Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 32 11-20

Абмеркаванне: праблема ключа mercedes w202

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zullo
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    неапаль
    Паведамленні
    117
    на самай справе, калі трэба, каб зрабіць пошук запасных частак з bobbina не знаходзіце вы калі-небудзь, але калі паставіць супраціў ключа mercedes і самыя прафесійныя....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    на самай справе...ен сказаў, каб палегчыць калегі!!!!але я сумняваюся, што вы знаходзіцеся ..fiat ne абмен на centanaia і тыя знаходзяцца!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў zullo Visualizza Messaggio
    на самай справе, калі трэба, каб зрабіць пошук запасных частак з bobbina не знаходзіце вы калі-небудзь, але калі паставіць супраціў ключа mercedes і самыя прафесійныя....
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Сайт вельмі вядомы, мае іх..
    ne або разеткі для некалькіх аўтамабіляў, але не для mercedes..
    мне даводзілася траціць для Renault і Bmw..
    cinqueturbo, я хачу сказаць, на сайце паглядзець? c'? mercedes так я купляю іх..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў todos Visualizza Messaggio
    cinqueturbo, я хачу сказаць, на сайце паглядзець? c'? mercedes так я купляю іх..
    Да спрабавалі зрабіць пошук з рэкамендацыямі ад нашых сяброў?
    я кажу так таму, што? у для мэрсэдэс або праверыў пошту...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Citazione Першапачаткова Напісаў carlo abarth Visualizza Messaggio
    у bobbina вы kiama супраціў!!!
    Карла, шпулькі не называецца супраціў,я знаходжу іх больш для fiat bmw, напрыклад,
    Шпулькі для транспондеров Fastron, Induttivit? намінальная 2.38 mH, 28 OhmTolleranza ?5% гэта і для fiat
    Шпулькі для транспондеров Fastron, Induttivit? намінальная 1.08 mH, 15 ом Допуск ?5% для bmw

Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Да спрабавалі зрабіць пошук з рэкамендацыямі ад нашых сяброў?
    я кажу так таму, што? у для мэрсэдэс або праверыў пошту...
    на самай справе mercedes не знаходжу іх..
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 24-01-2014 да 15:22

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dom86
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Паведамленні
    199
    Хлопцы, дзякуй усім, але я ўжо зрабіў так, гэтыя тэсты, праблемы, ke аўтамабіль nn прызнае-й? у kiave на самай справе nn ен нават пульт дыстанцыйнага кіравання x kiusure у makkina cn kiave ад партфеля ідзе ў рух, але не маючы клавішы у мяне зачыняецца

выпрабаванне шпулькі і добрая рэч, але калі чып nn ідзе ен мала, нават я sn закупляюцца ключоў ад агент па продажы металалому, і я правеў кампаненты d памяці ў іншых kiavi але нічога d факт, безумоўна, вы ? выдаліў транспондер ў чып

kiedevo, калі можна было зрабіць ключ ад партфеля kiave ўсе эфекты і, адкрыўшы яго, увеўшы кампаненты, адкрыцця і закрыцця
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 24-01-2014 да 15:23

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    рым
    Паведамленні
    30
    няма, таму што ключ ад партфеля ? толькі ў надзвычайнай сітуацыі, я прапаную вам зрабіць dagnosi ў дылерскай, так вы можаце ўсталяваць, калі гэта сапраўды залежыць ад ключа або калі ? праблема dell' ezs, дылерскай мае ў дыягнастычнай праграме канкрэтнай праверкі, так і для ключоў, ezs.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    ці ведаеце вы, што ў mercedes кажуць, што пасля вызначае адкрыцце і kiusura ключ варта замяніць ..мне сказаў адзін мэрсэдэс ...kiakkiere ці есць рэальныя факты????
    Citazione Першапачаткова Напісаў dom86 Visualizza Messaggio
    Хлопцы, дзякуй усім, але я ўжо зрабіў так, гэтыя тэсты, праблемы, ke аўтамабіль nn прызнае-й? у kiave на самай справе nn ен нават пульт дыстанцыйнага кіравання x kiusure у makkina cn kiave ад партфеля ідзе ў рух, але не маючы клавішы у мяне зачыняецца

выпрабаванне шпулькі і добрая рэч, але калі чып nn ідзе ен мала, нават я sn закупляюцца ключоў ад агент па продажы металалому, і я правеў кампаненты d памяці ў іншых kiavi але нічога d факт, безумоўна, вы ? выдаліў транспондер ў чып

kiedevo, калі можна было зрабіць ключ ад партфеля kiave ўсе эфекты і, адкрыўшы яго, увеўшы кампаненты, адкрыцця і закрыцця
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    я проста ніколі не чуў, я думаю, ch? яшчэ сябры на форуме могуць гэта пацвердзіць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dom86
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Паведамленні
    199
    хлопцы makkina амаль 20 гадоў ? 98 мой бацька набыта новая я думаю, ke ўсе гэтыя гады ў яго фактаў адкрыцця ? зачыніць

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •