хто-то сказаць мне, калі ласка, калі ? можна tdc ад ecu падушка бяспекі ў мяне есць ecu-дзіда, у, што, калі я не памыляюся, то і autoliv 1.
c'? родзе праграма dtc remover, што робіць?
хто-то сказаць мне, калі ласка, калі ? можна tdc ад ecu падушка бяспекі ў мяне есць ecu-дзіда, у, што, калі я не памыляюся, то і autoliv 1.
c'? родзе праграма dtc remover, што робіць?
Я б парэкамендаваў вам настойліва рэкамендую не гуляць з ecu, air-bag гэта збой ці яшчэ binogna абавязкова адрамантаваць (аднавіць, у мяжы, калі трэба escudere нейкі нацягвальнік прымяніць супраціў, роўнае значэнне, нацягвальнік рамяня бяспекі, каб выключыць..
Цярпенне і цнота моцных..
пу? быць таксама які-то датчык ўдару, каб даць вам непрыемнасці, што гэта памылкі
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
пасля розных тэстаў я riusco ен змяніцца", я праверыў розныя правады масы і спасылкі, але цяпер памылка ? мінулае ад сучаснасці, перарывісты, затым calcella ? я.
я зразумеў, што ? лепш трымацца далей ад ecu падушка бяспекі ўсе, акрамя crasch.
у чым? лепшую праграму для crasch?
есць і многія sw для краш-адно дапаўняе другое . толькі тое, што вам трэба зрабіць для розных configuarzioni лепш зрабіць іх з examiner, у вашым выпадку, і вы спакойнай
Прывітанне, хлопцы, каго я магу адключыць dtc ecu edc16 c39 альфа 159 1,9 150cv ? мне памылку P2015 памылка, якая адносіцца да палітры калектар