PrimaПерад ... 2028293031324080 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 291 да 300 на 1107

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    З ціску, не існуе ўласны кабель ногі.. заўседы звычайныя перапады ціску.
    Вывучаючы damos на MJD8? я спрабаваў адзінкі : мбар/Вольт -- заробак для разліку ціску наддува ў mbar
    і ? біт 06973C, што арыгінал мае значэнне 169, якія варта памножыць х 3.197

Калі хто-то мае манометр пу? параўнаць фактычныя значэння з тымі, у дыягназ, а потым, пасля таго, як паменшылі значэнне гэтага біта (я прывеў у 156.. -7.7%)
    Я зрабіў некаторыя выпрабаванні, дзе перад кожны шмат зрабіў для аднаўлення viaggiandoci дроту... цяпер максімальнае ціск, што я чытаў ? 2.35 бар... так што прыкладна ў 0.15 пад ліміт recovery...

Раблю cos? на практыцы ? як паставіць модуль, што фэйк ціску turbo, а затым, перамяшчаючы курсор уверх мяжа рэзкі.
    У бліжэйшыя дні вырабіць? дадатковыя доказы...
    Дайце мне ведаць!

Backgroop калі вы можаце даць мне які-небудзь іншы прамой на чыгуначных...
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Аб змене каэфіцыента ўзмацнення датчыка машына спыняецца, мы бачым, што значэнне наддува, якое чытаецца ? ніжэй атмасфернага ціску.
    mod guadagno.jpg
    Гэта хітрасць, кажам, што вы можаце? выкарыстоўваць у гэтым аўтамабілі, бачыў, што ад таго, што я ведаю, не існуе ніякіх карт, у залежнасці ад ціску наддува...
    Тое, што c'? ? 0674BE, што можа быць ? менавіта гэта абмяжоўвае rail ў 1494... даецца каэфіцыент множання 7.5... а Backgroop вы кажаце мне, што ен мае каэфіцыент множання 50 і зрушэнне -100... (? cos? таксама ne MJD8)
    Але, выкарыстоўваючы гэтыя значэння колькасць, што сыходзіць, што гэта азначае? Гэта ? адзін момант, які не я ? ясна..
    Гэты фактар, што і ў мяне... врі я значэнне 1492, і я змяніў, пакуль 1605

0674BE.jpg

Я памыляюся тут?

Іншыя тры карты, якія азначаюць, у прыватнасці?

0677DE Rail pressure раскрутка

067886 warm-up weight map

067966 warm-up factor map

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    0677de павінны быць прэс-rail падчас пуску рухавіка
    067886 і 067996 карты для выбару стратэгіі ўпырску ў выкарыстанні падчас прагрэву рухавіка....
    ? не абсалютна ўпэўнены,....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Backgroop казаў гэтыя карты, або, па крайняй меры, я, здавалася, зразумеў, што ен вырашыў праблемы instabilit? ціску...
    АБ 0674BE ? правільна тое, што я зрабіў?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fede78 Visualizza Messaggio
    Backgroop казаў гэтыя карты, або, па крайняй меры, я, здавалася, зразумеў, што ен вырашыў праблемы instabilit? ціску...
    АБ 0674BE ? правільна тое, што я зрабіў?
    Змены, унесеныя ў карту, правільныя, але каэфіцыент пераўтварэння і 50, выпраўляе толькі зрушэнне -100 не ідзе ужыты..
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    Змены, унесеныя ў карту, правільныя, але каэфіцыент пераўтварэння і 50, выпраўляе толькі зрушэнне -100 не ідзе ужыты..
    Множання на 50, я атрымліваю карту з гэтымі значэннямі, што я не разумею, што такое'? гэта колькасць відаў, першыя два слупка і апошнія два радкі...
    Карту 0674BE з фактарам 50.jpg

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Зрабіў некалькі тэстаў, з каштоўнасцямі, крычы, pi? высокія і pi? нізкіх коштах, і не змяняецца нічога... так што я не ведаю, калі вы карту уключаны або няма..

З доказаў зробленыя, я ўбачыў, што ў дыягностыцы я заўважыў таксама, што ціск аб'ектыў ад 1600, то апускаўся часам да 1000, то падымаўся зноў да 1600, потым яшчэ 1000... нават педаль здробненага на 100% на пятай перадачы.
    Цяпер я адмаўляюся... і ў любым выпадку гэта праблема рэзкі гарыць мне даваў, нават не змяніць біт у 0605BA і 06748E.. але толькі тады, калі spingevo больш 4200/4300 пра...
    Без змены два біта ціск, мэта была 1450, такім чынам, на самай справе гэтыя абмяжоўваюць... але я не разумею, што яшчэ не трымае ўвесь час... я думаю, што калі б быў іншы абмежавальнік, я б нават ціск аб'ектыў pi? нізкая ці я памыляюся?

У любым выпадку, калі не знойдзем рашэнне па мне яшчэ два параметру з паглыблення з'яўляюцца AFR і загадзя... што скажаце?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    27
    Прывітанне ўсім па-першае, віншаванні для патоку! І гэта сапраўды цікава, а калі я пачатковец, я спрабую сказаць, што мая
    Таксама ў мяне есць punto 1.3 70cv. Ціску ў магістралі rail аддаю перавагу не перавышаць 1460 бар, каб не паставіць пад пагрозу надзейнасць? маючы фарсункі арыгінальныя, таму я спрабую зразумець, як кіраваць авансавыя плацяжы ў залежнасці ад падаўжэння часу ўпырску, і я паспрабаваў зрабіць 2 рахунку.
    Напрыклад, 2500 аб / мін і з IQ 45 мг у мяне есць p. rail 1300 бар і карту ўпырску, я d? час 1062 зша, які пераўтворыцца ў ступені 15.93?; у тых умовах, я загадзя 18.5?. Затым ўводзяць канцы -2.57? ад вмт. У 1500rpm, замест таго, заканчваецца -0.763? і ў 3750 у -1.775?.
    Цяпер трэба зразумець, дзе пу? прыбыць, надаць, не маючы дыму (дым не адбываецца з-за адсутнасці паветра, але і ад ін'екцыі занадта доўгія).
    Выцягнуўшы напрыклад ін'екцыі да 0? ад вмт, у працэнтах, я атрымліваю гэтыя прырашчэння часу:
    -1500 аб / мін - +7%
    -2500 аб / мін - +16%
    -3750 rpm - +8%
    усе ціску ў рампы на врі і дасягненні врі. 1500 і 2500 я ніколі не даваў крокам cos? высокія( і, такім чынам, не павінны служыць прадбачыць) , а 3750. (напрыклад, з 2? раней я мог бы даць +17% супраць +8% да ).
    Што вы думаеце пра гэта? Пу? працаваць, як разважанне або цалкам па-за дарогі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    84
    прывітанне ўсім, мне не зразумелыя некаторыя рэчы, калі час ўпырску пачынаючы ложку насупраць, а затым справа да злева ? гэта тычыцца і 75 л.з.?
    акрамя таго, вы можаце дапамагчы мне зразумець, як я магу зразумець колькі градусаў загадзя прызначаюцца ў адпаведнасці з крокам, і зразумець дынаміку? дызельнае паліва, впрыснутое ?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    27
    Citazione Першапачаткова Напісаў scican25 Visualizza Messaggio
    прывітанне ўсім, мне не зразумелыя некаторыя рэчы, калі час ўпырску пачынаючы ложку насупраць, а затым справа да злева ? гэта тычыцца і 75 л.з.?
    акрамя таго, вы можаце дапамагчы мне зразумець, як я магу зразумець колькі градусаў загадзя прызначаюцца ў адпаведнасці з крокам, і зразумець дынаміку? дызельнае паліва, впрыснутое ?
    Прывітанне scican25, час ўпырску, па мне, ідуць ложка злева направа, чаму? у роўных колькасцях? дызельнае паліва ўпырскваецца пры павышэнні ціску ў рампы часу памяншаецца. Як 70cv, што для 75 і 90. Для перадаплаты, я разважаючы, а я толькі avr? нейкі вынік, то перамыкацца?. Дадзеныя, якія я паставіў у папярэднім пасце былі няправыя, цяпер я іх выпраўляючы.

PrimaПерад ... 2028293031324080 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •