Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 35
    Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    Citazione Першапачаткова Напісаў sergiot Visualizza Messaggio
    праблема складаецца ў працы ў license. але не есць ўрон.
    па-відаць, не былі заблакаваныя ўсе autoadattativi.
    рашэнне: за працу аўтамабіля на працягу некалькіх дзен толькі на бензіне, праблемы вырашыць? толькі без якога-небудзь ўмяшання.
    прапанаваць кліенту чаргаваць працу на снд з тым, на бензін.
    ваша рашэнне ? лекі, якое будзе працаваць толькі калі ecu бензін пераехаў 2-3 кропкі, занадта шмат да худым, але калі ? пасадзілі яго максімальны зрух нуля ідэальна-й? раз не працуе.
    калі ecu ? пасадзілі на худы есць два шляхі : павярнуць газавыя ўключэння эбу вельмі худы, cos? ад прымусіць ecu бензіну на перамяшчэнне змаўчанні да багатым або скід l autoadattativit? (параметр, які ня можа? быць адключана, чаму? частка стратэгіі вельмі складаны).
    калі праблема ? ўстойлівыя ? безумоўна, лепш, каб выканаць скід параметраў autoadattativi, а затым наладзіць ecu газ па вуліцы, ва ўсіх магчымых умовах, вынікаючы з тестеров дыягностыкі (aeb ? вельмі добра для гэтага), усе неабходнае, каб зрабіць карэкцыю ў належным парадку, калі вы не робіце квэст аперацыі ritorner? неўзабаве ў гэтай кропцы.
    l аперацыя налады на дарозе ? тое, што мала зрабіць, чаму? кажуць, што вы страціце час і проста загружаць файлы на ecu газу, робячы самае неабходнае.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    паспрабаваць ліквідаваць, уводзячы процілеглага праблемай (ўстаноўка газу худы) не, мне здаецца, добрая ідэя.
    тады, не ? сказаў, што блок кіравання быў зменены. мы мяркуем, што гэта арыгінал.
    калі я добрая рэгуляванне на вуліцы метану, ад праблемы не выхад, чаму? ? пытанне хіміі не адпаведнікаў.
    для гэтых блокаў кіравання сродак ? блок адаптацыі.
    або натуральны скід адаптацыі з дапамогай перыядычнага працы на бензіне.
    безумоўна, эфектыўным, скід адаптацыі, але калі вы не "вучыцца" выкарыстоўваць метан паміж трохі часу, sar? зноў з той жа праблемай.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    у полі " газу ў нас дастаткова вопыту, трансфармацыі і навучання (21 краін у свеце, і тэхнічныя школы)

я апісаў магчымасці? для высвятлення стратэгіі, я часта выпадкова ecu пасадзілі людзі невуцкія, што секта экю газу і на месцы, і заўседы, як правіла, багаты, потым з гэтай праблемай, і я заўседы вырашана, як апісана...я не эксперыментатар у гэтай працы, выдатна ведаю, як і што рабіць.

рэгуляванне павінна вырабляцца заўседы на дарозе, незалежна ад хіміі або фізікі, якія вы хочаце ўжыць, pi? умовах нагрузкі, аналізе і pi? у вас будуць сітуацыі, па-рознаму ацэньваць, для таго, каб наладзіць ecu газу, вынікаючы логіцы ecu бензіну.

я ніколі не чуў адключэнне autoadattativit?...але, можа быць ? чаму? мне не трэба...проста ведаць, што рухавік хоча і як гэта зразумець, што будзе ўсе проста.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Тревильо
    Паведамленні
    74
    у роспачы таксама кантралюе лямбда-зонд: ці не ? сказаў, што дасць табе памылка ў дыягназе, калі ен не працуе.
    спрабаваў на маей скуры на 5 цыліндраў, 2.0 turbo

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў Рыкарда#28 Visualizza Messaggio
    у роспачы таксама кантралюе лямбда-зонд: ці не ? сказаў, што дасць табе памылка ў дыягназе, калі ен не працуе.
    спрабаваў на маей скуры на 5 цыліндраў, 2.0 turbo
    у першым пасце кажа, што зонд і новая, і я думаю, што так жа, як кажа carmageddon праблема adattabilita, што гэта было па-за дыяпазону.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    як ужо? апісана вышэй pi? раз,
    трэба скінуць ecu,
    паставіць на месца газавай сістэмы бездакорна, і нямногія ведаюць, што рабіць..

калі не зроблена такім чынам, праблема не вырашана....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    Citazione Першапачаткова Напісаў carmageddon Visualizza Messaggio
    у полі " газу ў нас дастаткова вопыту, трансфармацыі і навучання (21 краін у свеце, і тэхнічныя школы)

я апісаў магчымасці? для высвятлення стратэгіі, я часта выпадкова ecu пасадзілі людзі невуцкія, што секта экю газу і на месцы, і заўседы, як правіла, багаты, потым з гэтай праблемай, і я заўседы вырашана, як апісана...я не эксперыментатар у гэтай працы, выдатна ведаю, як і што рабіць.

рэгуляванне павінна вырабляцца заўседы на дарозе, незалежна ад хіміі або фізікі, якія вы хочаце ўжыць, pi? умовах нагрузкі, аналізе і pi? у вас будуць сітуацыі, па-рознаму ацэньваць, для таго, каб наладзіць ecu газу, вынікаючы логіцы ecu бензіну.

я ніколі не чуў адключэнне autoadattativit?...але, можа быць ? чаму? мне не трэба...проста ведаць, што рухавік хоча і як гэта зразумець, што будзе ўсе проста.
    я не збіраюся ставіць пад сумнеў ваш вопыт.
    тое, што вы кажаце ? сумеснага выкарыстання і нормы добрага паводзінаў у працы рэгуляванне газу.

нягледзячы на гэта пытанне хіміі пойдзе , пойдзе. адносіны стехиометрической метану ? падобна на 18-20%, чым у бензіну. такім чынам, autoadattamenti перамяшчаюцца на 18 - 20% па параўнанні з нормай.
    толькі, што, калі эбу бачыць, зрух 20% пачынае выдаваць памылкі адаптацыі і загараецца кантрольная лямпа. таму мы на краі, але ? толькі адна лямпа.
    але для працы на бензіне, калі не хапае 20% рухавік робіць эфект апісваецца наш суразмоўца, не падтрымлівае.
    акрамя таго, у autoadattamenti можна заблакаваць, як і любую іншую функцыю. ? пытанне, каб ведаць, як гэта робіцца. і гэта на ўсе блокі кіравання, якія я ведаю.
    я (быў) эксперыментатар і, вядома, у мяне іншы вопыт.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    мы пачынаем паказаць, што газ адрозніваецца ад бензіну ў stechio, каб каля 5% (15,5:1 для звадкаванага нафтавага газу і 14,7:1 для бензіну), сказаў, што гэта не ? важна, характар паліва выкарыстоўваецца, але бенс? што вы трымаеце ў науглероживания, што ecu бензін хочаце, каб з той жа хуткасцю? ўмяшання, якія яна чакае.
    таму, калі вы аўтамабіль не паставіць на вуліцы, каб зарэгістравацца ў розных сітуацыях, у залежнасці ад нагрузкі all выкарыстання і не адрэгулюйце адпаведным чынам ecu газу, вы ЗАЎСЕДЫ будзеце мець памылак у працы.
    розніца спажывання паміж снд і бензін ? на 20-25% прыкладна супраць gpl, і гэта залежыць ад сумесі gpl, што помпа вам прадаюць...пакуль розніца ў эфектыўнасці ў сістэме паслядоўнага gpl, калі добра разлічана і ўстаноўлена правільна, і максімум 3% на азначаны рухавік.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    ок, згодны , я выкарыстаў дадзеныя, метану, што ? pi? неспрыяльныя

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    15
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    я не разумею ў відэа, што адбываецца, вы выключыце машыну кожны малы секунд? таму што вы падзенне абарачэнняў, а датчык паветра працягвае вымяраць роўна.
    не, робіць усе ў адзіночку, я пастаўлю на матацыкл і проста, нават без паскарэння

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •