я думаю, што для elm лепш, відавочна не ў версіі free; затым, калі адзін чытае, недалека кіраўніцтва вы пу? зрабіць многія цікавыя рэчы
у бясплатнай версіі вы не можаце абнуліць service, што не мала, улічваючы, што большасць сучасных машын патрабуе абнуленне пасля tagliandata
гэта дадатковае абмежаванне, я не зразумеў, чаму? я запісаў амаль адразу...я выкарыстаў free ў пачатку, але для абнаўлення мне толькі давялося змяніць ELM ....
у любым выпадку, нават ад зарэгістраваных c'? заўседы есць які-то машыне, якая не пу? ачысткі тып y 1.2 8 клапанаў (2006) і іншыя;
але гэта вызначана ? той факт, што elm не можа прачытаць пэўныя пратаколы або, па крайняй меры мой;
паспрабуйце зрабіць змены ў лініі can....глядзіце, калі павышае ...? але кітайскі інтэрфейс, які стаіць некалькі дзясяткаў еўра, і то не ўсе ідуць, роўныя :-)
памылак друку : "інтэрфейс"
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 29-01-2014 да 21:16
вы ж не чакаеце, чисс? што-то, але за мой невялікі вопыт я пратэставала elm327 bluetooth versoni 1.4 і 1.5; першы быў плач (1.5) 1.4, я павінен сказаць, захоўвае значна больш? стабільным і нават механічна схоплівае лепш да раз'ем OBD, на жаль, у гандлі на eb*y, калі не знойдзеце-й?
Прывітанне ўсім,
я на Alfa 147 mb 150CV EDC16C39 з дапамогай ELM237 з multiecuscan і вы можаце зрабіць усе! Я ? было вельмі зручна-й? раз!
Прывітанне
Франчэска