Прывітанне ўсім, як вынікае з назвы, я шукаю файл золата для mercedes a 170 cdi bosch edc15c5 і ў дадзеных ecu з galletto v2 v53 мне толькі наступны код ecu (0275459632
Прывітанне ўсім, як вынікае з назвы, я шукаю файл золата для mercedes a 170 cdi bosch edc15c5 і ў дадзеных ecu з galletto v2 v53 мне толькі наступны код ecu (0275459632
Вас не закон? .... Я купіў і чытаць на наступным тыдні... калі супадае табе пашлю
Прывітанне праблема ? гэта практычна я іду на " выбраць драйвер, і ў мяне есць два варыянты для a-класа mercedes з edc 15c5, а іншы з edc15c6 і дадзеныя ecu мяне прымушае іх рабіць толькі з edc 15c5 таму там не ідзе дождж, што вы на ecu пісаць то практычна толькі факты, дадзеныя ў ecu матчы вентылятары, і я, выдернув відэлец такім чынам, што вы не паніжае напружанне, бо як толькі я пайшоў з інструментам пеўня, каб пачаць чытанне праграма ж, як я сказаў, выключыце і зноў уключыце запальванне і зняць вентылятары, таму там рабілі? я ок і я іду наперад, але мяне не запускаецца lettura.......... Уладальнік сказаў мне, што машына будзе з германіі імпартаваны тут, у італіі, і, між іншым, яму было выкрадзена, а затым адзін раз знайшоў выраблена праверыць mercedes, а самі сказалі, што злодзеі пасля таго, як яны ribatutto нумары шасі яны замененыя двума блокамі кіравання, адзін для кіравання рухавіком, а другі-загрузкі для выкарыстання з іншымі ключамі, што вельмі вельмі дзіўна нават, чаму? дастаткова ўнесці простае scodifica....Цяпер я не ведаю, калі ўладальніку яны сказалі, што гэта глупства, ці я не ведаў, растлумачыць яму, але справа ў тым, што для таго, каб напісаць гэты ecu ? нармальна, што не мне, твар і чытаць трэба толькі scriberla?? Калі ў праграме пункт падрабязней c'???? І тады ж я забыўся, аб info у ніжняй selenzionando driver 1.6/1.7 cdil bosch edc15c5 E2 c'? напісаў edc16c5 цяпер можа быць ? памылка мову, інструмент або няма, не ведаю, але хто-небудзь з вас певень v2 ен ніколі не сустракаюцца пэўныя праблемы з чытаннем файла??? Што павінна быць ад 512 кб, калі я не памыляюся, ці не? Пу? быць, што некаторыя ecu у гэтай жа сям'і, і на гэтыя аўтамабілі робяць толькі пісаць і не чытаць у паслядоўны?
А ты спрабаваў прачытаць? гэтых, якія збіраюць edc15c5? 29f400 bl, мне здаецца????
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 02-02-2014 да 16:01
тэст гэта ...![]()
я зрабіў каля 4 гадоў назад' і' я напісана і прачытана з гала-1250
Mercedes A170.JPG
Але ў той жа час мне здаецца немагчымым, што з певень v2 v53 выпрабавана ў bdm у jtag у паслядоўны ў can, а ў kline да гэтага часу ніколі не праблема, гэта мяне не прымушае чытаць, мне здаецца, абсурдна, і ў любым выпадку будзе? некаторыя памылкі не pensoi, што прынялі блока кіравання, - ы? стары гэтым раздзеле ўсталеўваюцца версіі, якія павінны былі ўсталяваць замест edc 15 c6, а edc15c5? Чаму? машына ? 2004 года, і есць праблемы ў гэтым??