Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima
Вынікі з 49 31-40

Абмеркаванне: bosch me 1.5.5

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Citazione Першапачаткова Напісаў skizzo93 Visualizza Messaggio
    Сиси выдатна, што я ўзяў. ...у гэты момант l адзінае тлумачэнне, і, што не тычылася яго шыпамі на pin-код... паставіўшы яго ў boot, каб быць упэўненымі, перш чым пісаць ўключаецца тое, што я ведаю надпіс code (тыпу мяне 7h4) ці, можа быць, запытваючы ecu з певень з'яўляецца нешта, што прымушае зразумець, што і ў boot??? У любым выпадку дзякуй усім
    Калі я правільна памятаю, гэта трэба паглядзець у info Пеўнік, часопіс, іншае, чым тое, што вы атрымаеце ў стандартных умовах.

Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    я думаю, выгляд на astra 2000 дызель......
    Я ведаў, што:
    Opel (Astra, Corsa B, і г.д.) збіраюць ME 1.5.5.
    У alfa/fiat/lancia збіраюць M 1.5.5.

Citazione Першапачаткова Напісаў todos Visualizza Messaggio
    прабачце, м? гэты тып блока кіравання, вы павінны спачатку пакласці ў boot ўнутры блока кіравання (да школы) ўставіць файл для разблакіроўкі, а затым ўвайдзіце ў сістэму як паказана на фота biondo83....
    Залежыць ад тыпу HW і SW ECU.
    Некаторыя версіі HW і SW, вы можаце напісаць іх нават з простай працэдуры загрузкі знешняга (без адкрыцця ecu).
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 27-01-2014 да 21:43

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di scinti
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Паведамленні
    276
    Я пасля гэтай дыскусіі, чаму? для мяне ? вельмі важна ,толькі што-то не ў парадку: вы ўпэўненыя, што існуе ў me1.5.5? яшчэ невялікія сумневы,пін-код 10 павінен быць заземлены для загрузкі або на станоўчы дзякуй і добрай вам працы

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    57
    То 1.5.5 мяне існуе, але і opel (я быў няправы, я ў пачатку абмеркавання набіраць) .... l альфа мантуе m1.5.5 і кантактам 10 раздыма (ці ва ўсякім разе тое, што ен ідэнтыфікацыйныя нумары ecu ў бок) ідзе прыкладаецца да станоўчым 12в ....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    прабачце, м? гэты тып блока кіравання, вы павінны спачатку пакласці ў boot ўнутры блока кіравання (да школы) ўставіць файл для разблакіроўкі, а затым ўвайдзіце ў сістэму як паказана на фота biondo83....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    57
    Не ведаў....????...

Цяпер ke, я думаю, мне не дзіўна,....cio? калі ў альфа-рабіць абнаўленне я павінен зняць ecu забіць яго ў boot экскурсійнае і інш??
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 27-01-2014 да 21:42

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di scinti
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Паведамленні
    276
    Вы ўпэўненыя, што opel мантуе me 1.5.5, выбачайце, калі я настойваю, вы можаце мне сказаць, якая opel la monta дзякуй.
    Яшчэ прашу спецыялістаў, boot pin 10 ідзе на адмоўны або станоўчы дзякуй усім, з павагай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    Citazione Першапачаткова Напісаў scinti Visualizza Messaggio
    Вы ўпэўненыя, што opel мантуе me 1.5.5, выбачайце, калі я настойваю, вы можаце мне сказаць, якая opel la monta дзякуй.
    Яшчэ прашу спецыялістаў, boot pin 10 ідзе на адмоўны або станоўчы дзякуй усім, з павагай.
    я думаю, выгляд на astra 2000 дызель......

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    57
    Пін-код, 10 ідзе на 12в для ўключэння запісу, а не у масе....рага-у агульным, вы не ведаеце, як ніколі не даў мне такую памылку?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    лічыце мяне выкарыстоўвае гэты boot пакладзеце яго ў масы і вы ўбачыце, як з дапамогай магіі можна гэта
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    лічыце мяне выкарыстоўвае гэты boot пакладзеце яго ў масы і вы ўбачыце, як з дапамогай магіі можна гэта
    я згодны з t? dovrebe адкрыць блок ? паставіць у boot...

Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •