у bobbina вы kiama супраціў!!!
Што такое заяц? Трус Abarth
Карла, шпулькі не называецца супраціў,я знаходжу іх больш для fiat bmw, напрыклад,
Шпулькі для транспондеров Fastron, Induttivit? намінальная 2.38 mH, 28 OhmTolleranza ?5% гэта і для fiat
Шпулькі для транспондеров Fastron, Induttivit? намінальная 1.08 mH, 15 ом Допуск ?5% для bmw
на самай справе mercedes не знаходжу іх..
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 24-01-2014 да 15:22
на самай справе, калі трэба, каб зрабіць пошук запасных частак з bobbina не знаходзіце вы калі-небудзь, але калі паставіць супраціў ключа mercedes і самыя прафесійныя....
Хлопцы, дзякуй усім, але я ўжо зрабіў так, гэтыя тэсты, праблемы, ke аўтамабіль nn прызнае-й? у kiave на самай справе nn ен нават пульт дыстанцыйнага кіравання x kiusure у makkina cn kiave ад партфеля ідзе ў рух, але не маючы клавішы у мяне зачыняецца
выпрабаванне шпулькі і добрая рэч, але калі чып nn ідзе ен мала, нават я sn закупляюцца ключоў ад агент па продажы металалому, і я правеў кампаненты d памяці ў іншых kiavi але нічога d факт, безумоўна, вы ? выдаліў транспондер ў чып
kiedevo, калі можна было зрабіць ключ ад партфеля kiave ўсе эфекты і, адкрыўшы яго, увеўшы кампаненты, адкрыцця і закрыцця
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 24-01-2014 да 15:23
няма, таму што ключ ад партфеля ? толькі ў надзвычайнай сітуацыі, я прапаную вам зрабіць dagnosi ў дылерскай, так вы можаце ўсталяваць, калі гэта сапраўды залежыць ад ключа або калі ? праблема dell' ezs, дылерскай мае ў дыягнастычнай праграме канкрэтнай праверкі, так і для ключоў, ezs.
я проста ніколі не чуў, я думаю, ch? яшчэ сябры на форуме могуць гэта пацвердзіць...
але ніхто не ведае, адзін інтэрфейс можа кланаваць або лепш перапраграмаваць сівы ключы?