Не, гэта будзе бескарысна, я думаю, усе роўна зараз машына будзе? ад pompista, вы терр? у курсе ці праблема ? дызельнае паліва
Не, гэта будзе бескарысна, я думаю, усе роўна зараз машына будзе? ад pompista, вы терр? у курсе ці праблема ? дызельнае паліва
вы не можаце зрабіць дыягностыку ў руху і трымаць пад кіравання параметры?
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
я лічу, ke і карту!!!
паглядзець і трымаеце нас у валютны канвертар : ake! у мяне адчуйце праблемы фарсунак на гэтых
Aggiornameto, машына ? пайшла на pompista і, на думку кліента, былі прымешкі? у фільтр, калі я правільна зразумеў ? сятчаткі да помпы rail, цяпер аўтамабіль не ідзе ў адмову, заўтра я павінен паспрабаваць ingrassarla, і мы з гэтым справіцца? ведаць.
Я паспрабаваў з дапамогай дыягностыкі і, калі я патрабую, дызель стварэнне розніца ў страце 200 бар ціску ў рампы, у асноўным, калі машына патрабуе 1700 бар я з дыягназам 1500 бар і машына пераходзіць у recovery.
Гэтая машына збірае 2 помпы нізкага ціску, і вы павінны ўбачыць, калі праблема стаіць на помпу ў баку ці пад рамай.
Дыягназ прымушае мяне праглядаць у дадатак да ціску, аб'ектыўна, што вымяраецца іншую ціску паліва, які мае тэндэнцыю быць стабільным каля 220 бар у той час, што патрабуецца дызельнае паліва падае да 160 бар, і машына ахвотна ідзе ў recovery.
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 22-02-2014 да 02:40
але ты не вырашана? як ніколі раней не хадзіў у recivery і цяпер ен збіраецца зноў? проста паспрабуйце падняць яе з карты?
калі вы пакладзеце арыгінальны аўтамабіль робіць тое ж самае?