Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 17

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162

IQ не павышае на Fiat 1.9JTD Edc15c5

У мяне было трохі часу, і гэты ўік-энд я пачаў гуляць з сямейнага аўтамабіля (Fiat Multipla 1.9 JTD 105л.з edc15c5).
    Я паставіў перад сабой мэту, хочаце надаць IQ = 79мм^3 дызель, змяніўшы толькі 3 карты звязаныя паміж сабой, і што яны павінны дзейнічаць на IQ: карта педаль, абмежавальнік дыму і абмежавальнікам крутоўнага моманту. Патрабаваныя значэння ў дзесятковы лік, памножанае на 0,01 павінны вяртаць мм^3.
    Дыягназ,?, справа? агульная колькасць дызельнага паліва ? заўседы каля 55-56 mg/i, якія павінны адпавядаць каля 0,85*55=65 мм^3
    Таксама памяншэнне/павелічэнне значэння 3 карты, справа? агульная колькасць дызельнага паліва ? заўседы 55-56 мг/ей.
    Я паспрабаваў пракруціць у карту, але я не вызначыў ні адзін з абмежавальнікаў IQ, якія характарызуюць edc15c7.

Я прапусціў што-тое, што блакуе IQ?

Зыходны файл ? быў прыкамандзіраваны ў банк дадзеных час таму:П?#8

Дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    У idirizzo 07b272 (пасля карта педалі) павінен быць абмежавальнік iq? ? значэнне 66mm3 таму яно павінна быць некалькі іншай

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ужо Visualizza Messaggio
    У idirizzo 07b272 (пасля карта педалі) павінен быць абмежавальнік iq? ? значэнне 66mm3 таму яно павінна быць некалькі іншай
    Дзякуй за правілы? гэтай карце трэба толькі для палягчэння запальвання пры нізкіх тэмпературах.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Я думаў, што быў абмежавальнік у залежнасці ад тэмп. Вы Ўжо спрабавалі мод? Якія служаць 66mm3 ў самым стартары?...,. C павінен быць абмежавальнік у адпаведнасці з прэс-turbo

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ужо Visualizza Messaggio
    Я думаў, што быў абмежавальнік у залежнасці ад тэмп. Вы Ўжо спрабавалі мод? Якія служаць 66mm3 ў самым стартары?...,. C павінен быць абмежавальнік у адпаведнасці з прэс-turbo
    Калі вы зробіце справа ў абарачэннях, у дыяпазоне ад 0 да 750 абаротаў у хвіліну і тэмпературы дызельнага паліва з'яўляюцца негатыўныя то ? эквівалент карту з рухавікоў TDI, якія маюць праблемы халоднага пуску. Па крайняй меры гэта ? мы? што я зразумеў, чытаючы значэння ў 2D.

Мы прымаем парады і здагадкі cos? як толькі я раблю з тэсту

Нягледзячы на тое ecu вельмі стары, здаецца, больш? цяжкім, чым чакалася

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di kingsnake
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Et
    39
    Паведамленні
    110
    Citazione Першапачаткова Напісаў biondo83 Visualizza Messaggio
    Калі вы зробіце справа ў абарачэннях, у дыяпазоне ад 0 да 750 абаротаў у хвіліну і тэмпературы дызельнага паліва з'яўляюцца негатыўныя то ? эквівалент карту з рухавікоў TDI, якія маюць праблемы халоднага пуску. Па крайняй меры гэта ? мы? што я зразумеў, чытаючы значэння ў 2D.

Мы прымаем парады і здагадкі cos? як толькі я раблю з тэсту

Нягледзячы на тое ecu вельмі стары, здаецца, больш? цяжкім, чым чакалася
    I TDI маюць праблемы з гарачы старт

Я мог бы ведаць апаратнае і праграмнае забеспячэнне гэтай ecu?

Citazione Першапачаткова Напісаў biondo83 Visualizza Messaggio
    Вы падкажыце, а на апошніх выпрабаванняў:

- унесці змяненні ў карту 7BC22 не вызначыла, якога-небудзь павелічэння IQ;
    - унесці змены ў карту 7BC5E дазволіла мне надаць паміж 70 і 75 мм^3 у дыяпазоне 2100 і 2400 абаротаў у хвіліну. Вышэй за 2400 абаротаў у хвіліну IQ ? заўседы была ніжэй за 70 мм^3.

Здавалася б, што блакаванне IQ быў вынесены на карту 7BC5E.

Значэння "Масы паветра вымяраецца" і "Масы паветра аб'ектыў", - вымяраюцца ад MAP або MAF?
    Я спрабаваў адлучыць раздым ад MAF і значэння ў дыягностыцы "Масы паветра вымяраецца" і "Масы паветра мэта" адрозніваюцца гэтак жа, як і раз'ем быў падлучаны. Мы? што мяняецца ? толькі тэмпература счытваецца, які ідзе на 40?C (=> Тэмпература Паветра ў/ц = 4,75 Вольт) і "Масы Паветра Да/C", праходзіць 2,1 Вольт да 0 Вольт, нарэшце, адкрыцце клапана EGR праходзіць у 1% (заўседы з MAF стаката) і стан ? "Актыўны".

Затым, MAF дае толькі спасылкі тэмпературы (напругі), і масы паветра (напружанне)?
    Адключыць MAF ад карты, што прадугледжвае, з пункту гледжання значэння і памылкі ў дыягностыцы?
    Я мог бы ведаць апаратнае і праграмнае забеспячэнне гэтай ecu?
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 23-02-2014 да 17:39

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Таксама ў гэты ўік-энд я правеў некалькі тэстаў: зменены некаторыя panettoni ў карту, дзесятковыя значэнні "2500-3000-4000-5500", але няўдала. IQ ? нязменнай

Нейкі савет?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Я адказваю тут, што мне здаецца-й? дарэчы.

Дыягназ памыляецца юніт? вымярэння, яна заўседы так рабіла, 55-56 з'яўляюцца мм^3/не мг.
    Напэўна, як і вы ? бег абмежавальнік дызель f(T_water), калі я правільна памятаю, 8x1, але не спадзявацца на тое, што пайсці значна далей, гэты рухавік абсталяваны фарсункамі, вельмі маленькія...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio

Дыягназ памыляецца юніт? вымярэння, яна заўседы так рабіла, 55-56 з'яўляюцца мм^3/не мг.
    Напэўна, як і вы ? бег абмежавальнік дызель f(T_water), калі я правільна памятаю, 8x1, але не спадзявацца на тое, што пайсці значна далей, гэты рухавік абсталяваны фарсункамі, вельмі маленькія...
    Вы маеце на ўвазе абмежавальнік дызель месцы па адрасе 7BC5E?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio

я згодны, калі не разблокируете ўсе, не адкрывае цалкам дызельнае паліва ori павінны ўводзіць каля 50 перавышаны 68 пачынае паліць, калі не падымаецца ціск..

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •