Прывітанне ўсім . Я ? надыходзіць lancia musa 1,3 multijet з аўтаматычнай каробкай перадач. Рухавік не запускаецца-й?, і не прымае перадачы. Дыягназ той зрабіў з multiecuscan . Код памылкі P2299 P0335. Хто-небудзь ведае што ? .
Прывітанне ўсім . Я ? надыходзіць lancia musa 1,3 multijet з аўтаматычнай каробкай перадач. Рухавік не запускаецца-й?, і не прымае перадачы. Дыягназ той зрабіў з multiecuscan . Код памылкі P2299 P0335. Хто-небудзь ведае што ? .
Прывітанне.. то першая памылка, p2299 ? амаль класічны, але пры націску адначасова на тормаз і на газ, гэта памылка inrilevante, у той час як p0335 і ў сувязі з датчыка фазы на восі распредвала або неадпаведнасці этап колаў.. правераны, датчык фазы, датчык частаты кручэння, і, асабліва, цэласнасць? ланцугу размеркавання...
Цярпенне і цнота моцных..
Тое, што я не разумею, і што не ўключаецца менавіта рухавіком ECU на абмен я не азначае не памыляюся. Не працуе нават
Так што не круціцца аўтар, ты спрабаваў, калі рухавік працуе?? На гэтай машыне з selespeed ў паштовай засцерагальнікі, контакторы, c'? у rel? што блакуе стартар і consrnso толькі ў выпадку, калі скрынка перадач знаходзіцца ў правільнай пазіцыі, і калі на педаль тормазу і ўтрымлівайце націснутай клавішу.. так што правераны, а таксама выключальнік сістэмы дыягностыкі, каб праверыць, калі прызы, калі вы ўтрымлівайце клавішу, (lampafe стоп там можа быць некалькі няправільна))
Цярпенне і цнота моцных..
Ок, заўтра кантролю і месца тое, што я зрабіў ці знайшоў . Дзякуй