Стар. 9 з 11 PrimaПерад ... 7891011 АпошняеUltima
Вынікі 81-90 з 101
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Я, аднак, umbro

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    вы самі вырашаеце,!!!!для мяне не праблема, калі мяне хочаце адправіць, я табе дадзеныя, адрас ****!!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    Я, аднак, umbro
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Увод у Карла crteam не ў крыўду, але было прапанавана, па-першае, у любым выпадку, хлопцы, занадта добрыя

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    як ужо сказаў, з фотаздымкаў вы бачыце, што вы паклалі schedino адлік, і без адаптара, то ты заплаціў (мы спадзяемся, што ўсе высновы зрабілі, кантакт), і вы павінны пакласці адаптар з яго тэлевізар з плоскім экранам, каб мяне правільна, для мяне есць сіл, так яшчэ і не бачыў, калі тыя, якія служаць, есць, у рэшце паведамленне, што вам і класічны, калі няма харчавання.

ps. не ў крыўду, але відэа прымушае мяне марская хвароба :-)
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    ну не ў крыўду уга!! мы скучаем па табе!! расследаванне я быў трохі ўсхваляваны, калі я зрабіў я быў супер актыўным, файн, разумеюць, што гэта было днем, і ен быў з 10 раніцы cghe я спрабаваў напісаць яе!! цяпер я пасылаю ў карла-так, давайце паглядзім, калі ? усе ок

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    Але я зразумеў, што не праблема

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    давайце выконваць правілы, калі мы хочам быць канструктыўнымі, давайце зробім гэта публічна, увесці асабістыя кантакты на гэтыя дыскусіі, нагадваю вам, што ? забаронена

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў leandro89 Visualizza Messaggio
    давайце выконваць правілы, калі мы хочам быць канструктыўнымі, давайце зробім гэта публічна, увесці асабістыя кантакты на гэтыя дыскусіі, нагадваю вам, што ? забаронена
    выбачайце, леандра калі я не згодны з гэтым, як напісаў, ты не можаш адмаўляць, што рэчы не былі зробленыя ў аўдыторыі, пакуль у якой-то момант, цяжка будзе, калі вы павінны паспрабаваць інтэрфейс, які на форуме " вельмі цяжка, і ў гэты момант вы павінны адправіць яго па пошце, і мы павінны мець кантактаў, паколькі ВЕЧАРА былі адмененыя і многія з нас не маюць права выкарыстоўваць гэтую старонку http://www.professionalchiptuning.ne...member&u=15320 каб звязацца з іншымі карыстальнікамі, растлумачце мне раз і назаўжды, як павінны былі зрабіць хлопцы здачы кантакты для адпраўкі інтэрфейс на сонца? мая ня спрэчка, але запыт незаконным тлумачэнні, так што ў будучыні не будуць больш гэтыя праблемы.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    На самай справе. прашу прабачэння ..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    я далучаюся!!! калега мае патрэбу ў дапамозе, як мы можам яму дапамагчы ў гэтым выпадку!!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    выбачайце, леандра калі я не згодны з гэтым, як напісаў, ты не можаш адмаўляць, што рэчы не былі зробленыя ў аўдыторыі, пакуль у якой-то момант, цяжка будзе, калі вы павінны паспрабаваць інтэрфейс, які на форуме " вельмі цяжка, і ў гэты момант вы павінны адправіць яго па пошце, і мы павінны мець кантактаў, паколькі ВЕЧАРА былі адмененыя і многія з нас не маюць права выкарыстоўваць гэтую старонку http://www.professionalchiptuning.ne...member&u=15320 каб звязацца з іншымі карыстальнікамі, растлумачце мне раз і назаўжды, як павінны былі зрабіць хлопцы здачы кантакты для адпраўкі інтэрфейс на сонца? мая ня спрэчка, але запыт незаконным тлумачэнні, так што ў будучыні не будуць больш гэтыя праблемы.
    Што такое заяц? Трус Abarth

Стар. 9 з 11 PrimaПерад ... 7891011 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •