Стар. 6 з 9 PrimaПерад ... 45678 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 82
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    GPoint, але паспрабаваў зрабіць іншы запісы?
    можа быць, без сучка і задзірынкі вы узнаўляе...
    Вы, як я ўжо сказаў раней я ўжо? перапісаць паспяхова, машына едзе, але толькі што ? нязгоднасці з даты праграмавання. Але вяртаючыся да майго пытання, перш чым, што ecu павінен знайсці, каб зрабіць тэставанне ў BDM? З майго ж нумару HW і SW, толькі HW і SW пу? быць таксама рознай, ці проста любы EDC16C39?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў GPoint Visualizza Messaggio
    Вы, як я ўжо сказаў раней я ўжо? перапісаць паспяхова, машына едзе, але толькі што ? нязгоднасці з даты праграмавання. Але вяртаючыся да майго пытання, перш чым, што ecu павінен знайсці, каб зрабіць тэставанне ў BDM? З майго ж нумару HW і SW, толькі HW і SW пу? быць таксама рознай, ці проста любы EDC16C39?
    любы edc16 вы чытаеце так жа, як у BDM, але, калі вы знойдзеце, па крайняй меры той жа hw да мяжы, вы зробіце блок кіравання фонду.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    любы edc16 вы чытаеце так жа, як у BDM, але, калі вы знойдзеце, па крайняй меры той жа hw да мяжы, вы зробіце блок кіравання фонду.
    Мае сумневы, складалася ў тым, каб зрабіць з выпрабаванняў, столькі каштуе, што я лічу, ecu, сумяшчальныя з маей, па крайняй меры, я трымаю запасны. Таму ен павінен мець той жа HW і проста. Але, што праграмнае забеспячэнне яны выкарыстоўваюць, каб выправіць\змяніць e2prom?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    У выходныя я быў накаўт, і я застаўся дома, сення? я зрабіў каля 200 км і няма праблем. У рэшце рэшт я трымаю cos?, я зразумеў, што праблема на дату не ўплывае нічога, а калі няма ? выйшаў іншы, я думаю, што праблема ў запісу заблакаваная, альбо абмежаваныя толькі гэтым. Мне пашанцавала, у любым выпадку, я думаў, што я злавіць яго на BDM100, проста, каб пачаць гуляць у "p"? але з ecu задыяку руінах

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    каб зрабіць добрую працу, мы хацелі б дзіма і schedini, каб чытаць блокі кіравання ў bdm, у адваротным выпадку вам прыйдзецца зварыць pinstrip на участках, каб зрабіць чытанне і запіс.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    [QUOTE=ugoboss;81330], каб зрабіць добрую працу, мы хацелі б дзіма і schedini, каб чытаць блокі кіравання ў bdm, у адваротным выпадку вам прыйдзецца зварыць pinstrip на участках, каб зрабіць чытанне і запіс.[/QUOTE

Я бачыў нейкі малюнак і плоскі кабель, які выкарыстоўваецца, мае пін-коды нашмат largi, калі не памыляюся, адлегласці аднолькавыя ў старыя кабелі IDE для пк. Улічваючы, што ? аперацыю, што б правільна на маей машыне і не на працу я магу ацаніць зварыць паласы і затым пакінуць іх для будучага выкарыстання. Я збіраю некаторую інфармацыю па гэтым пытанні, я таксама чытаў, што і знакаміты кабель няправільна некаторыя BDM100, але ў гэтым выпадку хапіла б толькі выправіць плоскія або, калі вы прыедзеце з гэтым тэлевізар з плоскім экранам перавернуты c'? рызыка, што нават BDM100-гэта няправільна?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    няма толькі тэлевізар з плоскім экранам быў няправы, па-мойму, калі я прыбыў на самай справе было не так.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    153
    Павінна быць, калі вы знаемыя з паяльнікам у bosch edc 16, - гэта меншае з попелаў, іншыя, што я ведаю, rognose у любым выпадку памятайце, заўседы будзьце асцярожныя, калі мар? экю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Прывітанне, хлопцы, у мяне, што новага?, я ? прыехаў увесь матэрыял для чытання эбу ў BDM. У дні паспрабуе? зрабіць чытанне, але ў мяне яшчэ есць некалькі сумневаў.

Калі не памыляюся, у edc16 сілкуецца непасрэдна праз BDM100 ці я павінен накарміць вас вонкава?
    У выпадку, калі пойдзе ўсе паспяхова, каб аднавіць e2prom, што праграмнае забеспячэнне я павінен выкарыстоўваць? З тб я толькі CMD 1255 і драйверы BDM100.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    кармленне праз bdm100 блок харчавання прыкладаецца, вам трэба рэзервовае капіяванне поўнай загрузкі, вядома, пасля riverginazione ў e2p

Стар. 6 з 9 PrimaПерад ... 45678 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •