Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 55

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Але я ўжо i'll кнопку asr ce серыі

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў mjet10 Visualizza Messaggio
    Але я ўжо i'll кнопку asr ce серыі
    Такім чынам, вас цікавіць цалкам выключыць esp?? Нават калі гэта і так? уставіць кнопку у напружанне харчавання +15, як у папярэднюю схему.. і перайсці ў ціхі
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Ен мяне цікавіць, escuderlo цалкам. Толькі што б да 80 паведамленняў разраду схемы, і я адчуваю вялікае дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    калі вы хочаце зрабіць тэст, вы можаце выдаліць кантролю цягі, адлучыць адзін з датчыкаў кручэння колаў.
    сістэма выдае памылку і выключаецца.
    затым вы можаце аднавіць яго, калі вы жадаеце перарабіць у правільнасці падключэння

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    ды я ведаў гэта, я хацеў стварыць што-то, што можна адключыць, калі вы хочаце хутка

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    Я бачыў некаторыя кропкі з бяспечнага кіравання, etc.... налад было агульным, каля ручнога тормазу. Яны сказалі мне, што c'? кабель, які праходзіць пад ручной тормаз, каб спыніць і пакласці агульным-лі пу? адключыць кантроль стабільнасці? і інш..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    вы таксама можаце перапыніць харчаванне на блок кіравання esp у coprrispondenza яго засцерагальнік

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    давайце паглядзім, калі заўтра ў мяне есць час, дайце нам доказы, і я аднаўлю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    я выключаны, я думаю, на 3 аўто..1 500 і 2 вялікія кропкі...пад рычаг ручнога тормазу ce блок кіравання esp,я стаўлю сябе ў шэраг да дроту, які ідзе на масу (адзінае, што вы бачыце, што ідзе ў корпусе) выключальнік, і гульня і зроблена. для згрызот я заўседы кажу сваім кліентам, каб актываваць кіраванне аўто не гарыць... прыбіраючы масы да варшавы гарыць і адключыць asr і esp

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Тревильо
    Паведамленні
    74
    Citazione Першапачаткова Напісаў voglioimparare Visualizza Messaggio
    я выключаны, я думаю, на 3 аўто..1 500 і 2 вялікія кропкі...пад рычаг ручнога тормазу ce блок кіравання esp,я стаўлю сябе ў шэраг да дроту, які ідзе на масу (адзінае, што вы бачыце, што ідзе ў корпусе) выключальнік, і гульня і зроблена. для згрызот я заўседы кажу сваім кліентам, каб актываваць кіраванне аўто не гарыць... прыбіраючы масы да варшавы гарыць і адключыць asr і esp
    пераканайцеся, што нават на 500 проста спыніць маса блока кіравання esp? гэта знаходзіцца пад тунэль побач з ручнога тормаза?
    cos? нарэшце, гэты капуста задняй частках з parallelogrammo вт і торсионная пачаць? цячы, як бог загадвае,

Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •