Манро магу? сказаць, што, пачуўшы стрэл у абмежавальнік, калі падымаю больш за 30% апошні выгіб, паліць як праклятая кожны кран, што...
Але чаму? не ? лінейнай? Калі вы падвойвае ціскам ўдвая скарачае час працы. І па тэрмінах адкрыцця фарсунак?
Вельмі добра, хлопцы! Але ў арыгінале, на самай справе inietterebbe 65mm3?
Ад таго, што я бачу ў дыягностыцы ўкараняе нашмат менш... Максімум я, здаецца, бачыў значэнняў вакол 46/48 мм3
Umh, застанецца зразумець, xk? паводзіць сябе так, і не ўлезці ўжо? то колькасць? Дызель.
Безумоўна, многія фільтры абмяжоўваюць гэта значэнне... c'? таксама карту, якая павінна абмежаваць дакладна мм3 у залежнасці ад абаротаў рухавіка.
Але вы павінны ўвесці ip? паветра з турбіны-й? вялікі і ціск высокае. Тады для мяне мае сэнс, убачыць, зрабіць, надаць pi? дызель
Карту на пытанне (карту 4x1 065574 ў наш файл з 70cv)варта абмежаваць наступныя значэнні:
max_fuel_map.jpg
Каб пазбегнуць памылак, іншыя карты і паспрабаваць 1600 бар без памылак я зрабіў карту практычна арыгінал, зачыніўшы толькі egr і lim turbo пераехаў, а затым, змяніўшы:
-2 біт, якія абмяжоўваюць 1450 бар ----- 605BA і 6748E
-абмежавальнік rail функцыя p boost --- 674BE
-карту-rail max 1600 бар ----- 675BE
-лім-rail ў функцыі тэмпературы дызельнага ----- 67A06
-Minimum main quantity f(Prail) ---- 689D6
-час ўпырску, час да 1700 бар rail ---- 68A46
Вось файлы, якія я не правяраў. Вы кажаце, што ? зрабіў у адпаведнасці з указаннямі backgroop?
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 27-01-2014 да 23:29