Дзякуй, як заўседы вы мне далі добрыя info..
мне было цікава, і я прашу прабачэння, каб не мець яго, перш чым паказаць,
але Певень у вас былі цяжкасці? з jtag або паслядоўны?
паслядоўны і няма...з jtag яшчэ не спрабавалі!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
не было праблем у паслядоўны з v53,калі вы хочаце, каб вас рэзервовай копіі, вы нават азадак!!![]()
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
пацвярджаю, у jtag і працы больш? комплекс, вы страціце шмат часу на пайку на плаце,у паслядоўны нашмат раней,а kess і pi? хуткі паслядоўны!!
перш чым пісаць файл зменены скід засмечвання FAP з дыягназам, ? важна на гэтыя аўтамабілі
іншы, усе разнастайнасць існуючага праграмнага забеспячэння, калі, ******* h і кампаніі прыгожай выдаляюць ўсю табліцу, dtc, калі табе гэта не цікава ідзі ціха
калі ж вы хочаце захаваць некранутымі, табліца dtc і выдаляць толькі тыя, якія тычацца dpf можаш звярнуцца да прафесіяналу
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
калі вы не хочаце рогне у будучыні факты, зрабіць, файл, выдаліўшы толькі dtc, якія служаць
КАЛІ ВЫ НЕ ЎПЭЎНЕНЫЯ АДКРЫЙ