Добры вечар, калі я,папярэдне спытаў, калі можна адключыць ад ecu кіравання ўстаноўлена, так як на самой справе, па мне, ўмешваецца так занадта агрэсіўным.
Цікава, а калі мы маглі затрымаць яго ўмяшання...
Вы кажаце, што?
Добры вечар, калі я,папярэдне спытаў, калі можна адключыць ад ecu кіравання ўстаноўлена, так як на самой справе, па мне, ўмешваецца так занадта агрэсіўным.
Цікава, а калі мы маглі затрымаць яго ўмяшання...
Вы кажаце, што?
я не эксперт,але вельмі верагодна, што вы можаце выканаць каліброўку ўмяшанне esp,так як у той, што ў abarth ? тааак менш агрэсіўным у esp звычайнага grande punto
Пытанне, мне вельмі цікава, ўнутры Ecu рухавіка есць функцыі, якія мне ўдалося Esp\Abs я лічу, што можна адключыць праверку проста адключыўшы сцяг дыягностыкі Abs ўнутры Ecu, праблемы і знайсці камутатар..
Цярпенне і цнота моцных..
? мяне не павінны адключыць кантроль
І' вялікі пункт 1.3 mjet 90 л.з.....праблема ў тым, што ўжо з простай карты, калі вы і ў паваротах і хуткасці ўмешваецца страціць шмат улады, я ведаю, што гэта вельмі карысна, але, па мне, калі хто-небудзь хоча ездзіць на трэк кіраўніцтва вельмі пацярпелі. Было б нядрэнна мець кнопку, якая адключыце
Вы пу? устаўце кнопку ESP вось схема:
schemaEsp.JPG
Цярпенне і цнота моцных..
На жаль, па-ранейшаму не магу спампаваць , wow, а вы ўпэўненыя? Таму так рабіць можна " адключаць і ўключаць па жаданні
калі я правільна памятаю, з ручнога ўводу сістэма не ўмешваецца (ва ўсякім разе паспрабаваць), калі ж бы вы маглі зрабіць скрытыя кнопкі, якія bypassi датчык стояночного тармазы, мяркуючы, да машыны ручной тормаз ? ўстаўляецца