Хлопчыкаў, але я думаю, калі і спытаў экю з ol певень я da.programmazioni 1 у 2000 годзе..так што ў ecu, і было ўжо напісана не раз... так што, нават калі ўжо была запраграмавана раз мне трэба, каб сілай адкрыць???
Хлопцы, то, на жаль, мы павінны адкрыць яго, каб прымусіць?? Не ? што, не змог бы і толькі, што, калі вы маглі б паставіць у boot ад connettpre было б па-іншаму. ...што капуста ecu?. ..то есць, то дзіўна, што вы не ўключыць запіс з дапамогай pin-кода ўстаноўлена (10)
Хлопцы то??? Няма нікога, хто мне можа дапамагчы??? Калі я пін 10+12, і прашу дадзеныя ecu з певень нічога не мяняе...sikkome дзе-то я чытаў, што часопіс змяніў, магчыма, тады ecu не і на самай справе ў рэжыме запісу??? Можа быць, гель не тычыцца, добра шыпамі, якія я выкарыстаў, каб даслаць +12v....
вы павінны паставіць у boot з прышчэпцы на масу ўнутры эбу як на фота s? няма не чытае!!!!!
Адкрыць вечка ecu, і зрабіць працэс загрузкі пазначаны вышэй. Cos? вы можаце выканаць запіс без праблем.
Загрузкі, які атрымаеце, адкрыўшы ecu, як я паказаў вам за, то вы прызнаеце, чаму? ад info del galletto атрымаеце дадатковую інфармацыю, чым стандартная працэдура.