Старонка 6 з 6 PrimaПерад ... 456
Вынікі 51 54 54

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    На гэтай карце ідзе толькі зменены com правільную палітыку і не маюць праблем.
    я daccordissimo, ? тое, што я osservvato я таксама, неабходна падтрымліваць ўзгодненасць паміж пара і паліва, то есць, калі вы хочаце павялічыць дызельнага паліва, вы павінны таксама змяніць вось адносна крутоўнага моманту. Калі ваша праблема ? прыехаць надаць 100мм^3/i, перш за ўсе, я хацеў бы працаваць з 500Nm, калі вы хочаце больш? падніміце крутоўны момант у 600 і вы разлікі дызельнага паліва, якія можна надаць тыя значэнні крутоўнага моманту.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    я daccordissimo, ? тое, што я osservvato я таксама, неабходна падтрымліваць ўзгодненасць паміж пара і паліва, то есць, калі вы хочаце павялічыць дызельнага паліва, вы павінны таксама змяніць вось адносна крутоўнага моманту. Калі ваша праблема ? прыехаць надаць 100мм^3/i, перш за ўсе, я хацеў бы працаваць з 500Nm, калі вы хочаце больш? падніміце крутоўны момант у 600 і вы разлікі дызельнага паліва, якія можна надаць тыя значэнні крутоўнага моманту.
    Я не меў на ўвазе праблемы восі. Калі памятаеце мой топік, у якім я не мог прайсці міма 100mm3 быў менавіта з-за змены восі. Пасля таго, як паклаў восі 500nm з 120mm3 іх iniettava, паставіўшы вось 600nm і запыт 600nm іх не iniettava. Калі вы хочаце, каб зона перад 100mm3 bisona даць такі ж прырост у % для кожнага слупка " (бачыў у таблічнай). Ці вы проста павінны быць асцярожныя, каб пакінуць тэндэнцыі, як у арыгінале, тыпу, калі 5000 абаротаў, крычы я 86mm3 для 400nm (напрыклад) і 4500 абарачэнняў я 84mm3, мод я не магу пакласці 90mm3 для 400nm у абодвух колаў.
    Не дакранаючыся восі, калі вы хочаце самыя дрэнныя пад змененыя з тым жа % ўсіх слупкоў, першыя і ідзеце абмежаваць ад педалі або абмежавальнікі на нізкіх абарачэннях.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Я не хацеў надаць больш? колькі было на карце, але і падтрымліваць яе сталай, залезці абаротаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ужо Visualizza Messaggio
    Я не хацеў надаць больш? колькі было на карце, але і падтрымліваць яе сталай, залезці абаротаў
    калі я правільна памятаю, у 500Nm ўпырсквае каля 100 мм^3/i практычна на ўсіх абаротах... у адваротным выпадку вы можаце атрымаць яе ў 600, а затым пакладзеце абмежавальнік паліва ў 100mm3/...

Старонка 6 з 6 PrimaПерад ... 456

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •