Старонка 6 з 7 PrimaПерад ... 4567 АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 69

Абмеркаванне: kess v2 або fgtech galletto v2?

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў механік 85 Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім я новы член. У мяне сумнення, што купіць x супаставіць, але цяпер, калі я прачытаў усе вашы форумы я больш заблыталіся. Я пачынаю цяпер, і я хачу зрабіць курс і купіць клонаў больш падыходзіць для маіх патрэбаў, гэта значыць, то няма фап няма egr scodifiche, змяніць некаторыя карты для аўто, самыя распаўсюджаныя, ford, fiat, opel peuget і т. д. і бензін, што дызель, што параіце, дапамажыце
    інтэрфейс, які вы параілі-гэта выдатна, але памятайце, што трэба толькі чытаць і пісаць вялікая колькасць ecu, каб зрабіць працу, што вы кажаце "няма fap egr scodifiche і рэдагаваць карты", то вы павінны зрабіць вас інтэрфейс не робіць абсалютна на гэтыя працы, вы павінны змяніць файл або вам трэба абапірацца на тых, хто робіць для вас.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    116
    Я зразумеў, але лепш kess або fg tech v53 я заўседы кажу пра x клон які самы просты і больш поўнае

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    таго ж меркавання іх абодвух, і быць добрай

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    сассари, сардзінія
    Паведамленні
    81
    я рэкамендую v54 ў еўропе, і вельмі добра

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    былы ўладальнік galletto 1260 і ад цяперашняга ўладальніка mpps v12, kess ? у kess, хлопцы, не жартуе: варта занятак?...
    Лепшым выбарам для мяне? ? класічны fg-tech v53/v54 ? выбар больш? разумным, улічваючы кошт змесціва, а таксама робіць jtag і bdm...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    але чаму варта недаацэньваць певень v53...я раблю амаль усе, і вы пакуль яшчэ не падпалілі, як аказаўся хто-небудзь хоча diure, што мне пашанцавала, і мае кампаненты, якія ў іншых певень не есць..і адным з першых, хто выйшаў і да гэтага часу ключ!!!!пеўнік клон forever...hiHIhihi!!!1
    Citazione Першапачаткова Напісаў ciullo.eugenio Visualizza Messaggio
    былы ўладальнік galletto 1260 і ад цяперашняга ўладальніка mpps v12, kess ? у kess, хлопцы, не жартуе: варта занятак?...
    Лепшым выбарам для мяне? ? класічны fg-tech v53/v54 ? выбар больш? разумным, улічваючы кошт змесціва, а таксама робіць jtag і bdm...
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Усе ў адным, і, акрамя таго, надзейны, ідэальны,kess і k-тэгі, таксама іх топ!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    няма няма... я недаацаніў яго, я толькі сказаў, што ? выбар больш? разумны, kess ? pi? поўны, але певень робіць сваю працу, я маю на ўвазе і кошт ? выбар больш? разумны толькі гэта

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    153
    Вы для? у любым выпадку, нават калі ? топ у любым выпадку, вы заўседы павінны k тэгам, калі затым вы хочаце зрабіць, экскурсійнае затым певень, хоць і менш дарагім, дазваляе pi? альтэрнатывы То відавочна, лепш за ўсе было б узяць іх усіх?!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    Citazione Першапачаткова Напісаў nox Visualizza Messaggio
    Вы для? у любым выпадку, нават калі ? топ у любым выпадку, вы заўседы павінны k тэгам, калі затым вы хочаце зрабіць, экскурсійнае затым певень, хоць і менш дарагім, дазваляе pi? альтэрнатывы То відавочна, лепш за ўсе было б узяць іх усіх?!!!!
    heheheheheh што лепш ? мець усе інтэрфейсы я ў 1260 я зрабіў, фігня, каб прадаць яго разам з elm 327 usb -.-" я павінен быў tenermeli, цяпер мая жанчына мне падарыла ў mpps v12 ў далейшым будзеце бачыць? купіць іншыя інтэрфейсы, не прадаваць нічога..... УСЕ ТРЭБА, УСЕ!...

Старонка 6 з 7 PrimaПерад ... 4567 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •