карта размешчана ў recovery мне ўдалося дабрацца да дома... і падлучэння з elm ***********... няма памылкі... выпраўленне фарсунак ў норме..
карта размешчана ў recovery мне ўдалося дабрацца да дома... і падлучэння з elm ***********... няма памылкі... выпраўленне фарсунак ў норме..
Выкарыстоўвае autocom або delphy, як дыягназ, і я скажу вам, як савет, то замест таго, што тычыцца карту rifanne з самага пачатку і, магчыма, хто-то на форуме вам дапаможа? я пакуль што не прыбыцце ў 80 паведамленняў, не магу вам нічога, але і іншыя карыстальнікі, а вы
Прывітанне nasone147 я хацеў бы паведаміць, аднак, што давід выкарыстаў ecusafe 2 калі чытаць у першы пост, каб адключыць фап
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 27-01-2014 да 21:56
[
Прывітанне nasone147 я хацеў бы паведаміць, аднак, што давід выкарыстаў ecusafe 2 калі чытаць у першы пост, каб адключыць fap[/QUOTE]
і тады мне s? што калі хочаш знайсці праблему, неабходна зрабіць mod+сістэмы рэцыркуляцыі ог-off+original off, але з dpf актыўны!cos? вы зноў усе dtc ecu, і вы даведаецеся, дзе ўмяшацца!
прывітанне Давід..мы ведаем, і глядзець фота ў профілі.*****unque у дыягностыцы не знайшлі памылкі, чаму? я мяркую, вы выдалілі занадта шмат dtc, каб выключыць fap!вы выкарыстоўвалі праграмнае забеспячэнне, каб зрабіць гэта, ці вы зрабілі гэта ўручную?
Дэвід зрабіце наступнае пакладзеце карту на врі і пасля гэтага зрабіць дыягностыку і паглядзець якія памылкі дае і пасля паступова збіраецца вырабіць змены, вы ўбачыце, што scoprirari ў чым? праблема, я цалкам згодны з тым, што кажа nasone147 на самай справе, калі есць dtc, скінутыя, вы ніколі не зможаце і ніколі не адсачыць памылку, а затым на прычыну праблемы, з якой вы сутыкнуліся ў recovey
добры дзень нос..... мы цябе ведаю...
і я адказваю на ўсе 2...
таму, што карту крычы.. няма dpf няма egr не swirl... не ўзнікае гэтая праблема??
калі праблема была ў defap будзе рабіць, што добра на врі.... так як калі б гэта быў помпа высокага ціску або іншыя...
dev' быць менавіта праблема ў карту мод.... то есць змены, якія я зрабіў...
можа быць,... і некаторы неадпаведнасць паміж карту педаль... і карту на абмен (у маім выпадку гэта аўтаматычныя.. і блок кіравання, які апрацоўвае яго на курс, незалежны ад рухавіка)
тое, што спрабуюць сказаць вам, фамільныя іншых карыстальнікаў у тым, што з дапамогай аднаго з двух звычайных sw, якія працуюць у сеткі, каб выдаліць dpf вы таксама выдалены ўвесь раен кодаў dtc, адпаведна, зараз, калі ў вас есць праблемы, якія, безумоўна, звязана адлюстраванне не можаце праверыць, ці код памылкі і, такім чынам, сутнасць праблемы,на дадзены момант у вас есць 2 магчымасці або пакладзеце файл врі і паспрабуйце сваю карту і паглядзець, акрамя fap памылкі вам ці вы зробіце зрабіць выдаленне dpf і ў той кропкі, а таксама супастаўленне тых, хто робіць гэта для працы.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
msport...
вы маеце рацыю.. і шлях лягчэй...
шчыра кажучы, я без карту доўга, і машына ў парадку... і ў 141.000 км..
не абавязаны мець карту.. будзе камфортна толькі, каб мець крыху больш пускавы ток з коламі ад 19...
я хацеў бы зразумець, дзе я памыляюся... вось і ўсе..
легка ў некалькіх маяк' з доказаў, з dtc актыўных проста каб праверыць, ці, калі праблема ў тым, дызельнае паліва...
у мяне есць пытанне... помпа высокага ціску 159 150cv.. падлучыць ўнутраны фільтр на выхадзе?? я выказаў здагадку, што праблема можа зыходзіць ад іх.. але я не ведаю яе выдзялення.. (я маю на ўвазе дызельнага фільтра ўнутры помпы)
rispolvero гаворка recovery...
у апошні час я заўважыў, многія адставанне dell аўто... і нават лепшы дозирования, выпускаючы ледзь педаль падчас максімальнае паскарэнне..
памятаючы аб тым, што аднаўленне адбылося ў выпуску рухавік.. і, заўважыўшы, гатэлі на стрэлка турбо.. (часам падае тыпу рэгенерацыі)
я прыйшоў да высновы, што я геаметрыю, якая працуе дрэнна... і іх аднаўлення з карты..
прыкладаю з screen ціску наддува (яшчэ старыя) прашу, калі ласка, калі каго-то часу і цярпення, каб postarmi яго.. правільна, для параўнання..
тое, што вы заўважылі, паміж мэтай і рэальнай.. у мяне нізкія запыты не "задаволены" і ў выпуску пікі над мэтай..
colpevolizzo ў pieburg..
хто-небудзь ведае, калі вы можаце адкрыць і ачысціць...
чытаючы ў сеткі.. не памятаю, ці добра яно, ці пяро... есць, хто lha разабралі і ўнутры знайшоў фільтр bkgd e..
хто-небудзь ведае, як адключыць, а калі і выканальна??
мяне ўражанне, што гэта праблема з pierburg.
вы можаце мець драбнюткіх каналаў, пагрузкі паветра заблакаваныя.
не варта разбіраць, ? кавалак не rimontabile. чысты гэта добра звонку і soffiala акуратна ў трубах.
або шукаць запасныя часткі.
не мае сэнсу рабіць карты, калі pierburg не ? 100% эфектыўнай