можа быць цела, што стварае праблемы, я ? gi? прыйшлося яе мяняць
можа быць цела, што стварае праблемы, я ? gi? прыйшлося яе мяняць
Як ўжо сказаў, спачатку паспрабуйце змяніць батарэю вызначае, калі зарад трэнер павінен caricace на 13.5 вольт, калі ўсе ў парадку зрабіце яшчэ адзін тэст, калі ласка, праверце блок засцерагальнікаў, пошта, побач батарэя, можа быць, калі ў вас есць магчымасць? паспрабуйце з другога, роўна старанна правярае, пасля чаго правярае і харчаванне
калі ласка, праверце, калі прыедзеце пастаянным харчаваннем на эбу рулявога кіравання,... у рэшце рэшт l? ? усе сістэмы і краніце павярнуць блізка, каб зразумець.
праблема заключаецца ў рулявой калонцы,яны ўсе няспраўныя,калі ў вас есць пастаўшчык, які правярае факты, даць рулевая перапрацавана і доказы,на аўтамабіль, або замяніць тры апошні і пайшоў добра....трэба глядзець на лічбы на калонцы павінны быць роўныя!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
Мяне зрабіў, тую ж жарт на момант 2005 года, новы Fiat змяніла добра 2 прывада, рулявога кіравання, але праблему я вырашыў, паставіўшы касу масы з акумулятара на раму і ад рамы на абмен. Яго арыгінальныя хаваліся. Зазіраў з тестеров і маса было, але калі матор быў на матацыкле з уключанымі фарамі, пасля таго, як два ці тры пераключэння хуткасцяў рулявое кіраванне, s? зацяў. Паспрабуйце, можа быць, з абцугамі, спачатку ад батарэі да шасі і затым ад батарэі на рухавік. Для астатніх я не ведаю, ніколі не працаваў на стілус. Я магу толькі даць вам мой вопыт.
тады вы павінны ўзброіць санта-цярпення і праверце ўсю праводку!!!але гэты скраб мае не гарыць у рамках няспраўнасць!!!
Што такое заяц? Трус Abarth
калі ласка, праверце засцерагальнікі на акумулятары.staccala нават для 2-3 хвілін і зноў падключыце паглядзець, калі ідзе
ужо зрабілі першы тэст
рэчы, хлопцы, не паверыце, мы спрабавалі з другога дыягназ (без кода памылкі)я спрабую зрабіць скід памылак, усе ў парадку