але ніхто не ведае, адзін інтэрфейс можа кланаваць або лепш перапраграмаваць сівы ключы?
але ніхто не ведае, адзін інтэрфейс можа кланаваць або лепш перапраграмаваць сівы ключы?
глядзіце, я растлумачу, што 80% - гэта што-то праўдзівае...таму што мой сын быў фіксаваны якія ўзнікаюць у аўтамабільных ключоў, і было 3 гады ..ці ведаеце вы, дзеці, калі не робяць тое, што хочуць, каб вы incavolano і робяць вас incavolare, і даў яму ключы mercedes c220 суботу....ен усяму рады, выходзілі kiudeva mercedes для туто у суботу і нядзелю
не ведаю, колькі разоў ен зрабіў..і здарылася так, што ў панядзелак mercedes не адкрываў больш блок, так што давялося яму зрабіць новы ключ, у mercedes 240 еўра!!!
Што такое заяц? Трус Abarth
што б sar? праблема d ezs трэба kiave новы і проста анке xk? мне ў дыягназ, а мне ні адзін пытанне я на immobilizatore ne на ключ
Добры дзень усім, я хацеў сказаць, што не ? абсалютна дакладна, што ключ мае абмежаваную колькасць адкрыцця і закрыцця, я, мой вопыт, які я атрымаў ад замены, нават ключы з дзень жыцця, і я бачыў аўтамабілі з першыя сістэмы fbs3, што ўсе яшчэ есць ключы, арыгінальныя, у любым выпадку, я паўтару ? амаль заўседы немагчыма, іх рамонт, акрамя выпадкаў, калі ce кампанент, відавочна, павінен быць.
увесь час з таго, што пэўныя элементы кіравання possone быць зробленыя толькі з першапачатковага дыягназу, што яны кіруюць, крок за крокам, вы адключыце засцерагальнікі праверыць прыемнік і блок кіравання sam і ezs, што важна ў пачатку тэставання вам прапануецца ўвесці абодва ключа, каб параўнаць розныя сігналы, нават калі і можна гэта зрабіць нават з ключа.
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 27-01-2014 да 05:40
толькі ў mercedes вырашайце!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
кпп, таму я павінен узяць 250 мяшкі, пакункі і раздаць у x МБ вырашыць гэтую праблему
Сапраўды я чуў, а я што-то накшталт лічыльніка, і, азіраючыся на дыягназ ( не памятаю, калі ен быў SdConnect або іншы), я нават знайшоў запіс cob лічыльніка, але не ведаю, як мяжа, калі сапраўды c?, а вы можаце зрабіць фота ключа ? Вы зразумелі, што tranponder мантуе ? Калі ? мадэль старая, можа прызначыць новы справядлівы x запусціць машыну, але цэнтральны замак застаецца так..
праблема ? у kiusura kenn ідзе xk x зрабіць яе ці kiave d рэзерв, але без клавіш
Мы кажам, што працэдура "бязбольна" не c?, зрабіць значна раней, каб атрымаць ключ ад МБ.