Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 43

Абмеркаванне: Біт dtc і індыкатары

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532

Біт dtc і індыкатары

Прывітанне ўсім, хлопцы, я шукаў у сеткі, трохі інфармацыі аб dtc, як выступоўцы, і як іх знайсці: тое, што я зразумеў ? што er ўбачыць іх проста забіць нумар памылкі з дыягностыкі, а затым пракруціць змесціва файла ў шаснаццатковым і табе трэба знайсці нумар памылкі ў таблічнай...? я хацеў бы зразумець, як паглядзець файл у hex? вы пу? рабіць з тытанам?
    вядома avr? напісаў шмат недакладнасцяў, але калі хто-небудзь хоча....
    загадзя дзякуй.
    ах, калі мадэратары мне дазволяць у сеціве я знайшоў некалькі дакументаў, якія тычацца ecu siemens.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    З тытанам можна? гл. экю ў шаснаццатковым, побач значок 2d c'? кнопка "правіць hex", або, націснуўшы на мужчын? зверху на edit, а затым на шаснаццатковы. Я не ведаю, калі гэта было тое, у якім вы riferivi. Ва ўсякім выпадку, я спрабаваў праглядзець unamappa у шаснаццатковым і, шчыра кажучы, я зразумела, вельмі мала. Гаворка ? цікава, але для якога дадатак можа быць карысна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    вы бачылі з тытанам, але ў мяне есць каналы, дзе вы бачыце па-іншаму...не ў двайковым....
    ? цікава, чаму? я прывяду такі прыклад:калі рухавік мае праблемы, напрыклад, кампаненты, такія як сістэмы рэцыркуляцыі ог, што не выходзіць і выходзіць, шпіен вы можаце адключыць выпраўлення ў карту dtc....
    ? ? яшчэ, каб зразумець, што, як камунальныя паслугі? у выпадку, калі....некаторыя праграмы робяць выпраўленне, dtc, але я не разумею як

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    вы бачылі з тытанам, але ў мяне есць каналы, дзе вы бачыце па-іншаму...не ў двайковым....
    ? цікава, чаму? я прывяду такі прыклад:калі рухавік мае праблемы, напрыклад, кампаненты, такія як сістэмы рэцыркуляцыі ог, што не выходзіць і выходзіць, шпіен вы можаце адключыць выпраўлення ў карту dtc....
    ? ? яшчэ, каб зразумець, што, як камунальныя паслугі? у выпадку, калі....некаторыя праграмы робяць выпраўленне, dtc, але я не разумею як
    Так што можа быць карысна як для прыкладу, што вы зрабілі, улічваючы, што сістэмы рэцыркуляцыі ог гэта выключае амаль заўседы? калі б маршрут нават не ісці шпіена. Такім чынам, "выключыць", проста segnlazione. Таксама я даў паглядзець на значэння ў esa і бінарны, у pi? нават не разумею, як іх інтэрпрэтаваць. Таму я мяркую, што вы riferivi на іншы спосаб адлюстравання, не тое, што я табе сказаў. Мы спадзяемся, што ў тлумачэнні-й? эксперт.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Citazione Першапачаткова Напісаў GPoint Visualizza Messaggio
    Так што можа быць карысна як для прыкладу, што вы зрабілі, улічваючы, што сістэмы рэцыркуляцыі ог гэта выключае амаль заўседы? калі б маршрут нават не ісці шпіена. Такім чынам, "выключыць", проста segnlazione. Таксама я даў паглядзець на значэння ў esa і бінарны, у pi? нават не разумею, як іх інтэрпрэтаваць. Таму я мяркую, што вы riferivi на іншы спосаб адлюстравання, не тое, што я табе сказаў. Мы спадзяемся, што ў тлумачэнні-й? эксперт.
    Няма, нават калі сістэмы рэцыркуляцыі ог-то выключыць з блока кіравання, вы не можаце адключыць яго кантролю, таму, што? кожны раз пры ўключэнні харчавання эбу заўседы робіць check кампанентаў, таму, калі адчуваеце, што электрычная частка не працуе, вам у любым выпадку памылка, нават калі azzeri прама з табліцы dtc...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Паведамленні
    305
    Citazione Першапачаткова Напісаў egs Visualizza Messaggio
    Няма, нават калі сістэмы рэцыркуляцыі ог-то выключыць з блока кіравання, вы не можаце адключыць яго кантролю, таму, што? кожны раз пры ўключэнні харчавання эбу заўседы робіць check кампанентаў, таму, калі адчуваеце, што электрычная частка не працуе, вам у любым выпадку памылка, нават калі azzeri прама з табліцы dtc...
    Калі вы не выдаліце dtc ў карту ніякіх памылак у памяці ne кантрольная лямпа mil гарыць.

Citazione Першапачаткова Напісаў franco75 Visualizza Messaggio
    праграма іх не бярэ на edc16, але таму толькі некаторых edc15 і дзе-siemens 803/4

*Gpoint вылучыце файл для аўтамабіля, дзе можна змадэляваць памылку, так падару, што дыспетчары былі падобныя,
    Праграма dtc remover афіцыйны і да цяперашняга часу працуе на многіх тыпах ecu, таксама edc16, marelli, etc...можа быць, вы кажаце расколіны версія, але ? стары.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 22-01-2014 да 20:58

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    я там вучуся, я амаль зразумеў, як працуюць edc16c8, я сумую даведацца некаторыя рэчы, пра тыпы справаздача аб памылцы
    як шаснаццатковы рэдактар, я добра з "hex workshop"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    я там вучуся, я амаль зразумеў, як працуюць edc16c8, я сумую даведацца некаторыя рэчы, пра тыпы справаздача аб памылцы
    як шаснаццатковы рэдактар, я добра з "hex workshop"
    Але працэс, як бы? Вы толькі што атрымалі адмову чытаць карту і адкрыць з дапамогай рэдактара?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    няспраўнасці вам трэба толькі код памылкі, алюмініевыя блок і вы можаце ўсталяваць тып памылкі, а затым вырашыць, калі зрабіць ўключэнне MIL.
    Калі вы згодны, мы можам выбраць файл edc16 і працаваць разам.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    няспраўнасці вам трэба толькі код памылкі, алюмініевыя блок і вы можаце ўсталяваць тып памылкі, а затым вырашыць, калі зрабіць ўключэнне MIL.
    Калі вы згодны, мы можам выбраць файл edc16 і працаваць разам.
    Па мне ? выдатная ідэя, з практычным прыкладам, безумоўна, мы можам атрымаць нейкі канкрэтны вынік. Адзіная праблема ? што я яшчэ не магу scarcare ўкладанні,? пару файлаў ori edc16 іх у мяне няма, таму калі мы выбіраем тых, хто ў маім распараджэнні, я магу даць нават я, паглядзім.

Вядома, я:

883.726 GT
    580.629 Брава
    291.777 Croma

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •