Старонка 5 з 9 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima
Вынікі з 82 41-50
    Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    Выраўноўванне розных ECU, падлучаных да сеткі can

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    сассари, сардзінія
    Паведамленні
    81
    перайсці bdm і вырашыў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Сення вечарам, вяртаючыся з працы, паспрабаваў яшчэ раз праверыць разам з мнс на наяўнасць памылак. Тое кіравання рухавіком мне паказаць усе, акрамя даты праграмавання, які застаецца прычыны выбару з указаннем 00 00 80A4 але ў любым выпадку не памылка. У БОДЫ я даваў памылку CAN, што я скінуць, у боды, аднак, дату праграмавання, было правільным. Машына-то і не гарыць ні адзін індыкатар, для? я хацеў бы зразумець, наколькі бяспечна ўлічваць і sprattutto калі гэтая памылка на момант планавання кіравання рухавіком, так і трывожным або менш.

Што вы мне параіце? Я BDM і ўсе роўна я чытаю ecu, каб гэта праверыць, ну і быць упэўненым, што няма іншых памылак, у частцы ў гэтай частцы ecu (калі я правільна зразумеў, у e2prom)?
    Здаецца, усе ок, за выключэннем даты, прычыны выбару.

Я забыўся, я таксама зрабіў выраўноўванне бескантактавымі але ў любым выпадку дата не вы ? правільна.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 01-02-2014 да 12:40

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    але калі машына ў парадку, і ты не памылкі, а не ў вас кантрольныя лямпы гараць праблема якая, дата праграмавання? але тое, што ў цябе справа, хутчэй за ўсе, разрыў праграмавання зрабіў так, што яно напісана добра, але гэта не цягне за сабой нічога, эбу не сказаў яму напляваць, калі і было запланавана, і толькі тэхнічныя дадзеныя, адлюстроўваць іх у дыягностыцы.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    дата праграмавання ? на e2p

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    але калі машына ў парадку, і ты не памылкі, а не ў вас кантрольныя лямпы гараць праблема якая, дата праграмавання? але тое, што ў цябе справа, хутчэй за ўсе, разрыў праграмавання зрабіў так, што яно напісана добра, але гэта не цягне за сабой нічога, эбу не сказаў яму напляваць, калі і было запланавана, і толькі тэхнічныя дадзеныя, адлюстроўваць іх у дыягностыцы.
    Мы кажам, што ў выпадку, калі даты не мне на гэта напляваць, мой страх, што гэта адзіная памылка бачная і, магчыма, тады ен выходзіць іншы. Дата, якая была напісана раней была заўседы аднолькавая, незалежна ад раз, што я перапісала flash, бд, я думаю, што спачатку праграмавання. Калі б там быў іншы прыйдзе і адразу?

Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe1374
    дата праграмавання ? на e2p
    Але e2p, што дадзеных утрымлівае дату?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    Хай так...
    Так нічога не адбываецца... калі і вы не шпіены добра

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    у e2prom змяшчае коды, коды фарсунак, сэрвіс-замена алею, і шмат іншай інфармацыі, але, як вы казалі, калі ў вас няма іншых праблем, хай так, а калі яшчэ далей, калі вы і зрабілі вопыт, і вы атрымаеце неабходнае абсталяванне, вы можаце аднавіць усе, і вы можаце быць упэўненыя, што калі воск праблема мінімум ты кантрольныя лямпы гараць у аб'емах і не прыходзіла ў рух.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    ок, так лепш, cos?, вельмі пі? ціхі. У выхадныя user? р? улічваючы, што для страху застацца хады я гарыць толькі ў гаражы. Улічваючы, што кабель BDM варта не вельмі шмат я думаў. Калі хочаце, дайце мне р? доказаў у BDM на іншы ecu, можа быць вызвалена ад падрыўніка, каб знайсці сумяшчальны з маім, што я павінен праверыць? Я павінен знайсці нумар HW і SW ідэнтычныя?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    GPoint, але паспрабаваў зрабіць іншы запісы?
    можа быць, без сучка і задзірынкі вы узнаўляе...

Старонка 5 з 9 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •