Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 18 з 18
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Citazione Першапачаткова Напісаў mjet10 Visualizza Messaggio
    для самаправеркі на ўсе, i'll групы fiat, што вы мне параіце?
    калі ў вас autocom атрымаць таксама Multiecuscan працуе з fiat/lancia/alfa інтэрфейс elm237!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Citazione Першапачаткова Напісаў mjet10 Visualizza Messaggio
    Такім чынам, мне трэба толькі абнаўленне
    Добры дзень, калі ў вас autocom, вы можаце абнавіць яго да апошняй версіі заўседы ammeso, што ў вас інтэрфейс абнаўляецца з чыпсэтам oky, але большасць з іх усе такім чынам, нават калі мяняецца абсталяванне, rel? кампаненты etc якасці? менш або больш, таму мой consilgio ? каб абнавіць ваш дыягназ і перайсці спакойна, а што тычыцца праграміста, каб чытаць і пісаць ecu я вам магу параіць певень v2 v 53 цудоўнага якасці? кампанентаў, так і на ўкладцы, што на працы па праве і паўтараю, што я набываю адзін perfettamenete працуе ў bdm, jtag і serial, і да гэтага часу ніколі не было праблем, купіў 300 еўра тут, у італіі, у адным вядома, аб'ява, якое я не магу сказаць, чаму? па-за атрымання інфармацыі адносна за выключэннем калі адмін дае мне дазвол зрабіць гэта.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў eobdexpression Visualizza Messaggio
    Добры дзень, калі ў вас autocom, вы можаце абнавіць яго да апошняй версіі заўседы ammeso, што ў вас інтэрфейс абнаўляецца з чыпсэтам oky, але большасць з іх усе такім чынам, нават калі мяняецца абсталяванне, rel? кампаненты etc якасці? менш або больш, таму мой consilgio ? каб абнавіць ваш дыягназ і перайсці спакойна, а што тычыцца праграміста, каб чытаць і пісаць ecu я вам магу параіць певень v2 v 53 цудоўнага якасці? кампанентаў, так і на ўкладцы, што на працы па праве і паўтараю, што я набываю адзін perfettamenete працуе ў bdm, jtag і serial, і да гэтага часу ніколі не было праблем, купіў 300 еўра тут, у італіі, у адным вядома, аб'ява, якое я не магу сказаць, чаму? па-за атрымання інфармацыі адносна за выключэннем калі адмін дае мне дазвол зрабіць гэта.
    я не думаю, што адміністратар, вы даеце дазвол ? супраць правілаў

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Citazione Першапачаткова Напісаў leandro89 Visualizza Messaggio
    я не думаю, што адміністратар, вы даеце дазвол ? супраць правілаў
    Бо я прасіў толькі, каб даведацца, ці змагу я гэта зрабіць ці не

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    115
    прывітанне eobd ці магу я спытаць, як вы зрабілі, каб прымусіць яго працаваць правільна?у мяне autocom я хацеў яго абнавіць, але мне заўседы кажа, што версія серыйны compacia з інтэрфейсам.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Заўтра прашу адміністратара для дазволу __________________ дзякуй за інфармацыю

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Citazione Першапачаткова Напісаў pdtechnology Visualizza Messaggio
    прывітанне eobd ці магу я спытаць, як вы зрабілі, каб прымусіць яго працаваць правільна?у мяне autocom я хацеў яго абнавіць, але мне заўседы кажа, што версія серыйны compacia з інтэрфейсам.....
    Добры дзень, для яго працы неабходна, між тым, бачым, што версія autocom або delphi ты ? маецца чып oky, што дазваляе абнаўляць прылада, і калі вы павінны выкарыстоўваць праграмнае забеспячэнне з правільным id апарата add прыклад ds150 і ці ds 150 (new Vci)

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў eobdexpression Visualizza Messaggio
    вы ж раене і мне такое ж уражанне, тыпу, што я забанен мала,калі вы працягваеце прасіць, каб пайсці супраць правілаў будзе выкінуць, гэтак жа, вас,для тых, хто не меў яшчэ не зразумеў, у гэтым форуме, не рабіце, рынак вашай прадукцыі, што будзе ясна.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •