Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 49 11-20

Абмеркаванне: bosch me 1.5.5

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    57
    Хлопцы, то, на жаль, мы павінны адкрыць яго, каб прымусіць?? Не ? што, не змог бы і толькі, што, калі вы маглі б паставіць у boot ад connettpre было б па-іншаму. ...што капуста ecu?. ..то есць, то дзіўна, што вы не ўключыць запіс з дапамогай pin-кода ўстаноўлена (10)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    57
    Ад таго, ke я зразумеў, блукаючы ў сеткі быў ke m 1.5.5 не мог прачытаць нават у boot з galletto 1260..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    гэтага я не ведаю....але я зраблю, як вы параілі: чытайце вашага, а затым змянілі...вы ніколі не ведаеце,....ці то месца тут, на форуме, вы, безумоўна, дасць шмат саветаў можа даць вам аднаго толькі і рабілі добра....таксама, чаму? бензін, не ? затым так-то проста зрабіць, без пашкоджанняў, калі не ведаеце, дзе і як дакранацца....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў skizzo93 Visualizza Messaggio
    Ад таго, ke я зразумеў, блукаючы ў сеткі быў ke m 1.5.5 не мог прачытаць нават у boot з galletto 1260..
    ? праўда, ен зараз памятаю, калі skodifichi вы ад gi? гатовы файл нагода для няправільны савет

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    мне здаецца, што есць інструменты, якія чытаюць м1.5.5 альфа-ts, нават у boot
    калі хто-то іх ведае, я хацеў бы гэта ведаць.
    эбу ? есць м1.5.5 і не me1.5.5 як паказана ў пачатку абмеркавання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    я памятаю, што мне 156 гадоў дзесяць таму зрабілі, не разабраць нічога......толькі нікчэмныя pin грэбень у масы, і тады ўсе obd....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    57
    можа быць, не наадварот, m 1.5.5, але, можа быць, мяне 7.3.1..... затым, як я ведаў, вы можаце проста напісаць, паставіўшы ў boot mode.... што тычыцца надзейнасці? у крычы знайшоў у сеткі, я нават я баюся, але да канца загрузка без драйвераў з ecm я ж нумару HW і SW...так што думаю, што я зорка ціха

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    калі ж, HW і SW, вы можаце давяраць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    57
    прабачце, хлопцы, я не разумею!....12v на кантакт 10 я павінен быць ужо ў межах выключаны (напрыклад, узяўшы іх напрамую ад акумулятара ) ці я павінен быць толькі ў рамках выключаны?

тады я паспрабаваў спампаваць карту. я паставіў у boot mode(я паслаў 12v пастаянныя, узятыя ад акумулятарнай батарэі на кантакт 10 з дапамогай іголкі, каб ен увайшоў у адтуліну грэбня, да якога быў прыпаяны провад) напружанне аўтамабіля была 13.20 вольт, я падключыў пеўнік,я павярнуў карціну,я выбраў мой файл bcb, калі я зрабіў спампаваць файл, пеўнік, як заўседы папярэджвае мяне аб тым, як паставіць у boot(для? таму што, акрамя pin-код 10, ен казаў мне:" pin10\8"???) я даў enter і мне ? выйшаў: "палітыкі.....seedkey памылка"... Што гэта значыць???дзякуй

Хлопцы? ??
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 27-01-2014 да 21:40

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў skizzo93 Visualizza Messaggio
    прабачце, хлопцы, я не разумею!....12v на кантакт 10 я павінен быць ужо ў межах выключаны (напрыклад, узяўшы іх напрамую ад акумулятара ) ці я павінен быць толькі ў рамках выключаны?

тады я паспрабаваў спампаваць карту. я паставіў у boot mode(я паслаў 12v пастаянныя, узятыя ад акумулятарнай батарэі на кантакт 10 з дапамогай іголкі, каб ен увайшоў у адтуліну грэбня, да якога быў прыпаяны провад) напружанне аўтамабіля была 13.20 вольт, я падключыў пеўнік,я павярнуў карціну,я выбраў мой файл bcb, калі я зрабіў спампаваць файл, пеўнік, як заўседы папярэджвае мяне аб тым, як паставіць у boot(для? таму што, акрамя pin-код 10, ен казаў мне:" pin10\8"???) я даў enter і мне ? выйшаў: "палітыкі.....seedkey памылка"... Што гэта значыць???дзякуй
    Змясціце код ecu і праверым адразу..
    Цярпенне і цнота моцных..

Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •