Вынікі з 1 па 9 з 9

Абмеркаванне: geriko і яго impreza STI

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    катання/витербо
    Паведамленні
    43

geriko і яго impreza STI

прывітанне ўсім, хлопцы. tony, а я пішу ад витербо. у мяне STI bugeye з падрыхтоўкі амаль 350cv. мне заўседы падабалася механіка, і я хацеў бы пачаць, каб зразумець крыху больш, а таксама электронікі. я спадзяюся быць карысным, з маімі ведамі механічныя на гэты аўтамабіль. я гляджу трохі форум, але, на жаль, не разумею, вельмі шмат. што вы мне параіце пачаць чытаць? тэксты тыпу гэтага:
    http://www.libreriauniversitaria.it/.../9788896368060

або c'? некаторы кіраўніцтва, каб пачаць разумець хоць бы асновы электроннага кіравання. я заяўляю, што sw, якія можна выкарыстоўваць на эбу маей STI два: ecuflash бясплатна і ecutech. кабель выкарыстоўваць ? есць tactrix openport 1.2
    прывітанне ўсім

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    прывітанне і дабро,замест таго, каб выдаткаваць 50€ за тую кнігу, чытаць які-небудзь цікавы пост тут, і гэта магчыма, і, вядома, больш.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    катання/витербо
    Паведамленні
    43
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    прывітанне і дабро,замест таго, каб выдаткаваць 50€ за тую кнігу, чытаць які-небудзь цікавы пост тут, і гэта магчыма, і, вядома, больш.
    ну, можа быць, msport. толькі што тут пагаворыце коды.
    __________________ дзякуй за параду. я даведацца як мага больш і як мага менш турбаваць. калі ў вас есць цікавы пост парэкамендавалі яго, я шукаю яго, і пачала даследаванне. дзякуй усім за вас. а я чытала тут на форуме, што impreza могуць быць зроблены таксама з Piasini?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    добры дзень, Тоні, дабро запрашаем, мы гаворым не, sciviamo вы ў коды альфа.......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Паведамленні
    911
    прывітанне і дабро запрашаем

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кьявари
    Паведамленні
    38
    прывітанне і дабро запрашаем

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    катання/витербо
    Паведамленні
    43

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    Добры дзень, тоні сардэчна запрашаем на мой погляд на форуме трэба як хлеб, але часам нават кнігі? знаходзіцеся рэчаў, якія ніхто не кажа вам, а затым вы можаце? заўседы вучыцца ад усяго і ад усіх

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    катання/витербо
    Паведамленні
    43
    Citazione Першапачаткова Напісаў ciullo.eugenio Visualizza Messaggio
    Добры дзень, тоні сардэчна запрашаем на мой погляд на форуме трэба як хлеб, але часам нават кнігі? знаходзіцеся рэчаў, якія ніхто не кажа вам, а затым вы можаце? заўседы вучыцца ад усяго і ад усіх
    прывітанне ciullo. вашыя парады вельмі карысныя і план я прасейвання праз якое-то пост, што для мяне арабская. яны імкнуцца пераадолець парог 80 паведамленняў, актыўна беручы ўдзел у форуме і дае свой уклад, у раздзеле механіка, дзе я маю на ўвазе, магчыма, трохі больш. але калі б вы тэксты або дакументы, якія лічыць дапушчальнымі, для мяне яны што-то вельмі доўгачаканае. гэта ? даследаванне, у якім dedicherei з задавальненнем час ******плануецца, не для карыслівых мэтаў, але і атрымаць задавальненне ад апрацоўкі майго монстра ў адзіночку

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •