    але не ты казаў, каб яны правераныя?

а я рады за цябе!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Германія
    Паведамленні
    105
    але не ты казаў, каб яны правераныя?

а я рады за цябе!!!
    дзякуй, беппе.c
    пры гэтым ен быў катэтар з тефлона, што быў зламаны
    ? тое, што частка з электрамагнітнага клапана і трапляе ў перепускной клапан

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    вы гэтыя трубы заўседы даюць збоі ? першае, што кантроль, калі ў мяне непрыемнасці на turbo дыягназу

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Пескароў
    Паведамленні
    75
    Вы сказалі, што толькі ад 5 да 3000 абаротаў даваў праблемы, а не недавер, але і для навучання, я правільна разумею?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    Citazione Першапачаткова Напісаў Брат Visualizza Messaggio
    Вы сказалі, што толькі ад 5 да 3000 абаротаў даваў праблемы, а не недавер, але і для навучання, я правільна разумею?
    ен гэта рабіў ад 5 да 3000 абаротаў у хвіліну, таму што страты ціску было трохі больш павялічвае страты спачатку робіць, а потым пачаў рабіць гэта 4 потым 3 і т. д ..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    Citazione Першапачаткова Напісаў Marcuc Visualizza Messaggio
    дзякуй, беппе.c
    пры гэтым ен быў катэтар з тефлона, што быў зламаны
    ? тое, што частка з электрамагнітнага клапана і трапляе ў перепускной клапан
    то турба не мае перепускного клапана, але л turbo прывада, таму што з зменнай геаметрыяй,перепускного клапана ўсталеўваецца на з турбонаддувом фіксаванай геаметрыі.
    раз вы rombe таксама трубку, якая ідзе ад электрамагнітнага клапана да калектара d ўсмоктвання.

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •