Але я ўжо i'll кнопку asr ce серыі
Але я ўжо i'll кнопку asr ce серыі
Ен мяне цікавіць, escuderlo цалкам. Толькі што б да 80 паведамленняў разраду схемы, і я адчуваю вялікае дзякуй
калі вы хочаце зрабіць тэст, вы можаце выдаліць кантролю цягі, адлучыць адзін з датчыкаў кручэння колаў.
сістэма выдае памылку і выключаецца.
затым вы можаце аднавіць яго, калі вы жадаеце перарабіць у правільнасці падключэння
ды я ведаў гэта, я хацеў стварыць што-то, што можна адключыць, калі вы хочаце хутка
Я бачыў некаторыя кропкі з бяспечнага кіравання, etc.... налад было агульным, каля ручнога тормазу. Яны сказалі мне, што c'? кабель, які праходзіць пад ручной тормаз, каб спыніць і пакласці агульным-лі пу? адключыць кантроль стабільнасці? і інш..
вы таксама можаце перапыніць харчаванне на блок кіравання esp у coprrispondenza яго засцерагальнік
давайце паглядзім, калі заўтра ў мяне есць час, дайце нам доказы, і я аднаўлю
я выключаны, я думаю, на 3 аўто..1 500 і 2 вялікія кропкі...пад рычаг ручнога тормазу ce блок кіравання esp,я стаўлю сябе ў шэраг да дроту, які ідзе на масу (адзінае, што вы бачыце, што ідзе ў корпусе) выключальнік, і гульня і зроблена. для згрызот я заўседы кажу сваім кліентам, каб актываваць кіраванне аўто не гарыць... прыбіраючы масы да варшавы гарыць і адключыць asr і esp![]()