Старонка 6 з 7 PrimaПерад ... 4567 АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 69

Абмеркаванне: kess v2 або fgtech galletto v2?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    былы ўладальнік galletto 1260 і ад цяперашняга ўладальніка mpps v12, kess ? у kess, хлопцы, не жартуе: варта занятак?...
    Лепшым выбарам для мяне? ? класічны fg-tech v53/v54 ? выбар больш? разумным, улічваючы кошт змесціва, а таксама робіць jtag і bdm...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Усе ў адным, і, акрамя таго, надзейны, ідэальны,kess і k-тэгі, таксама іх топ!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    але чаму варта недаацэньваць певень v53...я раблю амаль усе, і вы пакуль яшчэ не падпалілі, як аказаўся хто-небудзь хоча diure, што мне пашанцавала, і мае кампаненты, якія ў іншых певень не есць..і адным з першых, хто выйшаў і да гэтага часу ключ!!!!пеўнік клон forever...hiHIhihi!!!1
    Citazione Першапачаткова Напісаў ciullo.eugenio Visualizza Messaggio
    былы ўладальнік galletto 1260 і ад цяперашняга ўладальніка mpps v12, kess ? у kess, хлопцы, не жартуе: варта занятак?...
    Лепшым выбарам для мяне? ? класічны fg-tech v53/v54 ? выбар больш? разумным, улічваючы кошт змесціва, а таксама робіць jtag і bdm...
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    няма няма... я недаацаніў яго, я толькі сказаў, што ? выбар больш? разумны, kess ? pi? поўны, але певень робіць сваю працу, я маю на ўвазе і кошт ? выбар больш? разумны толькі гэта

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    153
    Вы для? у любым выпадку, нават калі ? топ у любым выпадку, вы заўседы павінны k тэгам, калі затым вы хочаце зрабіць, экскурсійнае затым певень, хоць і менш дарагім, дазваляе pi? альтэрнатывы То відавочна, лепш за ўсе было б узяць іх усіх?!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    Citazione Першапачаткова Напісаў nox Visualizza Messaggio
    Вы для? у любым выпадку, нават калі ? топ у любым выпадку, вы заўседы павінны k тэгам, калі затым вы хочаце зрабіць, экскурсійнае затым певень, хоць і менш дарагім, дазваляе pi? альтэрнатывы То відавочна, лепш за ўсе было б узяць іх усіх?!!!!
    heheheheheh што лепш ? мець усе інтэрфейсы я ў 1260 я зрабіў, фігня, каб прадаць яго разам з elm 327 usb -.-" я павінен быў tenermeli, цяпер мая жанчына мне падарыла ў mpps v12 ў далейшым будзеце бачыць? купіць іншыя інтэрфейсы, не прадаваць нічога..... УСЕ ТРЭБА, УСЕ!...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Я думаю, што певень v2 гэта сапраўды выключны у плане кошт-функцыянал? і вы пу? зрабіць усе, а калі атрымаць kess, у рэшце рэшт там працы толькі ў бд, і вы не можаце зрабіць тую ж працу, што вы робіце з гала (напрыклад, bdm boot jtag. таму купіць певень v2 выдатная самодіагностікі есць паяльной станцыя тыпу atten суадносіны якасць? кошты і вы прымацаваныя для таго, каб працаваць і зрабіць усе, не марнуючы чисс? колькі грошай і мець сілы pi? праграмісты без прычына, на мой погляд, бачыў differenze.........Затым, калі ў вас грошай куры не дзяўбуць, яшчэ лепш мець іп? праграміст, каб не сказаць больш? плечы пакрытыя, на мой погляд

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    цікава, ай пі? эксперты: не s? калі я іду ot, але паміж bdm100 і fg-tech v53, што вы атрымліваеце? паміж двух хто ? што f? сапраўды ўсе? мяне цікавіць, працуеце на siemens (тыпу той, усталяваны на golf), magneti marelli (fiat), edc16 і edc17 агульныя...

edit. я маю на ўвазе іп? стабільнай і бяспечнай, нават...
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 01-02-2014 да 13:54

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    153
    Шчыра ? пытанне, які пакідае час! У любым выпадку гэта дзве розныя рэчы, у Bdm 100 таму ecu толькі ў Bdm такім чынам, давайце пагаворым аб d edc16 і экю, якія падтрымліваюць гэты від чытання певень замест таго, дазваляе працаваць з бд пры загрузцы Bdm tricore ( edc17), і калі казаць пра v53 нават jtag

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    Citazione Першапачаткова Напісаў nox Visualizza Messaggio
    Шчыра ? пытанне, які пакідае час! У любым выпадку гэта дзве розныя рэчы, у Bdm 100 таму ecu толькі ў Bdm такім чынам, давайце пагаворым аб d edc16 і экю, якія падтрымліваюць гэты від чытання певень замест таго, дазваляе працаваць з бд пры загрузцы Bdm tricore ( edc17), і калі казаць пра v53 нават jtag
    Дзякуй адзін

Старонка 6 з 7 PrimaПерад ... 4567 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •