ваша чытанне і " няправільным, калі нагрузкі ў titan не знайсці нават дадзеныя ад блока кіравання, вы знойдзеце поўны архіў scodificare ў e2prom і перапісаць яго.
ваша чытанне і " няправільным, калі нагрузкі ў titan не знайсці нават дадзеныя ад блока кіравання, вы знойдзеце поўны архіў scodificare ў e2prom і перапісаць яго.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
той факт, што тут не знайшоў драйвер, я, звязаны з тым, што я адсутнічаў той кіроўца, а я заўважыў, што нават впк ? дрэнна чытаем, xk? у рэзервовай копіі, што я знайшоў ? 516 то мой ? 513, для fap добра працуе carsoft fap dpf на qst аўто? мне ? здавалася, што тут тычыцца dtc, а файлы, якія я адправіў усе на врі.
хай dpf, у гэты час, перш чым вырашыце прыводзіцца ў рух, мы хочам поўнага рэзервовага капіявання, тое, што ў вас апублікавана, вы не хапае e2prom, затым зрабіце scodifica частковай і паўтарыць усе ў bdm.
hotrovato eeprom я scodificata, але для flash няправільны я памер...
таму што няправільна гэта
дзякуй усім, я разабраўся, на практыцы, я даваў, што впк быў велічыні няправільнай, то я тонка 512 і ўсе ? добра, у рэшце рэшт, быў мікрафон і flash карумпаванай, e2p было добра, на самай справе, калі я спачатку напісаў e2p знойдзены ў сеткі аўтамабіль заводзіўся,? мне заставалася сігнальная лямпа ўпырску міргае, індыкатар звычайна згасае, пакідаючы машыну на 3000 абаротаў у хвіліну, але не памер, і даў мне памылку кадоўкі фарсунак, я перапісала e2p, што я прачытала, я, і ? усе ішло добра....
я рады, што вы вырашылі, але ў гэты момант убачыў, што мы не далека я хацеў бы ведаць, хто будзе хлопца, што назад за 50€, таму што калі яны працуюць з mpps і carsoft то нават бясплатна ўбачыў вынік, які не працуе, і рызыка пакінуць хады ўладальніка, але калі гэта прафесіянал я бачу, мне цяжка сці коштаў.
ps бачыў, што патрабуецца back up у наступны раз адкрыйце тэму ў раздзеле касцюмы.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
есць 2 з маіх зон, якія робяць выгадныя цэны, адзін я ведаю, хто ?, мяне ? было сказана кліента, калі я яму сказаў кошты сказаў мне, сказаў мне, што адно гэта робіць іх на шмат менш, а калі бачаць іх, у рэшце рэшт у майстэрні не ставім на блокі, мы прапануем паслугі тых, хто хоча быць там ідзе хто ўсе што хочаце застацца там нічога...
калі ласка, зразумець некалькі рэчаў.першая і чаму? вы пайшлі, каб змяніць mic, што тут я ўсе зразумела.другі і аб тым, што праграмнае забеспячэнне carsoft не працуе? я дабраўся, каб паспрабаваць некалькі разоў, каб выпрабаванні і працуе sar? шчасце?