Ок, зразумеў, дзякуй марые тысячу
Ок, зразумеў, дзякуй марые тысячу
Толькі я з 75 я не магу пайсці за 1460? xD
Я я не змог пайсці за 1460, і калі ўстаю біт месца на 775, іншыя, што ціск балерына...выключаецца прама з машыны і адмяніць стартара на працягу 10 секунд xD
Не ў стане адказаць на ваша пытанне, я месяцаў, што вывучэнне гэтага эбу, але ў мяне мала дакументацыі, і тое, што я знайшоў у сеткі, і я лічыла, што дзейнічае ў рэальнасці? не ?, напрыклад, на ціску ў рампы, я даваў зрушэнне 0, а ? -100.
У любым выпадку, нават з арыгінальнай карце mj 70cv паліць, у адрозненне ад 90cv, што сярэдняя карта не паліць нічога.
На мой файл, на апошнія крывыя асноўнага ўпырску да максімальнага павелічэнняў c'? розніца 155.
Дзіўна, не павінен паліць карту крычы, ? верагодна, што есць праблема. У любым выпадку мы не можам казаць пра гэта тут сена? давайце па тэме
Я максімум прырашчэннем я 217 і дыму дастаткова, нават я, але не inietto ніколі не пасля вмт, я думаю, што проста задыхаліся![]()
але гаворка rail у 75 л.з., калі мы капіяваны карты ад 90 к.с. кіраванне rail кажаце, што дзейнічае?
я вярнуўся назад? зараз я не магу бачыць экран, а затым я іду ў носаднак пры параўнанні файлаў, 75 і 90 я знайшоў крыху па-рознаму, перш чым карту rail сапраўднай, і я хацеў бы ведаць, калі я магу быць на правільным шляху
![]()
Хлопцы, але чаму вы спыніліся з пасаду вы робіце працу, агромністае, таму што' мы не будзем паступова рабіць яснасці на ўсіх marelli, як вы рабілі?