ээээ magar мітусні хусіі, вы павінны скапіяваць увесь працэсар падчас загрузкі і змяніць нумары soft e2p
іншае пытанне, выкарыстайце кнопку пошук
http://www.professionalchiptuning.ne...=tagliare+file
ээээ magar мітусні хусіі, вы павінны скапіяваць увесь працэсар падчас загрузкі і змяніць нумары soft e2p
іншае пытанне, выкарыстайце кнопку пошук
http://www.professionalchiptuning.ne...=tagliare+file
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Legend, калі вы кажаце чытання працэсара, вы маеце на ўвазе, што ў BDM, што я раблю з Gallo2, але не магу зразумець, як змяніць нумары soft E2P, якія праграмы вы выкарыстоўваеце???
хлопцы, але тады гэта будзе гісторыя mpps, які блакуе гэтыя ecu ? праўда гэта ці не?
? магчыма, што тыя, што блакуюць, магчыма, загружаюць файл крычы, не ? яго, або, можа быць, працуюць на ecu gi? essesse і вы шукаеце арыгінальны файл?
калі вы паставіце mpps вы не можаце знайсці код даверу, каб атрымаць файл, проста, каб гэты ез??
я кажу пра тое, працаваць з інтэрфейсамі боегаловак, гаворка шкла, якое зніжае і ўсе астатнія гісторыі ставіцца да ўсіх блоках кіравання,
цяпер мы ведаем, што silavora з booster надае і не smuovendo ne шклоў ne нічога :-)
Я з іх, я зрабіў так шмат, каб адчуваць сябе дрэнна на ecu я прыбыў у 58 пісання l,я заблакаваны, як з mpps fgtech, што з kess v1 запіс ідзе добра, але машыны не
hex-рэдактар у адваротным выпадку, калі вы не зменіце e2p, калі вы робіце дыягностыку або зрабіць id паслядоўны вам выскачыць hw і soft няправільныя, але не ўплывае на працу аўтамабіля
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 17-02-2014 да 04:14
Кіта гэты сертыфікат сапраўднасці, што вы напісалі, і я думаю, што ўсе тыя, якія мелі праблемы з mpps мядзведзіцы дыск, магчыма, avevao праблемы менавіта па гэтай прычыне.
Meti выпадку, што адзін адкрывае ecu і не змяняе гэтыя лічбы, ок?
Затым прадае машыну ўжо? супастаўляецца, можа быць, з файл boot ў essesse...
Машына ідзе ў ificina, закон, hw і sw, і, як мяркуюць падстава без камплекта essesse хатні
Загрузіць карту прачытана virtual read або загружана з базы дадзеных і пластовы машына не заводзіцца
Я думаю, што гэта лагічна, як, што, чаму? я не магу растлумачыць, як ніколі шмат з mpps пішуць і перезаписывают ў тысячы разоў спакойна і іншыя заводы....
Вы спрабавалі пісаць карту з mpps на гэты ecu пасля загрузкі арыгінала і з hw і калі яго?
Я ведаю, што вы зрабілі гэта тысячы раз, але, магчыма, гэта выпрабаванне табе не хапае яе :-)
Яшчэ раз дзякуй, ва ўсякім выпадку, парады.
Я проста машына ў распараджэнні, аднак я хачу бачыць, што id hw і sw, я, выходзіць, дрэнна, што ідзе без прыпоя, як вы можаце? чытаю, і запішыце яго ў boot? З бляшкі ? можаце зрабіць гэта? C'? хто-то прадае ? колькі яны каштуюць?