Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima
Вынікі з 45 31-40

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    ваша чытанне і " няправільным, калі нагрузкі ў titan не знайсці нават дадзеныя ад блока кіравання, вы знойдзеце поўны архіў scodificare ў e2prom і перапісаць яго.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    той факт, што тут не знайшоў драйвер, я, звязаны з тым, што я адсутнічаў той кіроўца, а я заўважыў, што нават впк ? дрэнна чытаем, xk? у рэзервовай копіі, што я знайшоў ? 516 то мой ? 513, для fap добра працуе carsoft fap dpf на qst аўто? мне ? здавалася, што тут тычыцца dtc, а файлы, якія я адправіў усе на врі.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    хай dpf, у гэты час, перш чым вырашыце прыводзіцца ў рух, мы хочам поўнага рэзервовага капіявання, тое, што ў вас апублікавана, вы не хапае e2prom, затым зрабіце scodifica частковай і паўтарыць усе ў bdm.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    hotrovato eeprom я scodificata, але для flash няправільны я памер...

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    таму што няправільна гэта

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    дзякуй усім, я разабраўся, на практыцы, я даваў, што впк быў велічыні няправільнай, то я тонка 512 і ўсе ? добра, у рэшце рэшт, быў мікрафон і flash карумпаванай, e2p было добра, на самай справе, калі я спачатку напісаў e2p знойдзены ў сеткі аўтамабіль заводзіўся,? мне заставалася сігнальная лямпа ўпырску міргае, індыкатар звычайна згасае, пакідаючы машыну на 3000 абаротаў у хвіліну, але не памер, і даў мне памылку кадоўкі фарсунак, я перапісала e2p, што я прачытала, я, і ? усе ішло добра....

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    я рады, што вы вырашылі, але ў гэты момант убачыў, што мы не далека я хацеў бы ведаць, хто будзе хлопца, што назад за 50€, таму што калі яны працуюць з mpps і carsoft то нават бясплатна ўбачыў вынік, які не працуе, і рызыка пакінуць хады ўладальніка, але калі гэта прафесіянал я бачу, мне цяжка сці коштаў.
    ps бачыў, што патрабуецца back up у наступны раз адкрыйце тэму ў раздзеле касцюмы.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    я рады, што вы вырашылі, але ў гэты момант убачыў, што мы не далека я хацеў бы ведаць, хто будзе хлопца, што назад за 50€, таму што калі яны працуюць з mpps і carsoft то нават бясплатна ўбачыў вынік, які не працуе, і рызыка пакінуць хады ўладальніка, але калі гэта прафесіянал я бачу, мне цяжка сці коштаў.
    ps бачыў, што патрабуецца back up у наступны раз адкрыйце тэму ў раздзеле касцюмы.
    есць 2 з маіх зон, якія робяць выгадныя цэны, адзін я ведаю, хто ?, мяне ? было сказана кліента, калі я яму сказаў кошты сказаў мне, сказаў мне, што адно гэта робіць іх на шмат менш, а калі бачаць іх, у рэшце рэшт у майстэрні не ставім на блокі, мы прапануем паслугі тых, хто хоча быць там ідзе хто ўсе што хочаце застацца там нічога...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    калі ласка, зразумець некалькі рэчаў.першая і чаму? вы пайшлі, каб змяніць mic, што тут я ўсе зразумела.другі і аб тым, што праграмнае забеспячэнне carsoft не працуе? я дабраўся, каб паспрабаваць некалькі разоў, каб выпрабаванні і працуе sar? шчасце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    Citazione Першапачаткова Напісаў crteam Visualizza Messaggio
    калі ласка, зразумець некалькі рэчаў.першая і чаму? вы пайшлі, каб змяніць mic, што тут я ўсе зразумела.другі і аб тым, што праграмнае забеспячэнне carsoft не працуе? я дабраўся, каб паспрабаваць некалькі разоў, каб выпрабаванні і працуе sar? шчасце?
    я чытаць не сапсаваны, а я не памятаю, калі ў рэшце рэшт я зрабіў з carsoft, але не заўседы добра працуе!!! (soft

Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •