Umh, Але вы не павінны рабіць, толькі brack point для таго, каб скарыстацца 1600bar ціску? Або лепш, калі ўсе застаецца ранейшым, усе роўна павінны ricalcolarsi ўсе экю, я не думаю, што перастане ўводзіць ад 1400 да 1600 бар...
Umh, Але вы не павінны рабіць, толькі brack point для таго, каб скарыстацца 1600bar ціску? Або лепш, калі ўсе застаецца ранейшым, усе роўна павінны ricalcolarsi ўсе экю, я не думаю, што перастане ўводзіць ад 1400 да 1600 бар...
я таксама адлюстраваны тэндэнцыі скокамі ад 3000 3300 абаротаў, машына ідзе рыўкамі... я? перапынак ўпырску не я рэдагаваў, скажыце, што гэта праблема?
Асабіста я не думаю, serva рабіць ін'екцыі такім чынам, так? у gp90 мае тыя ж t у 75, але з ціскам pi? высокія..
Вы параўналі карты? мяне не будзе, час іншае.. яны прыстасаваныя да працы пры ціску pi? высокія:
temp70-90.JPG
Цярпенне і цнота моцных..
Я тралили два файла gp 75 і 90 для выступу rail, і я памятаю, яны былі роўныя ў t' inj.
Можа быць, для? ты параўнаў 69 90,, і можа быць нават некалькі, інжэктараў сон некалькі....Прабачце мяне.
Параўнанне tinj 75-90.jpg
Вось, гэта ? параўнанне 75/90.
Прашу прабачэнні за памылку, pocansi. Гэта, як гаворыцца, відаць і тое, што на 75 i tinj могуць заставацца тымі ж, нават здолеўшы падняць ціск.![]()
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 25-01-2014 да 11:41
Так па-вашаму ? лепш змяніць кропкі супыну (значэнне 1500 давесці яго да 1600) або як я зрабіў расцягнуць усе крывыя на адзін біт, каб атрымаць значэнне часу ўпырску да 1700 бар?
Жадаючы з маім рашэннем, я мог бы таксама змяніць break і ўсталяваць замест 1600 1700, каб атрымаць крывую pi? лінейны
Тут я не ведаю, у тэорыі хапіла б на brack point, але вы б усе падняліся паказана...Так як у тым месцы, дзе зараз ? 200 бар, затым sar? 230(ipotizzo выпадковых колькасці)
Чаму? у арыгінале я гэтых значэнняў, у табліцы павінен быць толькі cos?
табліца tinj(prail,qmain).jpg
Як вы бачыце, апошні слупок адпавядае ціск 1700 бар і для гэтага мы не часу ўпырску...
Чытаючы гэты пост я вучуся, выкананыя рэчы, таму, перш за ўсе, дзякуй усім, у мяне есць панда-70cv, адрасы адрозніваюцца на карту ў экзамен, але ў асноўным ? роўна, проста знайсці.
Яны ж кропка Fede78, я падняў 2 абмежавальнікі 830( 830x2-100 роўная 1560) і змена розных адрасоў, звязаных з ціск, але на дыягностыцы ціск, як толькі перавысіў 1450 пачаў пампавацца, на графіцы пікаў ціску, выраслі ў 1560-бар.
У brack point змяніць, я думаю, па адрасе 068A26, але пакуль не ў стане зразумець гэта, значэння пачынаюцца з 50 і паднімаюцца да 900.
Цяпер я спрабую расцягнуць крывых асноўнага ўпырску біта, і тады паглядзім, што кажа дыягностыка.
вітаю ўсіх,
Выцягнуўшы крывыя ціск не вагаецца-й?, але не соль, ад піка да 1500, а затым кала паступова перайшоўшы да зыходнага значэння, прыкладна 1350bar, замест таго, пакідаючы арыгінальныя два біта 775, канферэнц-1450 і застаецца пастаяннай участку ў 4? руху да 4500 абаротаў у хвіліну)
вітаю ўсіх.
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 27-01-2014 да 22:16
Я спрабаваў гэты файл толькі з rail і адпаведныя абмежавальнікі зменены і тэрміны (падоўжаныя), але ўсе абмежавальнікі крутоўнага моманту на врі.
Але заўседы памылка ціску паліва і ціску, што, аднак, не ? стабільнай і ў любым выпадку не падымаецца вышэй 1490/1500 бар.
З прапановай Backgroop я змяніў таксама яшчэ два біта, што ў маім файл у кропку (але нават тое, што y відаць, што яны ідэнтычныя) па адрасах, 655D4 і 655DB якія павінны быць дзве іншыя абмежавальнікі ціску (eprom*2-100)
Але нават гэтыя два біта сітуацыя не мяняецца.