Вынікі з 1 па 9 з 9

Абмеркаванне: Прэзентацыя абраду

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Таранцей
    Et
    47
    Паведамленні
    67

Прэзентацыя абраду

Прывітанне карыстальнікі форума
    Дзякуй адміністратарам, што прадастаўлены правы доступу да сайту.
    Я карыстальнік з майстэрні.
    У salutone усе
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 12-09-2012 ў 14:28

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    прывітанне і дабро/чаму? мне здаецца, што вы-два,то мне прыйшлося змяніць свае ўяўленне, чаму? вы не ўваходзіце ў дом яшчэ і зрабіць вам рэкламу за кошт нашых таму я раю вам прачытаць правілы, cos? усе, што вы sar? pi? ясна, калі я хачу прымусіць вас рэклама есць раздзел, дзе гэта можна рабіць, вядома, вы павінны спачатку звязацца са мной або іншы адмін за дазвол,акрамя таго, я прашу вас, каб завяршыць сваю прэзентацыю з імя,узрост і localita' дзякуй загадзя.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Таранцей
    Et
    47
    Паведамленні
    67
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    прывітанне і дабро/чаму? мне здаецца, што вы-два,то мне прыйшлося змяніць свае ўяўленне, чаму? вы не ўваходзіце ў дом яшчэ і зрабіць вам рэкламу за кошт нашых таму я раю вам прачытаць правілы, cos? усе, што вы sar? pi? ясна, калі я хачу прымусіць вас рэклама есць раздзел, дзе гэта можна рабіць, вядома, вы павінны спачатку звязацца са мной або іншы адмін за дазвол,акрамя таго, я прашу вас, каб завяршыць сваю прэзентацыю з імя,узрост і localita' дзякуй загадзя.

Мая, аднак, не было рэкламы? але зрабіць мы? мае веды,калі карысна. А я не разумею, чаму? Яна сцвярджае, што мы двума карыстальнікамі?
    Я не хачу, што б абмяняць на каго-то іншага,улічваючы, што ен яшчэ не ўключаны мой рахунак для прагляду ўсіх укладанняў на форуме. Скажыце, калі ласка, а калі есць праблемы, каб паспрабаваць вырашыць іх разам. З павагай

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Таранцей
    Et
    47
    Паведамленні
    67
    Акрамя таго, я таксама хацеў бы паставіць яе на бягучы завяршэння ўдзельнічаць з недастаючай інфармацыяй;зноў прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Citazione Першапачаткова Напісаў fabioefra44 Visualizza Messaggio
    Мая, аднак, не было рэкламы? але зрабіць мы? мае веды,калі карысна. А я не разумею, чаму? Яна сцвярджае, што мы двума карыстальнікамі?
    Я не хачу, што б абмяняць на каго-то іншага,улічваючы, што ен яшчэ не ўключаны мой рахунак для прагляду ўсіх укладанняў на форуме. Скажыце, калі ласка, а калі есць праблемы, каб паспрабаваць вырашыць іх разам. З павагай
    Сардэчна запрашаем..***** unque ўключэнне бачыць ўкладанні, не ? абмежаванне толькі для вас, калі чытаць правілы, і вы зразумееце, што вам трэба атрымаць 50 паведамленняў карысных актыўны ўдзел у форуме, каб праглядзець усе.
    Прыемнага вам знаходжання!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў fabioefra44 Visualizza Messaggio
    прывітанне,табе на ты, таму што яна тут не звычайнага,ну дапусцім, што ваша прэзентацыя была больш, чым рэклама, павінна быць, зразумела, гэта я спытаў, калі вы два бачыў гэты нік не для чаго іншага,акрамя таго, як вам ужо прапанавалі, я прапаную вам прачытаць regolamente так вы разумееце, чаму да гэтага часу не паглядзець ўкладанні,гільдыі і чаму вы не можаце запатрабаваць пропуск, так што нічога супраць цябе,я спадзяюся, добры працяг.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Прав Магутнасць
    Паведамленні
    483
    прывітанне знаходжання добра

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Сіцылія
    Паведамленні
    234
    добры дзень, сардэчна запрашаем фабіа

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Прывітанне і дабро былі б вы так ласкавы распавесці нам, па меншай меры, як цябе клічуць ?
    Я думаю, што гэта добрая адукацыя з'явіцца правільна, так што ўсе маглі ведаць, хто вы.
    калі тычыцца "яна" тут не выкарыстоўваецца, мы ўсе адна вялікая сям'я

Дзякуй
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •