Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 32

Абмеркаванне: праблема ключа mercedes w202

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dom86
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Паведамленні
    199
    але ніхто не ведае, адзін інтэрфейс можа кланаваць або лепш перапраграмаваць сівы ключы?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    глядзіце, я растлумачу, што 80% - гэта што-то праўдзівае...таму што мой сын быў фіксаваны якія ўзнікаюць у аўтамабільных ключоў, і было 3 гады ..ці ведаеце вы, дзеці, калі не робяць тое, што хочуць, каб вы incavolano і робяць вас incavolare, і даў яму ключы mercedes c220 суботу....ен усяму рады, выходзілі kiudeva mercedes для туто у суботу і нядзелю
    не ведаю, колькі разоў ен зрабіў..і здарылася так, што ў панядзелак mercedes не адкрываў больш блок, так што давялося яму зрабіць новы ключ, у mercedes 240 еўра!!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў todos Visualizza Messaggio
    я проста ніколі не чуў, я думаю, ch? яшчэ сябры на форуме могуць гэта пацвердзіць...
    Што такое заяц? Трус Abarth

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Паведамленні
    199
    што б sar? праблема d ezs трэба kiave новы і проста анке xk? мне ў дыягназ, а мне ні адзін пытанне я на immobilizatore ne на ключ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    рым
    Паведамленні
    30
    Добры дзень усім, я хацеў сказаць, што не ? абсалютна дакладна, што ключ мае абмежаваную колькасць адкрыцця і закрыцця, я, мой вопыт, які я атрымаў ад замены, нават ключы з дзень жыцця, і я бачыў аўтамабілі з першыя сістэмы fbs3, што ўсе яшчэ есць ключы, арыгінальныя, у любым выпадку, я паўтару ? амаль заўседы немагчыма, іх рамонт, акрамя выпадкаў, калі ce кампанент, відавочна, павінен быць.

увесь час з таго, што пэўныя элементы кіравання possone быць зробленыя толькі з першапачатковага дыягназу, што яны кіруюць, крок за крокам, вы адключыце засцерагальнікі праверыць прыемнік і блок кіравання sam і ezs, што важна ў пачатку тэставання вам прапануецца ўвесці абодва ключа, каб параўнаць розныя сігналы, нават калі і можна гэта зрабіць нават з ключа.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 27-01-2014 да 05:40

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    толькі ў mercedes вырашайце!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    то не стрэл c****ate і праўда !!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў granderobocop Visualizza Messaggio
    Добры дзень усім, я хацеў сказаць, што не ? абсалютна дакладна, што ключ мае абмежаваную колькасць адкрыцця і закрыцця, я, мой вопыт, які я атрымаў ад замены, нават ключы з дзень жыцця, і я бачыў аўтамабілі з першыя сістэмы fbs3, што ўсе яшчэ есць ключы, арыгінальныя, у любым выпадку, я паўтару ? амаль заўседы немагчыма, іх рамонт, акрамя выпадкаў, калі ce кампанент, відавочна, павінен быць.
    Што такое заяц? Трус Abarth

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Паведамленні
    199
    кпп, таму я павінен узяць 250 мяшкі, пакункі і раздаць у x МБ вырашыць гэтую праблему

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    5
    Сапраўды я чуў, а я што-то накшталт лічыльніка, і, азіраючыся на дыягназ ( не памятаю, калі ен быў SdConnect або іншы), я нават знайшоў запіс cob лічыльніка, але не ведаю, як мяжа, калі сапраўды c?, а вы можаце зрабіць фота ключа ? Вы зразумелі, што tranponder мантуе ? Калі ? мадэль старая, можа прызначыць новы справядлівы x запусціць машыну, але цэнтральны замак застаецца так..

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Паведамленні
    199
    праблема ? у kiusura kenn ідзе xk x зрабіць яе ці kiave d рэзерв, але без клавіш

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    5
    Мы кажам, што працэдура "бязбольна" не c?, зрабіць значна раней, каб атрымаць ключ ад МБ.

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •