дзякуй за абмен
дзякуй за абмен
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Дзякуй за абмен,я хацеў бы ведаць, калі гэта магчыма, дзе купіць гэтыя кампаненты...![]()
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
тады хлопцы майго не ў гэтым памылка, як цытуе davidepar,я проста спрабую палепшыць яго, калі c'? трэба, чаму? да цяпер ці зрабіў jtag k-line can bdm,толькі я не разумею ... учора на citroën c3 hdi sid 802 siemens не ўдалося гэта зрабіць у boot mode ці давялося отпаяйте яго flasch AM29F400BB,не ведаю, калі праблема ў ecu або galluccio, я павінен паспрабаваць на іншы ecu, каб пацвердзіць,значэнне ў вольтах у sw паказвае 12.7 фіксаванай,цяпер я хацеў бы ведаць, калі c'? некаторыя кампаненты, каб замяніць або няма!!дзякуй
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
Дзякуй giary74,таму я і змяніцца 4 супраціваў комплекснага і кварца??
Увага, супраціў важна ? тое, што знаходзіцца ў правым верхнім куце... 3.9 K
Пасля замены толькі тое, на мой певень, які ен чытаў ў лініі K.
Затым я праверыў таксама і чатыры, і я замяніў (не памятаю, які)
Тады я змяніў таксама кварц і HEF і некаторыя кандэнсатары.
Я не ведаю, калі я магу размясціць фатаграфію ў поўным мацярынскай платы з усімі змяненнямі... (я б Не стаў рызыкаваць, каб мяне забаніць)
giary74 я хачу ведаць, гэта фота, якія вы адправілі нам ужо? усе моды??
няма, каб паглядзець фатаграфію ўсе змены, зрабіце пошук у ****** фатаграфіі з "пеўнік mbena"
ок, зараз ці рамкі-й? ясна.... зараз вам трэба ведаць, дзе купіць гэтыя кампаненты, калі няма і сэнсу мець гэтую працэдуру,і як мець плоскі каннеллони без падрыхтоўкі!!!ды ды ды
дзякуй, вы былі вельмі добрыя,я думаю, што вы не зрабілі ніякага шкоды, таму што вы не апублікавана ніякай сувязі,дзве пачатковыя, што вас у курсе, я р? l indovinello, і паглядзім, ці змагу я, калі няма "кансіліум" хрустальны шар " давайце паглядзім, калі я лічу, гэты правайдэр hihiihihihih
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 02-02-2014 да 16:09
прыйшлося б замяніць правы верхні ад 1k ым з 3.9 k ??
вось я зноў тут.....дзякую ўсіх за супрацоўніцтва, але я хачу ўнесці ўдакладненне ....проста форум, які даў інфармацыю для змены дзякаваць бясконца...mbena!!!! і рэдка
знайсці людзей, так добра дасведчаны і папераджальны....і пры першай магчымасці я хацеў бы адказаць узаемнасцю, але я хачу ўнесці ўдакладненне....
у інфармацыі мне было змяненняў, імкнення, якія тычыліся кандэнсатары ...рэгулятары магутнасці і супраціваў розных ўключаны два фільтра для рэзкі выходная магутнасць на лініі obd
але пеўнік v2 ver 52 прыйшоў да мяне ўжо маецца шмат кампанентаў, што калега паказвала.....
індзі, чаму я палічыў за лепшае пайсці на крок, і я пацвярджаю, што на сенняшні дзень я толькі змяніць :
1) рэзістар smd 1мм х 2мм для дакладнасці 1kohm першапачаткова маецца smd маркіроўку 104.. дарэчы, гледзячы на mboards утрымліваючы раз'ем obd злева супраціў колькасць 4 4 першая ў левым шэрагу, размешчаная паміж двух кандэнсатараў і рэле жоўты (у маім выпадку чорны!!)
2) замена супраціў 103-smd маецца каля mc34063 ў правым верхнім куце па параўнанні з рэле....толькі апошні, унізе, з значэнне 3.9 k (ініцыялы, 392)
3) замена інтэграванай hcf 140106b, вул. microeletronics з HEF40106BT PHILIPS NXP RIMARCHIATO
4) замена рэзанатара (3-pin) з кварцам 16 мгц з мабільнай металічны, двух кантактны.
я падкрэсліваю, што і патрабуецца замена двух супраціваў, названых...навошта так рабіць
пеўнік становіцца значна больш стабільным....відавочна, батарэя добра зараджана ....
але рэкамендую проста гэтыя змены і не перайсці нават на абмен
кандэнсатары і фільтры, калі не неабходна, і гэта чамусьці
той жа калега, які зрабіў змены, растлумачыў, што пасля таго, як зрабіў
змена цягі, мне здаецца, я зразумеў, што яна дададзеная сістэма з карыстальнікам
каб змяніць уручную, без отпаять нічога значэння ў khom рэзістараў з перамычкі, адпаведныя, таму што не працаваў так добра, з усімі блокамі кіравання.....
у мяне не было магчымасці спытаць, калі ен прыступіў step by step...але, здаецца, няма
і таму павелічэнне емістасці кандэнсатараў вы і знайшлі з выхадны ток, не ідэальна (кіраваным!!) так бы мовіць
іншымі словамі l убудаваны philips кіруе мову, з якім можна пагаварыць на ecu
у залежнасці ад іх характарыстык з хвалі oscіllatorіa, у якім і важна
дакладнасць і якасць кварца... калі змяніць занадта шмат улады можа стаць цяжка, калі не немагчыма зрабіць акно бяспечным з некаторых блокаў
у той час як іншыя могуць нармальна працаваць...
я прашу прабачэння, калі я шматслоўна я спрабаваў выкарыстаць просты мову, але, у канчатковым рахунку,
проста на мае змены...затым, пасля тэставання на розных аўто і розныя блокі кіравання
толькі калі ў вас есць праблемы, пераходзіце да наступнага кроку.....кандэнсатары пашырэння і фільтры, выразаць паласы!!!!!
гэта і мае думкі...я спадзяюся, што гэта карысна ..