Адкрываю я танцы тут: як назва я хацеў бы ведаць, калі якія-небудзь з ведаеце, калі вы карту hornet з 2007, што пластмаса; l або як загадзя дзякуй
Адкрываю я танцы тут: як назва я хацеў бы ведаць, калі якія-небудзь з ведаеце, калі вы карту hornet з 2007, што пластмаса; l або як загадзя дзякуй
ні ў каго няма карты, нават залатых, каб сказаць дзякуй!
на самай справе з модулем вы купляеце сее-тое ў гэтых moto x ей ісці добра, есць шмат працы трэба зрабіць, але на рухавік
я андрэй зліву ў камплекце, фільтры bmc або k&n і powercommander тлярата, як вы павінны або шырокапалосны або з usb...
сліва, я хачу пазбегнуць, я не хачу шумець, калі крок
калі вы гатовыя аддзяліць галаву, можна мець шмат, дастаткова таго, што ў вас есць добрая ручка з гнуткай ? атрымаеце так шмат, проста злучаць розныя паветраводы тыя ўсмоктвання фолаў канвергентных проста скругленыя цела farfallati , як правіла, воздуховод з'яўляецца трохі больш? маленькі, будзьце ўважлівыя, каб прытрымлівацца добра геаметрыю веў наступнага рэдагавання нескольк вы можаце мець непажаданых узрушэнняў і не зрабіць, пратокі, вельмі празрыстыя пленкі всасывать б адрыў памежнага пласта, выпускныя каналы фолаў заўседы розныя, як вы зрабілі тыя, ўсмоктвання, толькі тое, што вы можаце зрабіць іх пленак, cos? забруджвання прыліпаюць менш, чым цяпер passerei трохі аб airbox але гэта вісіць, што выхлапныя вы хочаце выкарыстоўваць, на стадыі cammes nn змяняць іх так шмат, nn, вы павінны працаваць на трасе,калі вы павінны гэта зрабіць, існуюць cammes з профілямі і кросовер розныя, але асабіста я думаю, што ў вашым выпадку.
у мяне cbr 600f 2011 года, што, у рэшце рэшт ? роўна hornet, і я праінфармаваны аб тым, але, на жаль, перапрызначыць эбу арыгінальны не пу? яшчэ зрабіць