прывітанне ўсім. хто з вас ніколі не змяняў сайлент-блокі пярэдніх рычагоў, перадпакоі гумы, гольф 5?мне здаецца, што-то трохі impposibile калі ласка, увядзіце яго
прывітанне ўсім. хто з вас ніколі не змяняў сайлент-блокі пярэдніх рычагоў, перадпакоі гумы, гольф 5?мне здаецца, што-то трохі impposibile калі ласка, увядзіце яго
я замяніў іх на golf4,і я не думаю, што моцна адрозніваецца ад 5,вам трэба ціск
часам трэба ціск, а таксама правільны, але трэба таксама здымніка падыходзіць для пэўных сітуацый цяжкадаступных месцаў,укладанні ў фармаце pdf з нецярпеннем!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
Ne або зменены, розных,відаў, да гольф 5, імпартаваных..
з разьбовай стрыжань і некалькі ўтулка падыходзіць, робячы гэта без разборкі таксама...
Cattura.jpg
калі я ў c? ад tribulare, каб атрымаць яго сілуэт ўсе не сапсаваць рукі,а затым пры дапамозе прэса або ціскоў (залежыць ад аўто).
я згодны з cinqueturbo,я заўседы рабіў так таксама, з разьбовай стрыжань, як у togleri, што іх і не выкарыстоўваць ніякіх прэс...
калі няма, калі паглядзець, што tribuli перайсці ў шліфавальныя з плячэй у рукі, і вы зробіце зрабіць іх працу!