Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 18,

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610

што блок харчавання usatre???

мяне папрасілі кліента, калі ен павінен выкарыстоўваць для харчавання певень у школе або блок харчавання пастаяннага току або пераменнага току тыя, якія я выкарыстоўваю ў пераменны, але я думаю, вадино, на беразе мора добра, нават пастаянна хто-то ведае, як даць мне інфармацыю пра

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў frantik3 Visualizza Messaggio
    мяне папрасілі кліента, калі ен павінен выкарыстоўваць для харчавання певень у школе або блок харчавання пастаяннага току або пераменнага току тыя, якія я выкарыстоўваю ў пераменны, але я думаю, вадино, на беразе мора добра, нават пастаянна хто-то ведае, як даць мне інфармацыю пра
    Па мне, калі прылады ? вучыўся, каб атрымліваць харчаванне пастаяннага току не пу? працаваць правільна, калі на харчаванне ў пераменны, і наадварот. Для вопыту я павінен быў замяніць кліенту, блок харчавання, маршрутызатар падаецца харчаванне пастаянна, па памылцы я ўзяў блок харчавання пераменнага току і не працуе наогул. Сігналы, якія даюць на выхадзе зусім розныя. Блокаў кіравання аўтамабіляў, будучы на харчаванне непасрэдна ад акумулятарнай батарэі павінны быць пастаянна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    вось ен ўкладанне, калі вы пу? дапамагчы блок Харчавання стабілізаваных фіксаванага напружання ніколі не было праблем чытання & лісты ў банк!!
    File Allegati Файл Ўкладання
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    я выкарыстоўваю, каб певень блок харчавання стабілізаваць 12v 5A!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў frantik3 Visualizza Messaggio
    Крыніцы харчавання розных ecu аўтамабіляў у пастаяннага току DC, ты дзе выкарыстоўвае тыя пераменнага току AC??
    певень ідзе харчаванне пастаяннага току, адзінае, што вы павінны трымаць вочы і сілу току, якая павінна вар'іравацца ад 1,5 да 2А (ампер?)..
    Цярпенне і цнота моцных..

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    блок харчавання на джэка вакол, і я выкарыстаў усе тое, што певень і 220 у ПЕРАМЕННАГА току выхад: 12 у dc, такім чынам, працягваецца, або знайсці блок харчавання, лічыльнік 12 працягвае? з тестеров з тым, джэк, я бачу, адмоўныя і станоўчыя, то есць шляхам звароту polarit? з тестеров я бачу знак "мінус", у той час як у лаўцы мінус з тестеров не бачу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    114
    frantik3
    sar? блок харчавання здвоены

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    і гэта таксама добра

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    я выкарыстоўваю пастаяннага току 5amp!!! я не ад праблем, і стабілізаваць!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Citazione Першапачаткова Напісаў carlo abarth Visualizza Messaggio
    я выкарыстоўваю пастаяннага току 5amp!!! я не ад праблем, і стабілізаваць!!
    блок харчавання 5amp добра? - прыйдзецца accopiare з батарэяй буфер для бяспекі,у маім раене часам есць перапады току нават пры st? ці плануеце пойдзе ток, і я застаюся наводмаш так часта, як я ? давялося!!

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •