Старонка 4 з 9 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima
Вынікі з 82 31-40

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    увагу? з вашага пеўня нават там спрабуюць, як правіла, правіла n.1 у гэтай працы ? што вы павінны чытаць і пісаць адзін і той жа інструмент, што робіць гэтыя тэсты вы таксама можаце заблакаваць эбу, я вам рэкамендую, як калі б я, мой сябар, ці вы купіце нават просты bdm ці вы належыце на тых, хто ў абсталяванне, машына, вы ідзяце, і зараз вы прымацаваныя, не рабіць рэчаў, аб якіх вы можаце шкадаваць, выпрабаванні называюцца выпрабаваннямі менавіта, чаму? ? сумнеўны поспех, калі вы хочаце пайсці на вуліцу-й? упэўненая, вы павінны загрузіць у bdm.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    увагу? з вашага пеўня нават там спрабуюць, як правіла, правіла n.1 у гэтай працы ? што вы павінны чытаць і пісаць адзін і той жа інструмент, што робіць гэтыя тэсты вы таксама можаце заблакаваць эбу, я вам рэкамендую, як калі б я, мой сябар, ці вы купіце нават просты bdm ці вы належыце на тых, хто ў абсталяванне, машына, вы ідзяце, і зараз вы прымацаваныя, не рабіць рэчаў, аб якіх вы можаце шкадаваць, выпрабаванні называюцца выпрабаваннямі менавіта, чаму? ? сумнеўны поспех, калі вы хочаце пайсці на вуліцу-й? упэўненая, вы павінны загрузіць у bdm.
    дзякуй за савет, на самай справе я спрабую высветліць магчымыя шляхі вырашэння і, калі яны ў мае здольнасці? каб прадухіліць яшчэ горшыя пашкоджанні. Да гэтага часу адзіным доказам таго, што я мог бы зрабіць і загрузіць файл frantik або тое, што я знайшоў у базе дадзеных, што і зыходныя файлы форуму ? ідэнтычная маей, за выключэннем першых адрасоў, якія, калі я правільна разумею, залежаць ад тыпу чытання. ? andrei перапісаць толькі частка ecu адносна кіравання рухавіком, так што калі гэта, як мне сказалі іншыя карыстальнікі, што памылка porebbe быць яшчэ 2 ўспаміны, верагодна, у e2prom, што я мог чытаць толькі ў bdm вырашае вельмі мала перапісаць файл крычы ўзяў з базы дадзеных. Я consigliavi пакінуць прапусціце гэты тэст?

Citazione Першапачаткова Напісаў alfajtd Visualizza Messaggio
    калі ў вас гарыць я думаю, памылка ў кантрольнай суме...
    у вас есць дыягназ?
    Я спрабаваў з МНС, але калі я звяжу кіравання рухавіком, на першай старонцы, дзе вы можаце праглядаць інфармацыю (код iso, дата праграмавання, і г.д.) поля ўсе белыя. Калі гэта было няправільна, кантрольная машына не варта нават пачынаць, ці я памыляюся?
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 01-02-2014 да 12:39

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    набытыя ў bdm100...
    і робіш ты....

калі няма, напішыце мне ў ecu ў турыне і пішу я...

але не v? нават не перапісаўшы бд той жа файл, што вы пішаце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    але перароблены ў bdm то fiel вы не можаце не пісаць і поўны патрэбен bdm okkio, дзе атрымаць bdm 100, якія часам маюць тэлевізар з плоскім экранам назад і кінуць усе пасля

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    я думаю, што яшчэ важна зрабіць ? дапамагчы знайсці windows all карыстальніка і вырашыць праблему ў якой-небудзь памяці, альбо.я шукаў, але, на жаль, я нічога не знайшоў.
    у паслядоўны чытае толькі рухавік, але файл-ложак у bdm піша поўны.
    адно і тое ж ? гісторыю, якая здарылася з маім сябрам, і ен вырашыў з напісаннем flasch поўны,але гары ў гэтым выпадку праблема заключаецца ў eepro але я думаю, што гэта варта паспрабаваць няма?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    калі ў вас гарыць я думаю, памылка ў кантрольнай суме...
    у вас есць дыягназ?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    ок....

але памылкі вам што-небудзь гаворыць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Нічога, але я думаю, што не можа нават ўзаемадзейнічаць у доўг з-за праблемы, чаму? не закон, нават не параметры і не запускае нават не прывады.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    Вы павінны паспрабаваць зрабіць выраўноўванне проксі...

Або ўвайсці ў цела і паглядзець, калі есць памылкі ў іх....

Gi? што ў баку, і вы можаце выкарыстоўваць....

Упэўнены, што-то ? пайшоў пашкоджаны....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў alfajtd Visualizza Messaggio
    Вы павінны паспрабаваць зрабіць выраўноўванне проксі...

Або ўвайсці ў цела і паглядзець, калі есць памылкі ў іх....

Gi? што ў баку, і вы можаце выкарыстоўваць....

Упэўнены, што-то ? пайшоў пашкоджаны....
    Гэтая аперацыя, безумоўна, не пашкодзіць, так што я магу нават не спрабаваць. Але allinemanto проксі на практыцы, што робіць?

Старонка 4 з 9 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •