калі аўтамабіль 1998 года, і з гэтага абсталявання пу? толькі m1.5.5
калі аўтамабіль 1998 года, і з гэтага абсталявання пу? толькі m1.5.5
Дзевяты пеўнік пазначыць усе добра і яшчэ, пасля памылкі і gtv выдатна працуе, чаму? l памылку даў яго, перш чым рабіць адмены.... то і ke я стаўлю пін-код, 10-12v ( есць спосаб даведацца, калі ecu у boot, перш чым зрабіць запіс??) Continuii то есць не пад рамкі? як сказаў не, і туды і пеўнік, ен казаў мне (да пачатку) і паставіць 8 pin на станоўчы......не я ўвогуле больш нічога![]()
Пін-код 10 раздыма на ecu, не павінна быць правадоў, падлучаных ад гэтай машыны добра...
Цярпенне і цнота моцных..
Няма, няма, няма і няма правадоў падлучаны....я з іголкі, да якіх я правады прылітаваць ці паставіў на выснову 10 раздыма непасрэдна на плюс батарэі, і тады я павярнуўся ik карціну...то есць дзеянні і правільная...толькі праблема і памылка seedkey і што-то дзіўнае, а певень, які кажа, каб пазітыўным пін 8....можа быць станоўчым на 10 pin павінны быць у рамках таго, каб даць станоўчы пін-код разам all запальвання ecu???
не павінна быць у рамках... ад 12v і вы трымайце яго так да закрыцця эбу... так я і зрабіў на 156 1.8 TS ME 1.5.5.
Тады я зрабіў добра...тады, магчыма, памылка, і было дадзена, чаму? магчыма, l іголкі не дакранаўся на кантакт, нават калі мне гэта здаецца дзіўным....
Сиси выдатна, што я ўзяў. ...у гэты момант l адзінае тлумачэнне, і, што не тычылася яго шыпамі на pin-код... паставіўшы яго ў boot, каб быць упэўненымі, перш чым пісаць ўключаецца тое, што я ведаю надпіс code (тыпу мяне 7h4) ці, можа быць, запытваючы ecu з певень з'яўляецца нешта, што прымушае зразумець, што і ў boot??? У любым выпадку дзякуй усім
Я пасля гэтай дыскусіі, чаму? для мяне ? вельмі важна ,толькі што-то не ў парадку: вы ўпэўненыя, што існуе ў me1.5.5? яшчэ невялікія сумневы,пін-код 10 павінен быць заземлены для загрузкі або на станоўчы дзякуй і добрай вам працы