Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 43

Абмеркаванне: Біт dtc і індыкатары

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di alex68
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    270
    прыгажосць на самай справе было б studiarci на exeditor я спрабаваў з punto1.9 з иммо агульнай і гарыць для выдалення dtc, але х цяпер без вынік але там я вучуся, вышэй часу страціў

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    сассари, сардзінія
    Паведамленні
    81
    дайце нам ведаць,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Citazione Першапачаткова Напісаў GPoint Visualizza Messaggio
    Сення я не змог, я зрабіў "p"? позна, на працу заўтра, вядома, нагрузкі. Таму выхаду толькі egr і з памылкай перачытваю, блок кіравання.
    не, не трэба перачытваць, файл не адрасу. цягі l egr і чытаць код памылкі з diagnosi. затым адрэдагуем файл, так каб блок не ўключаўся індыкатар і паспрабуем.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў franco75 Visualizza Messaggio
    не, не трэба перачытваць, файл не адрасу. цягі l egr і чытаць код памылкі з diagnosi. затым адрэдагуем файл, так каб блок не ўключаўся індыкатар і паспрабуем.
    Ок, тады працэдура ? вельмі пі? проста, заўтра раблю аперацыю. Файл ori sar? тое, што GT 883.726

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    прабачце, хлопцы, але я не думаю, што гэты шлях вядзе....мая мэта складалася ў тым, каб зразумець, перш за ўсе, dtc, як выяўляюцца ў карту, затым высветліць, як і дзе іх шукаць, а затым, магчыма, паспрабаваць на які-небудзь файл....я думаю, што лепш ведаць, як іх шукаць, вы іх прама і скапіяваць на карту...не то, што вашу ініцыятыву памылковым, на самай справе....вы зрабілі шмат крокаў, пакідаючы невялікае тлумачэнне...вядома, заўседы хто-то хоча гэта зрабіць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    прабачце, хлопцы, але я не думаю, што гэты шлях вядзе....мая мэта складалася ў тым, каб зразумець, перш за ўсе, dtc, як выяўляюцца ў карту, затым высветліць, як і дзе іх шукаць, а затым, магчыма, паспрабаваць на які-небудзь файл....я думаю, што лепш ведаць, як іх шукаць, вы іх прама і скапіяваць на карту...не то, што вашу ініцыятыву памылковым, на самай справе....вы зрабілі шмат крокаў, пакідаючы невялікае тлумачэнне...вядома, заўседы хто-то хоча гэта зрабіць...
    Pi? што яшчэ працаваць на гэтым пу? служыць, каб знайсці некаторыя спасылкі ў карту, што мы асвятліць p? pi?, проста, каб зразумець што-то.

Сення я зрабіла тэст, я адключыў раз'ем egr і я запуску машыны. Кантрольная лямпа рухавіка гарыць, а на боды-няспраўнасці сістэмы кіравання рухавіком, або што-то падобнае. Я падлучаны МНС і код паказаў, быў P0403 Клапан РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог, і ў дэталях было напісана: Статус няспраўнасці - абрыў у Ланцугі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    я звычайна на bosch станаўлюся памылка, напрыклад, P0403 з шаснаццатковай ў дзесятковы (1027), то я бачу карту ў 2d фармаце, у якім адлюстроўваюцца карты, і я раблю даследаванні на суму 1027, паміж рознымі абласцямі, што праграмнае забеспячэнне, як правіла, размешчаны ў c'? таксама ў раене dtc, праблема пасля гэтага ? зрабіць аперацыю правільна, каб адключыць яго.
    Час таму я паспрабаваў запаліць edc15 vw экскурсійнае і p? на час мне ўдалося зрабіць так, што нягледзячы на не было ніякага датчыка, і прывад, звязаны ў памяці, не запісваў ніякай памылкі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    вось ? гэта я меў на ўвазе, што.....цяпер трэба зразумець, як атрымаеце трансфармацыі....
    chicco ўмяшання вельмі канструктыўна, дзякуй...калі вы хочаце даць больш інфармацыі, мы ўсе вушы....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Хлопцы, анлайн там быў дакумент, які тлумачыў, як рабіць праз шэраг разлікаў і дзеянні...трэба знайсці яго і вывучыць трохі на тое,што, сапраўды, мне здаецца, я яго бачыў тут, на форуме.
    Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў dvdtuning Visualizza Messaggio
    Хлопцы, анлайн там быў дакумент, які тлумачыў, як рабіць праз шэраг разлікаў і дзеянні...трэба знайсці яго і вывучыць трохі на тое,што, сапраўды, мне здаецца, я яго бачыў тут, на форуме.
    Я знайшоў гэта, я не ведаю, калі ты riferivi ў адно і тое ж:
    http://www.professionalchiptuning.ne...ight=eliminare

Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •