Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 55

Прагляду " Гібрыд"

garret
    Guest
    Citazione Першапачаткова Напісаў il77grande Visualizza Messaggio
    прывітанне,мой powergate не апошні тып, але таму самі аўтамабілі я ведаю, што змяняецца толькі налепка пярэдняй,я табе адказаў праз ***** але я павінен абвергнуць тое, што я сказаў, а менавіта:

з powergate версіі s вы можаце зрабіць, ford fiesta 1.4 tdci 68cv але толькі sid 206 прабачце,для іншых есць хоча, па крайняй меры, magpro2,аднак мы адчуваем, што заўтра добры вечар.
    на сайце t-box c'? у flashgate я думаю, што гэта налады powergate і мне пацвердзілі, што можаце справіцца з sid, 802 і 804, калі перайсці на іх сайт і паглядзець усе падтрымліваюцца аўтамабілі есць і тыя, што я табе сказаў ;-) ergo на powergate s павінны быць сумяшчальныя, doamni аднак кантакту alientech, і я адчуваю, што мне кажуць, што іх

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    на сайце t-box c'? у flashgate я думаю, што гэта налады powergate і мне пацвердзілі, што можаце справіцца з sid, 802 і 804, калі перайсці на іх сайт і паглядзець усе падтрымліваюцца аўтамабілі есць і тыя, што я табе сказаў ;-) ergo на powergate s павінны быць сумяшчальныя, doamni аднак кантакту alientech, і я адчуваю, што мне кажуць, што іх

я цьмяна памятаю, як я, што павінен рабіць толькі sid 206.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 24-06-2012 ў 21:22
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    з версіі s , пасля riscaricato зыходны файл у машыны звязаная з ім вы можаце рабіць амаль усе, парк аўтамабіляў, але заўседы leghera 1-толькі адзін аўтамабіль.

garret
    Guest
    Citazione Першапачаткова Напісаў giarras Visualizza Messaggio
    з версіі s , пасля riscaricato зыходны файл у машыны звязаная з ім вы можаце рабіць амаль усе, парк аўтамабіляў, але заўседы leghera 1-толькі адзін аўтамабіль.
    вы giarras ? рэжым pi? танны, каб зрабіць гэта, у адваротным выпадку, па цане 60 еўра пашлеш у alientech і табе мне скінуць іх у любым выпадку, пасля некалькіх званкоў мне ? было пацверджана, што версія s ? сумяшчальны з siemens sid 802/804 скид? sie-мадэль, 4 клавішы, выпушчаны ў 2007 годзе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    вы giarras ? рэжым pi? танны, каб зрабіць гэта, у адваротным выпадку, па цане 60 еўра пашлеш у alientech і табе мне скінуць іх у любым выпадку, пасля некалькіх званкоў мне ? было пацверджана, што версія s ? сумяшчальны з siemens sid 802/804 скид? sie-мадэль, 4 клавішы, выпушчаны ў 2007 годзе
    вы на самай справе ? так, што мой быў толькі намек, улічваючы, што некаторыя comprono s mod x асабістага выкарыстання, а затым проста зрабіць панны,вы таксама можаце з 60 еўра зрабіць яго панны

garret
    Guest
    Citazione Першапачаткова Напісаў il77grande Visualizza Messaggio
    калі вы можаце паўплываць на мяне powergate версіі s ад продажу,магчыма, не толькі я 5 хвілін ўваходжу ў рынак.
    я б вельмі зацікаўлены ў тым, як яго прадаць? ? апошні тып?

garret
    Guest
    ЦЭНЗУРЫ вось tbox, калі вы ідзяце ўніз, налева, c'? спіс у фармаце pdf з транспартных сродкаў, якія могуць падтрымаць у тым ліку і sid 802/804 усе роўна заўтра мне так лепш, і я дам вам ведаць ;-)

КАЛІ ЧЫТАЦЬ REGOLAMETO ЗАБАРОНЕНА ЎСТАЎЛЯЦЬ СПАСЫЛКІ АБО ЯШЧЭ ШТО-PUBBLICIZANO КАМПАНІЙ ГАЛІНЫ (АД MSPORT)

ХЛОПЦЫ, Я НЕ ХАЧУ, ПАТЭЛЕФАНУЕМ ВАМ, КАБ ЕНТО БЗДУРА,БЫЛІ БОЛЬШ АСЦЯРОЖНЫЯ, ДЗЯКУЙ.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 25-06-2012 ў 12:11

garret
    Guest
    асс прашу прабачэння, я пазбег гэтага, што, чытаючы правілы, не succeder? больш

garret
    Guest
    ок, хлопцы, у мяне есць інфа, што могуць быць карысныя, я купіў powergate 2 мадэлі s выкарыстоўваецца, але працуе выдатна, аўтамабіль, да якога я прывязаны ? fiesta 1.4 tdci 2003 года з 68 рэзюмэ, як блок кіравання мантуецца на siemens sid 802, як вы можаце бачыць, у спіс аўтамабіляў, якія падтрымліваюцца, толькі 1.4 tdci гэтага есць побач sid 206, пасля некалькіх тэлефонных званкоў, каб пераканацца, сумяшчальнасць, я прыступіў да чытання файла без якіх-небудзь праблем, для тых, хто меў сумневы з нагоды сумяшчальнасці? для не-прысутнасць sid 802/804 ў спіс, я пацвярджаю, што выдатна працуе, чаму? выкарыстоўвае той жа пратакол для ўсіх siemens sid, а дакладней-117, калі ў вас узніклі пытанні, для тлумачэнні sar? рады дапамагчы вам.? можна

garret
    Guest
    акрамя таго, хлопцы мяне ? сказалі ў праграмаванні, каб пазбегнуць праблем, падыходзіць ? заўседы подключайте зарадная прылада, стабілізаваных, калі я свяжу powergate да пк праз usb-раздым, каб яго карміць, пу? ісці, як стабільны крыніца харчавання?

Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •