я нядаўна купіў паяльнік на паветры, і я купіў паяльная паста no clean....я спадзяюся, што гэта добра....аплочаны 30?....але я чакаў, што ен шэры, а не жоўты саламяны....
Хлопцы, добры дзень....я ў лютасьці:учора, як я пісаў, я пайшоў, каб купіць паяльной паста ў выкарыстанні паяльнікаў паветра....і тое з..... кавуны ў рэшце рэшт я даў флюс? і сказаць, што я заявіў, што я называла " паяльной паста ,але я меў на ўвазе сажалка ў цеста......
ад таго, што я выпрабаваў гэтым раніцай флюсу трэба, калі вы хочаце, каб зрабіць працу з дапамогай стілуса, провад і волава ў прыпоі eprom-й? што яшчэ....а на паветры я думаю, што сажалка, у цеста толькі дастаткова.....
што нервы....але магчыма, што гэтыя, якія прадаюць электронныя матэрыялы, яны нас не разумеюць і ніколі кувалдай????для тых, хто хоча пачаць зарабляць крыху вопыту ? вельмі цяжка....
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 19-01-2014 да 13:24
Многае залежыць ад складу сажалкі і ад таго, як чысціцца паверхню для зваркі. Я выкарыстоўваю ізапрапілавага спірт для ачысткі кантактаў і dp, што грэла добра абедзве паверхні дадам, сажалка. Распаўсюджаная памылка заключаецца ў ўдар у зварцы. Не зробіце вы атрымаеце халодная зварка, менш устойлівыя з-за вільготнасці і ад рэльефу ацяплення са зніжкамі!
чысціць добра.
пакласці трохі ля сажалкі на участках, перш чым абапірацца на кампанент
выраўнаваць зварваць два крайніх pin
выкарыстоўваць паток вельмі дарога і сажалка тонкі тып валасоў (крамы электронікі)
пайка ацяплення і перацягнуўшы сажалка на pin-дарога назад не будзе атакаваць адзін з адным
працэдура добра для высноў з крокам 0,5 мм
у больш знайсці старыя карты электронныя тып кампутара etc і працаваць трохі
з павагай
Я для ачысткі выкарыстоўваю растваральнік нітра
вы калі-небудзь, што некаторыя зварныя швы relais эбу не растае
як гэта зрабіць?
параіце добры гарачае паветра паяльнік з добрым суадносінамі кошту і якасці