Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 20

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    52

Што вы можаце выцягнуць?

Усім прывітанне, хлопцы! Я хацеў бы задаць вам просты пытанне, што вы можаце? выцягнуць з карты на рухавіку многоточечный бензін? Я ведаў, што на бензінавы рухавік атмасферны не ўдаецца выцягнуць granch? без працы з ўнутранымі кампанентамі механічныя motoremtipo распредвала, разрад etc etc... Я памыляюся, або ў асноўным ? ісціна?? Некаторы час таму rimappatore зоны сказаў мне, што вы можаце выцягнуць, вельмі ад рухавіка benza. Па-мойму ен хацеў наліць з прыгожых грошы бедныя ахвяры. Я паспрабаваў аўто да і пасля адлюстравання, але мне не здаецца, што гэта палепшылася нічога... Потым я спрабаваў у некалькіх сотнях метраў перад і пасля і, вядома, я не выказаў ніякага меркаванні ў дачыненні да кліента. Што вы скажыце мне? Лічыце, што ? пункце 1.2 16V, такім чынам, не ? што гэта пачвара магутнасць, але адчуваю зарэгістраваны той стаў бы яго interevnto. Аднак на мой пытанне не тычыцца канкрэтнага выпадку ў кропку, але гаворка ў цэлым на бензін. Яшчэ раз дзякуй!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293
    тое, што вы кажаце, і правільна на бензінавы рухавік наддува карту вы можаце атрымаць вельмі мала, калі потым і далучылася да змены механічных ўжо гаворка змяняецца прывітанне....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    52
    Дзякуй за аператыўны адказ!!!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    quiei рухавікі стануць монстраў магутнасці, калі працэс motoristicamente могуць цягнуць больш 150cv..разгледзець крыніца ужо 100cv!!!!!!у спалучэнні з добрым супастаўлення!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў Сення Visualizza Messaggio
    Усім прывітанне, хлопцы! Я хацеў бы задаць вам просты пытанне, што вы можаце? выцягнуць з карты на рухавіку многоточечный бензін? Я ведаў, што на бензінавы рухавік атмасферны не ўдаецца выцягнуць granch? без працы з ўнутранымі кампанентамі механічныя motoremtipo распредвала, разрад etc etc... Я памыляюся, або ў асноўным ? ісціна?? Некаторы час таму rimappatore зоны сказаў мне, што вы можаце выцягнуць, вельмі ад рухавіка benza. Па-мойму ен хацеў наліць з прыгожых грошы бедныя ахвяры. Я паспрабаваў аўто да і пасля адлюстравання, але мне не здаецца, што гэта палепшылася нічога... Потым я спрабаваў у некалькіх сотнях метраў перад і пасля і, вядома, я не выказаў ніякага меркаванні ў дачыненні да кліента. Што вы скажыце мне? Лічыце, што ? пункце 1.2 16V, такім чынам, не ? што гэта пачвара магутнасць, але адчуваю зарэгістраваны той стаў бы яго interevnto. Аднак на мой пытанне не тычыцца канкрэтнага выпадку ў кропку, але гаворка ў цэлым на бензін. Яшчэ раз дзякуй!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Тревильо
    Паведамленні
    74
    Citazione Першапачаткова Напісаў carlo abarth Visualizza Messaggio
    quiei рухавікі стануць монстраў магутнасці, калі працэс motoristicamente могуць цягнуць больш 150cv..разгледзець крыніца ужо 100cv!!!!!!у спалучэнні з добрым супастаўлення!!
    у сэнсе, што першапачаткова ўжо маюць? 100cv?
    колькі пу? зрабіць 1.2 8v змантаваная (напрыклад, на fiat 500 (толькі адлюстраванне?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў Рыкарда#28 Visualizza Messaggio
    колькі пу? зрабіць 1.2 8v змантаваная (напрыклад, на fiat 500 (толькі адлюстраванне?
    шмат разоў мяне пытаюцца, перапрызначыць гэтыя рухавікі і так як я адчуваю, каб быць сур'езным чалавекам, я адмаўляюся іх бачылі, што рост амаль нулявы, калі вы кажаце толькі на перапрызначэньне.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Citazione Першапачаткова Напісаў Рыкарда#28 Visualizza Messaggio
    Практычна нічога !
    Я паспрабаваў супаставіць мая Панда (аналагічны рухавік) у розных стэп-тэст, і вы атрымаеце провад, пясок у пі? на сярэдніх і pi? падаўся на высокіх абарачэннях (у перадач да 4', то рухавік сядзіць той жа), але толькі трымаў яе вельмі высокія. Вы павінны зрабіць працу абсталявання, пачынаючы ад cammes з скрыжавання-іншаму. Не варта і супастаўлення іх з арыгінальнымі...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    52
    Такім чынам, гняздо для дна! І хто кажа, што ен у значнай ступені павысіць прадукцыйнасць ? у caxxaro! Як я і думаў! Дзякуй!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    на 1.2 16 што-то prendi. але на 8v nisba.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    аднак таксама паляпшае 8v , але пакласці на экскурсійнае кропкі або panda або аналагічнага матэрыялу , для 5 конскіх сіл і столькі грошай, кліент не ? гатовы,
    16 з асу і яшчэ 100 работ , шмат грошай і часу 135 конскіх сіл пры 8500 абаротаў у хвіліну, не перабольшана , ад зямлі і распасціраецца на 9200 , але пад ? mortino , 150 конскіх сіл , магчыма, з іншых грошы , шатуны h-вобразныя , поршні з нанесенай пячаткай , etcc , але не легка атрымаць , з бяспекі, механічныя штурхачы , спружыны клапана, і ўсе, як f1

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •