Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345
Вынікі 41-45 45

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    Citazione Першапачаткова Напісаў ecuboost Visualizza Messaggio
    я чытаць не сапсаваны, а я не памятаю, калі ў рэшце рэшт я зрабіў з carsoft, але не заўседы добра працуе!!! (soft
    Што вы маеце на ўвазе мяне, - чытанне карумпаванай?тлумачыць :-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    Citazione Першапачаткова Напісаў crteam Visualizza Messaggio
    Што вы маеце на ўвазе мяне, - чытанне карумпаванай?тлумачыць :-)
    з бд я чытаў дрэнна, вось і ўсе, а ўчора ў пацверджанне таго, што carsoft працуе не на тым аўто, я ? вярнуўся, машыну ў майстэрні з рэгенерацыяй адбываецца, я праверыў файл, я рабіла гэта з carsoft і не працавала, і ў рэшце рэшт я гэта зрабіў ўручную, і ў цяперашні час у дыягностыцы я бачу, кузаў без DPF, я цяпер узнікаюць два пытанні?:
    1 - падабаецца, так ? правільна упэўнены?
    2-дыягназ не бачыла, pi? ні адзін пункт DPF, нават не дэградацыя алею, вы accender? кантрольная лямпа алею? ці вы не accender? mai pi??

20% аўтамабіляў, якія я defappato мне заставалася камплектацыя з dpf ў дыягностыцы, але і ў астатнія 80% дзе тырчалі кузаў без DPF, я бачыла такі ж дэградацыі алею.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    кузаў без dpf з лямбда-зондам!! вы павінны выйсці ..вам савет, калі вам міргае святло дэградацыі гэта зрабіць раней !!
    Што такое заяц? Трус Abarth

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Нават калі ен сыходзіць камплектацыя з зондам lamda? у вас есць стратэгія па-ранейшаму актыўная ў машыне ўсе перабудаваць той жа

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    Нават калі ен сыходзіць камплектацыя з зондам lamda? у вас есць стратэгія па-ранейшаму актыўная ў машыне ўсе перабудаваць той жа
    ну, давай што б проста паспрабаваць, як аўтамабіль, калі ен рэгенераваць rigenerera пасля некалькіх км! з моманту, калі ўладальнік набыў у macvhina яму перабудаваць свае ? у завесы на практыцы, gi? калі прыводзіць у рух усе перабудаваць

Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •