Першапачаткова Напісаў
msport (exil77grande)
не, вярнуўся, нарэшце, дадому, і з вялікай sodisfazione,я заяўляю, што пост служыў толькі, каб ведаць карыстальнікаў у горадзе ці, магчыма, скарыстацца паслугамі нашага прысутнасці, каб зрабіць руцінную для тых, хто там лічыць, на вышыні, і не для чаго іншага, нават калі ў рэшце рэшт, адзіны ў раене, які нам падключыцца, каб даведацца адзін пра аднаго, мы маглі б сустрэцца менавіта таму, што былі 2 дні агонь бачыць, што ўвесь першы дзень, і ен служыў толькі, каб прывесці ў рух audi і секунды, каб зрабіць іншыя карты і defap на розных аўтамабілях, любым выпадку, я і адміністратар, мы пайшлі, каб прывесці ў рух audi a 8 4.2tdi 326cv з двух блокаў edc16cp34 спыняецца ў цяперашні час ад 3 месяцаў для блока ecu пры запісе ў паслядоўны з праграмістам у невялікі кошт і, як я ўжо сказаў, і гэта было trasfera вельмі sodisfacente і для тых, хто меў некаторыя сумневы на выдаткі, я проста кажу, што акрамя нашай камандзіроўкі цалкам spesata мы, натуральна, былі справядлівую кампенсацыю, што я не тут, каб абмеркаваць, але, вядома, не бясплатна працаваць я чытаў каментары (2) што яны мяне не толькі турбаваць, але таксама для таго, каб зразумець, што некаторыя элементы, на якія не хацелася верыць, выконваюцца,з гэтым я заплюшчваю тут пост і мне больш няма чаго дадаць.