Старонка 38 з 111 PrimaПерад ... 2836373839404888 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 371 да 380 у 1107
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Ок, зразумеў, дзякуй марые тысячу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Толькі я з 75 я не магу пайсці за 1460? xD

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Citazione Першапачаткова Напісаў Дэні Visualizza Messaggio
    Толькі я з 75 я не магу пайсці за 1460? xD
    Ах, не ведаю, я думаў, што для 75 было больш? легка бачыць, што павінны мець тыя ж помпа-фарсункі 90, рэзюмэ, а таксама ж ecu.. Але я, магчыма, сказаў што-то не сапраўднае.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Я я не змог пайсці за 1460, і калі ўстаю біт месца на 775, іншыя, што ціск балерына...выключаецца прама з машыны і адмяніць стартара на працягу 10 секунд xD

НАВІЧОК L'avatar di turbolic
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Тэрыторыі Апавяданні( Генуя)
    Паведамленні
    10
    Citazione Першапачаткова Напісаў riccardo92 Visualizza Messaggio
    Чаму? вы хочаце скараціць час ўпырску? впрысните да і пасля ВМТ і вы з-за fumosit?? Мне незразумела, чаму? таксама я спрабую паменшыць курэнне, для? я не ін'екцыі, cos? доўгія.

Дзіўна, да мяне не вы ? ніколі не гарыць кантрольная лямпа з 1450 бар, а з 1460.

Я не магу зразумець адну рэч: чаму? ціск, ад золата, пасля максімуму ( 3750 абаротаў у хвіліну - 1400bar) падае з павелічэннем абаротаў 1320 бар? І змены разумным (і не шкодна) прынесці высокія абароты ўсе ў 1450?
    Не ў стане адказаць на ваша пытанне, я месяцаў, што вывучэнне гэтага эбу, але ў мяне мала дакументацыі, і тое, што я знайшоў у сеткі, і я лічыла, што дзейнічае ў рэальнасці? не ?, напрыклад, на ціску ў рампы, я даваў зрушэнне 0, а ? -100.
    У любым выпадку, нават з арыгінальнай карце mj 70cv паліць, у адрозненне ад 90cv, што сярэдняя карта не паліць нічога.
    На мой файл, на апошнія крывыя асноўнага ўпырску да максімальнага павелічэнняў c'? розніца 155.
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    27
    Дзіўна, не павінен паліць карту крычы, ? верагодна, што есць праблема. У любым выпадку мы не можам казаць пра гэта тут сена? давайце па тэме

Я максімум прырашчэннем я 217 і дыму дастаткова, нават я, але не inietto ніколі не пасля вмт, я думаю, што проста задыхаліся

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    але гаворка rail у 75 л.з., калі мы капіяваны карты ад 90 к.с. кіраванне rail кажаце, што дзейнічае?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ela.Toretto Visualizza Messaggio
    але гаворка rail у 75 л.з., калі мы капіяваны карты ад 90 к.с. кіраванне rail кажаце, што дзейнічае?
    для 75 л.з. гаворка і іншае есць і іншыя змяненні, з унясеннем у файл яшчэ біт змяніць, калі пракруціць назад у пасаду і чытаць добра, вы знойдзеце рашэнне..
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    я вярнуўся назад? зараз я не магу бачыць экран, а затым я іду ў нос аднак пры параўнанні файлаў, 75 і 90 я знайшоў крыху па-рознаму, перш чым карту rail сапраўднай, і я хацеў бы ведаць, калі я магу быць на правільным шляху

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Хлопцы, але чаму вы спыніліся з пасаду вы робіце працу, агромністае, таму што' мы не будзем паступова рабіць яснасці на ўсіх marelli, як вы рабілі?

Старонка 38 з 111 PrimaПерад ... 2836373839404888 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •