на самай справе, калі трэба, каб зрабіць пошук запасных частак з bobbina не знаходзіце вы калі-небудзь, але калі паставіць супраціў ключа mercedes і самыя прафесійныя....
на самай справе, калі трэба, каб зрабіць пошук запасных частак з bobbina не знаходзіце вы калі-небудзь, але калі паставіць супраціў ключа mercedes і самыя прафесійныя....
Карла, шпулькі не называецца супраціў,я знаходжу іх больш для fiat bmw, напрыклад,
Шпулькі для транспондеров Fastron, Induttivit? намінальная 2.38 mH, 28 OhmTolleranza ?5% гэта і для fiat
Шпулькі для транспондеров Fastron, Induttivit? намінальная 1.08 mH, 15 ом Допуск ?5% для bmw
на самай справе mercedes не знаходжу іх..
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 24-01-2014 да 15:22
Хлопцы, дзякуй усім, але я ўжо зрабіў так, гэтыя тэсты, праблемы, ke аўтамабіль nn прызнае-й? у kiave на самай справе nn ен нават пульт дыстанцыйнага кіравання x kiusure у makkina cn kiave ад партфеля ідзе ў рух, але не маючы клавішы у мяне зачыняецца
выпрабаванне шпулькі і добрая рэч, але калі чып nn ідзе ен мала, нават я sn закупляюцца ключоў ад агент па продажы металалому, і я правеў кампаненты d памяці ў іншых kiavi але нічога d факт, безумоўна, вы ? выдаліў транспондер ў чып
kiedevo, калі можна было зрабіць ключ ад партфеля kiave ўсе эфекты і, адкрыўшы яго, увеўшы кампаненты, адкрыцця і закрыцця
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 24-01-2014 да 15:23
няма, таму што ключ ад партфеля ? толькі ў надзвычайнай сітуацыі, я прапаную вам зрабіць dagnosi ў дылерскай, так вы можаце ўсталяваць, калі гэта сапраўды залежыць ад ключа або калі ? праблема dell' ezs, дылерскай мае ў дыягнастычнай праграме канкрэтнай праверкі, так і для ключоў, ezs.
я проста ніколі не чуў, я думаю, ch? яшчэ сябры на форуме могуць гэта пацвердзіць...
хлопцы makkina амаль 20 гадоў ? 98 мой бацька набыта новая я думаю, ke ўсе гэтыя гады ў яго фактаў адкрыцця ? зачыніць