Старонка 7 з 7 PrimaПерад ... 567
Вынікі 61-69 69

Абмеркаванне: kess v2 або fgtech galletto v2?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Азорскія Астравы, Партугалія
    Паведамленні
    7
    Citazione Першапачаткова Напісаў danielecolantonio Visualizza Messaggio
    Прывітанне, хлопцы, выбачайце, яшчэ адно мае пытаньне. Але, перш чым рабіць няправільныя крокі зроблены аддаю перавагу, каб спытаць sempre.Io акрамя аўто мне трэба перапрызначыць таксама двух трактароў мой дарагі сябар, менавіта з New Holland Ts125. Я прачытаў з сайта alientech, што kess v2 робіць, зараз не ведаю, калі клон робіць тое ж самае, вы кажаце, што? Што вы мне параіце kess v2 клон або fgtech galletto?
    Дзякуй загадзя
    Прывітанне. Kess v2 клон, я думаю, не толькі аўтамабілі. Kess v2 арыгінальная таму traucks, hey, марскі, але, ? трэба купіць пратаколамі і з'яўляюцца дарагімі.
    FGTech клон, а не таму трактароў, але толькі тыя, якія каціруюцца FGTech.

Citazione Першапачаткова Напісаў danielecolantonio Visualizza Messaggio
    хлопцы, але, вярнуўшыся ў перах...што вы мне параіце, як маей першай пакупкі пачаткоўца, v52, што вельмі легка ў італіі або v53, што, хутчэй за ўсе, прыйдзецца? заказ ад які-то кітайскі сайт?
    тэкст слабы, чаму? напісаў на англійскай мове

Citazione Першапачаткова Напісаў explode82 Visualizza Messaggio
    як заўседы я кажу, лепш v53-кітайску з усіх пунктаў гледжання

Адзіная праблема да гэтага часу была ўстаноўка праграмнага забеспячэння з v53

Citazione Першапачаткова Напісаў конрад Visualizza Messaggio
    Прабачце , але, бачачы, што я чытаю шмат паведамленняў (пу? быць, што хто-то мяне ? бег), у якім усе вы, пытаюся, які ? правільны, а які не , у пі? я адказы мой працуе выдатна ? пытанне поспехі..... але вы не можаце зрабіць прыгожы абмеркаванне дзе ўдача, мы спрабуем абмежаваць яго, нават, чаму? а калі вы кажаце пра няшчасце вы кідаеце грошы , мне было цікава, калі тыя Пашанцуе, могуць размяшчаць фота абсталяванне , магчыма, калі бачныя і чытаюцца нават напісана з асноўных фішак .
    Я думаю, што, робячы так, магчыма, проста р? яму не пашанцавала (як і мне) .

Дзякуй
    Я хацеў бы паслаць вам некаторыя файлы мне працаваць з FGTech але я яшчэ не дасягнула 80 паведамленняў.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 02-02-2014 да 15:20

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    але ўстаноўка не ? цяжка, проста мэтавай устаноўкі на драйвера і гульні ? зрабіў... не ? цяжка

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    116
    Прывітанне ўсім я новы член. У мяне сумнення, што купіць x супаставіць, але цяпер, калі я прачытаў усе вашы форумы я больш заблыталіся. Я пачынаю цяпер, і я хачу зрабіць курс і купіць клонаў больш падыходзіць для маіх патрэбаў, гэта значыць, то няма фап няма egr scodifiche, змяніць некаторыя карты для аўто, самыя распаўсюджаныя, ford, fiat, opel peuget і т. д. і бензін, што дызель, што параіце, дапамажыце

Выбачайце, калі ў мяне не завяршылі свае выступленне. Як я ўжо пісаў раней, мяне клічуць гаэтана яго гульня мне 29 гадоў, правінцыя (en), механік, больш за 14 гадоў, я зарэгістраваны на гэтым форуме, таму што я думаю, што гэта важна х мне і не можа служыць ў будучыні, і, аднак, я павінен сказаць, што вы гатовыя і пакорлівымі.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 02-02-2014 да 15:21

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    Citazione Першапачаткова Напісаў механік 85 Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім я новы член. У мяне сумнення, што купіць x супаставіць, але цяпер, калі я прачытаў усе вашы форумы я больш заблыталіся. Я пачынаю цяпер, і я хачу зрабіць курс і купіць клонаў больш падыходзіць для маіх патрэбаў, гэта значыць, то няма фап няма egr scodifiche, змяніць некаторыя карты для аўто, самыя распаўсюджаныя, ford, fiat, opel peuget і т. д. і бензін, што дызель, што параіце, дапамажыце
    Вазьмі fg-tech v53 як ? параілі мне

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    інтэрфейс, які вы параілі-гэта выдатна, але памятайце, што трэба толькі чытаць і пісаць вялікая колькасць ecu, каб зрабіць працу, што вы кажаце "няма fap egr scodifiche і рэдагаваць карты", то вы павінны зрабіць вас інтэрфейс не робіць абсалютна на гэтыя працы, вы павінны змяніць файл або вам трэба абапірацца на тых, хто робіць для вас.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    116
    Я зразумеў, але лепш kess або fg tech v53 я заўседы кажу пра x клон які самы просты і больш поўнае

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    Я зразумеў, але лепш kess або fg tech v53 я заўседы кажу пра x клон які самы просты і больш поўнае
    Не c? просты і просты, патрэбныя толькі для чытання і запісы, і вашы дзеянні ? што ж, для паўнаты апісання ? параілі-й? раз чытаеце гэтую тэму fg tech v53, чаму? ? тое, пі? поўны і прапануе-й? магчымасць? відаць, што d? сколкава? таксама выкарыстоўваць jtag, чытайце лепш усю тэму, знойдзеш адказ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Азорскія Астравы, Партугалія
    Паведамленні
    7
    Kess v2 Клон fa pi? транспартныя сродкі, якія Fgtech як пазначаны ў Ksuite , таму, нават больш? кантрольная сума , але Kess v2 клон не толькі аўтамабіль OBD, як з падтрымкай іншых пратаколаў. Вы павінны прыбыць KTag клон зрабіць, BDM , Ботаў , Jtag , etc , але яшчэ раз KTag клон робіць толькі аўтамабілі, як з падтрымкай іншых пратаколаў. З іншага боку , я б сказаў, што FGTech v52 і v53 з'яўляюцца лепшым рашэннем, так як з гэтым справіцца? усе БД , БДМ , Ботаў, Tricore , Jtag , але заўседы выкарыстоўвайце асцярожна, так як гэта інструмент, клон і есць шмат l? з . Я рэкамендую шукаць якой тыя больш? выраблены, як есць некаторыя, што на борце PCB і пайкі кампанентаў з'яўляюцца беднымі , pi? кітайскі, як для драбнення вызначаць інтэгральныя схемы ў часам прывесці да пашкоджання схемы. Я вы вырашылі набыць FGTech клон , пераканайцеся, што вы ведаеце, што ? водгукі і пасля куплі , адкрыць справу, толькі, каб праверыць, ці ўсе кампаненты ўнутры былі пашкоджаны з драбнення кітайскі або дрэнны зваркі, як я Fgtech, што ен пачаў паліць пасля таго, як я перайшоў з-за дрэннага злучэння з беднай зваркі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    есць рэчы, якія могуць здарыцца, як я кажу, што c'? заўседы па-кітайску, што fregher? сістэма а вы маеце рацыю... заўседы лепш, праверка зварных швоў, пашкоджанні

Старонка 7 з 7 PrimaПерад ... 567

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •