Старонка 34 з 111 PrimaПерад ... 2432333435364484 ... АпошняеUltima
Вынікі з 331 па 340 з 1107
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fede78 Visualizza Messaggio
    Але той факт, што, змяніўшы біт у 06112A gi? мне не рэжа-ы?... вы ведаеце, што адпавядае я-біт, што я змяніў?
    Шчыра кажучы, не ведаю, што адпавядае, але гэта не абмежавальнік ціску трубы..

Разгледзім карту асноўнага ўпырску, як называецца ECM, гэта карта 16 x 24 ( 16 слупкоў і 24 лініі) бачная 16bit, многія сцвярджаюць, што гэта перавернутая карта, яшчэ няма.. але паняцце інтэрпрэтацыі карту, і ўсе не так, на самай справе не год, абароты x нагрузкі і інш.. але бенс? па восі X мы маем ціск ў магістралі высокага ціску, а па восі Y колькасць? ўводзяць IQ вымяраецца ў мм3/str (mm3/stroke)
    імя карты ?: SR - Main inj. ctrl - Injector. map for small Qmain: f(Prail,Qmain)
    значэнне X = (2 x Eprom) -100 зрушэнне - ціск
    значэнне Y = (0,002930 x eprom) - IQ
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 24-01-2014 да 15:53
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    Шчыра кажучы, не ведаю, што адпавядае, але гэта не абмежавальнік ціску трубы..
    ? мне не рэжа-ы?.. дыягназ я чытаю больш 1.5 бар без таго, што ідзе ў recovery, як і раней.

Пра rail... глядзеў я на MJD8 есць два галасы...
    "threshold On to recognize overpressure event " значэнне 1750 (eprom*2-100)
    "Off threshold to recognize overpressure event" значэнне 1680 (eprom*2-100)

Яны павінны быць таксама і ў MJD6 значэння, можа быць, больш? нізкія...
    Як вы думаеце, можа залежаць ад такіх instabilit? калі вы становіцеся больш 1480bar або і індыкатар аднаўлення, нават з мод, які ты прапанаваў (два біта, якія абмяжоўваюць вас у 1450bar)
    У warm-up map павінны быць выкарыстаны толькі на этапе прагрэву рухавіка... па крайняй меры, будзе за імя карты

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    у damos тым не менш, павінны сказаць, калі ? адваротнае або няма...
    формы і карту па мне...апошні выгіб на правай,самай высокай з усіх,адпавядае часу ўпырску, самая нізкая-press rail і больш нізкіх колькасцях? ўводзілі....на самай справе час ўпырску ? вельмі доўга..***** і ў звычайную карту Tinj, дзе менавіта гэтай крывой знаходзіцца ў пачатку ўсіх іншых, гледзячы на карту, заўседы ў 2d..
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    На іншую карту, неабходна ўлічваць гэта пры змене ціску ў рампы і карту:
    SR - Main inj. ctrl - Minimum main quantity: f(Prail) карта 16 x 1, дзе есць 16 слупкоў і 1 радок
    гэта карта, дзе вызначаецца канстанта мінімальнага ўпырску паліва ў памеры кошту карце памнажаецца на значэнне пераўтварэння..
    у нашым іспыту файлаў карта знаходзіцца перад карту асноўнага ўпырску, як такіх у восі X
    значэнне X ціск =( 2 x eprom ) -100 зрушэнне
    значэнне y IQ = пастаянная

y дата і ад суадносін паміж eprom x 0,002930

звярніце ўвагу, што пастаянным ціскам на карту даходзіць да мяжы ціску ў рампы і пасля нуль

пастаянна Inj.jpg

так паўстала неабходнасць пасля змены мяжа ціску ў рампы, надтачыць час пастаянна пасля націску мяжа паходжання, як вы можаце? звярніце ўвагу, ад прыхільнасці ? нулявы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    у damos тым не менш, павінны сказаць, калі ? адваротнае або няма...
    формы і карту па мне...апошні выгіб на правай,самай высокай з усіх,адпавядае часу ўпырску, самая нізкая-press rail і больш нізкіх колькасцях? ўводзілі....на самай справе час ўпырску ? вельмі доўга..***** і ў звычайную карту Tinj, дзе менавіта гэтай крывой знаходзіцца ў пачатку ўсіх іншых, гледзячы на карту, заўседы ў 2d..
    Ад таго, што я на кожным кроку ? значэнне IQ і апошні паварот на права ? крывая з максімальным IQ, то ў кожным павароце, ідучы злева направа, кожнае значэнне ? пэўнага ціску ў магістралі rail, што па меры павялічвае...

На іншую карту, неабходна ўлічваць гэта пры змене ціску ў рампы і карту:
    SR - Main inj. ctrl - Minimum main quantity: f(Prail) карта 16 x 1, дзе есць 16 слупкоў і 1 радок
    гэта карта, дзе вызначаецца канстанта мінімальнага ўпырску паліва ў памеры кошту карце памнажаецца на значэнне пераўтварэння..
    у нашым іспыту файлаў карта знаходзіцца перад карту асноўнага ўпырску, як такіх у восі X
    значэнне X ціск =( 2 x eprom ) -100 зрушэнне
    значэнне y IQ = пастаянная

y дата і ад суадносін паміж eprom x 0,002930

звярніце ўвагу, што пастаянным ціскам на карту даходзіць да мяжы ціску ў рампы і пасля нуль

пастаянна Inj.jpg

так паўстала неабходнасць пасля змены мяжа ціску ў рампы, надтачыць час пастаянна пасля націску мяжа паходжання, як вы можаце? звярніце ўвагу, ад прыхільнасці ? нулявы
    Затым пу? залежаць ад не правіць гэтую карту не стабільнасць? у rail больш за 1500 бар? і нават у тым, што ў карту Main inj у нас есць час да 1500 бар, а затым у слупку 1700 я час, роўнае 0,....
    Таму, калі я раблю карту 1600 бар... імкнецца надаць для 0 мс...
    Tinj.jpg
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 24-01-2014 да 15:55

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Затым пу? залежаць ад не правіць гэтую карту не стабільнасць? у rail больш за 1500 бар? і нават у тым, што ў карту Main inj у нас есць час да 1500 бар, а затым у слупку 1700 я час, роўнае 0,....
    Таму, калі я раблю карту 1600 бар... імкнецца надаць для 0 мс...
    Tinj.jpg
    Ідэальна, ідуць змененыя таймінгі на карты звыш ліміту ціску ў рампы.. я аддаю належнае і згадвалася раней на вось,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Я спрабаваў зрабіць усе моды, але працягваю атрымліваць фактычнага ціску і ўзлеты, і падзенні...

пікі pressione.jpg

Я таксама спрабаваў зрабіць мод на два біта абмежавальнік turbo, што вы сказалі, але ідзе ў recovery і памылка ціску наддува.
    Той жа файл з гэтымі двума біт-крычы, але з бітамі, што я сказаў вам я, машына не пераходзіць у recovery.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Прывітанне Вера я ? вельмі дзіўна ў вашай сітуацыі, абмежавальнікі press turbo з'яўляюцца менавіта тыя, я іх пратэставаныя, як gi? сказаў на кропкі 75 да кропкі 70, для дызельнага паліва, мне было б цікава ведаць, што вы змяняеце.. пошты файлы mod і крычы..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Прывітанне Вера я ? вельмі дзіўна ў вашай сітуацыі, абмежавальнікі press turbo з'яўляюцца менавіта тыя, я іх пратэставаныя, як gi? сказаў на кропкі 75 да кропкі 70, для дызельнага паліва, мне было б цікава ведаць, што вы змяняеце.. пошты файлы mod і крычы..
    Калі не ? праблема, цябе я пасылаю вам на Skype... я паслаў паведамленне з запытам.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Ад таго, што я на кожным кроку ? значэнне IQ і апошні паварот на права ? крывая з максімальным IQ, то ў кожным павароце, ідучы злева направа, кожнае значэнне ? пэўнага ціску ў магістралі rail, што па меры павялічвае...
    я проста кажу, што для ўвядзення (напрыклад, 20mm3 дызель з 800 бар rail інжэктар павінен быць адкрыты 100 мікрасекунд(лічбы наўздагад), калі ecu хочаце надаць заўседы 20mm3 на дызельнае паліва, але на гэты раз 1600 бар...час трымаць адкрытым, інжэктар не пу? павелічэнне ne заставацца 100 uS...таму што, вядома, больш ціску дызельнага паліва значыць больш дызельнае паліва з таго ж часу адкрыцця фарсункі....такім чынам, час ўпырску, то колькасць паліва, якое трэба ўпырснуць ісці? у 50 мікрасекунд...(усе нумары)на імгненне prendiad прыкладу карта час ін'екцыі jtd з edc15 і вы ўбачыце, што для нізкіх ціскаў і iq час ўпырску ? уздоўж высокага ціску і высокіх iq, час ўпырску і многае карацей...цяпер усіх рухавікоў і сістэм common rail працуюць дакладна так жа....нават калі апрацоўваюцца электронныя хатнія Эрытрэі....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Старонка 34 з 111 PrimaПерад ... 2432333435364484 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •