Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 49

Абмеркаванне: bosch me 1.5.5

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    калі аўтамабіль 1998 года, і з гэтага абсталявання пу? толькі m1.5.5

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Citazione Першапачаткова Напісаў skizzo93 Visualizza Messaggio
    Прабачце, як??? Чаму? дзе былі коды, і выдаліў проста чытае 033 пяро я нумару hw і sw..я не думаю, нават не ke можа быць, можа быць мяне 7.3.1, чаму? пк мяне распытвае добра з 1.5.5 .
    HW 0261206061
    SW 1037350386
    Дзякуй за дапамогу....
    Уставіць менавіта там? чытайце, запытваючы ECU з Пеўнік.
    Калі што-то ? пайшло не так у запісе ? заблакаваны.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    57
    Дзевяты пеўнік пазначыць усе добра і яшчэ, пасля памылкі і gtv выдатна працуе, чаму? l памылку даў яго, перш чым рабіць адмены.... то і ke я стаўлю пін-код, 10-12v ( есць спосаб даведацца, калі ecu у boot, перш чым зрабіць запіс??) Continuii то есць не пад рамкі? як сказаў не, і туды і пеўнік, ен казаў мне (да пачатку) і паставіць 8 pin на станоўчы......не я ўвогуле больш нічога

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Пін-код 10 раздыма на ecu, не павінна быць правадоў, падлучаных ад гэтай машыны добра...
    Цярпенне і цнота моцных..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    57
    Няма, няма, няма і няма правадоў падлучаны....я з іголкі, да якіх я правады прылітаваць ці паставіў на выснову 10 раздыма непасрэдна на плюс батарэі, і тады я павярнуўся ik карціну...то есць дзеянні і правільная...толькі праблема і памылка seedkey і што-то дзіўнае, а певень, які кажа, каб пазітыўным пін 8....можа быць станоўчым на 10 pin павінны быць у рамках таго, каб даць станоўчы пін-код разам all запальвання ecu???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di chiptuning.cro
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Харватыя
    Паведамленні
    157
    не павінна быць у рамках... ад 12v і вы трымайце яго так да закрыцця эбу... так я і зрабіў на 156 1.8 TS ME 1.5.5.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    57
    Тады я зрабіў добра...тады, магчыма, памылка, і было дадзена, чаму? магчыма, l іголкі не дакранаўся на кантакт, нават калі мне гэта здаецца дзіўным....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Citazione Першапачаткова Напісаў skizzo93 Visualizza Messaggio
    Тады я зрабіў добра...тады, магчыма, памылка, і было дадзена, чаму? магчыма, l іголкі не дакранаўся на кантакт, нават калі мне гэта здаецца дзіўным....

Пераканайцеся, што зрабілі правільны pin-код. Ніжэй распиновка:

вонкавыя спасылкі забароненыя, у наступны раз, калі вы дадаць парушэнне афіцыйнага
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 28-01-2014 да 00:02

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    57
    Сиси выдатна, што я ўзяў. ...у гэты момант l адзінае тлумачэнне, і, што не тычылася яго шыпамі на pin-код... паставіўшы яго ў boot, каб быць упэўненымі, перш чым пісаць ўключаецца тое, што я ведаю надпіс code (тыпу мяне 7h4) ці, можа быць, запытваючы ecu з певень з'яўляецца нешта, што прымушае зразумець, што і ў boot??? У любым выпадку дзякуй усім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di scinti
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Паведамленні
    276
    Я пасля гэтай дыскусіі, чаму? для мяне ? вельмі важна ,толькі што-то не ў парадку: вы ўпэўненыя, што існуе ў me1.5.5? яшчэ невялікія сумневы,пін-код 10 павінен быць заземлены для загрузкі або на станоўчы дзякуй і добрай вам працы

Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •